Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry
nasse

Konnan suu pahasti tulehtunut? APUA

Recommended Posts

Kattelin tänää kyseisen konnan suuta ku se söi ja jo siinä huomasin et hänellä on vähän hassun näkönen kieli (ennen ollu mukavan pehmosen näkönen, söpö, perus konnan kieli) joten hain taskulampun ja vähän sen valossa kattelin ja konnan kieli on ihan sairaan näkönen. Se on periaatteessa normaalin värinen, mut se on jännästi huutomerkin muotonen (ku konnilla muuten pehmeän V'n tai U'n muotonen kieli nii hänellä on raju V ja päässä outo patti). Myöskin ku usein konnilla kieli on kiinni molemmilta puolilta suun pohjaan nii tällä konnan oikeella puolella kieli ihan normaalisti kiinni suun pohjassa, mut vasemmalta puolelta (edestä katottuna oikeella) kieli täysin irti suusta ja siin'ä on sellai kurkkuun asti oleva syvä railo joka näkyy oikeen kunnolla ku konnan suun avaa.

Ma soitetaa eläinlääkärile vantaalle ja koitetaa päästä katsastaan konnan kieli mut päätin nyt täälkin kysyä et onks mun huoli ihan aiheellinen? Konnan kieli on myös vähän röpelöisen näkönen kauttaaltaan (ku niillähä on normaalisti silee ja siisti kieli). Nii mitäs luulette, eikai konnalla vaan oo lähtö lähellä? D: Kyseinen kaveri on niin tärkee osa perhettä et edes ajatus siitä et se on kipee ahistaa :( Onks kenenkää konnilla ollu vastaavaa?

Liitin mukaan nyt vähän epäselvän kuvan konnan kielestä. Silmät on siis ihan kunnossa, näyttää vaan kuvassa turvonneilta ku konna räpiköi aikalailla. Kyseessä siis 5v kreikankonna uros

IMG-20180909-WA0014.jpg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inKirjaudu sisään

×