Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry
Lisko elää

Mikä lisko aloittelijalle?

Recommended Posts

Hei olen 12v poika ja haluaisin lemmikiksi liskon mutta en tiedä mikä lisko olisi hyvä aloittelijalle se ei mielellään saisi olla kovin yöaktiivinen tai kovin kallis olisi kiva jos joku vastaisi minulle:)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tämä keskustelufoorumi on sulkeutumassa kokonaan vuoden -18 loppuun mennessä joten suosittelen siirtymään esim. facebookiin josta löytyy paljon tietoa. Itseltäni löytyy harjasgekkoja ja jemeninkameleontti. Käsittääkseni leopardigekot ovat ainakin jossain määrin päiväaktiivisia ja näistä on tuolla facessa oma ryhmänsä varmasti myös.

Kun maltat tutustua kunnolla hoito-ohjeisiin ja toimit eläintä elämää kunnioittavin ottein niin varmasti saat valitsemasi liskon viihtymään luonasi.

Lisko kannattaa hankkia suomalaiselta kasvattajalta jolta yleensä saa korvaamattoman arvokasta apua ja tietoja sekä tukea kaikessa liskojen hoitoon liittyen. Lisäksi liskon saa usein edullisemmin suoraan kasvattajalta hankittuna.

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ikävä kyllä tuohon en osaa vastata. Varauduthan siihenkin että moni kasvattaja haluaa alaikäiseltä ostajalta vanhempien/vanhemman suostumuksen.

Onnea liskon etsintään!

EDIT: Ainiin, tuli mieleeni että esim. Tori.fi:ssä myydään myös erilaisia liskoja, käärmeitä, ymv. Joten vilkaise vaikka sieltäkin :).

Edited by viljami

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inKirjaudu sisään

×