Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry
Sign in to follow this  
Jared Mäenpää

Jäseneksi

Recommended Posts

Suomen Herppiharrastajat ry ylläpitää herppi.net sivustoa, joka on kaikkien herppiharrastajien kohtaamispaikka. Osallistumme myös vuosittain Helsingissä järjestettäville isoille lemmikkialan messuille ja tuomme harrastustamme esille myös muissa tapahtumissa ympäri Suomen.

Yhdistyksemme kuuluu Suomen eksoottisten harrastajaeläinten yhdistysten liittoon ja sitä kautta haluamme tuoda vielä paremmin ääntämme kuuluville tämän harrastuksen puolesta.

 

Tarvitsemme lisää jäseniä koko ajan kasvavaan yhdistykseemme. Mikäli haluat tukea toimintaamme tai haluat itse tarttua reippaasti toimeen  – täytä lomake ja liity jäseneksi! 

 

Jokainen jäsen antaa oman panoksensa yhdistyksellemme, kukin omalla tavallaan. Osallistua voi myös tapahtumien suunnitteluun, esitelemällä eläimiä messuilla, tai vaikkapa kirjoittamalla herppeihin liittyviä artikkeleita julkaistavaksi sivustollamme. Jokaisen panos on yhtä tärkeä!

 

Jäsenmaksu 15 €/hlö vuodelle 2018

Perhejäsenyys 25 €/talous

 

Alla linkki verkkokauppaamme, jossa voit maksaa jäsenyyden. Jos maksamisessa ilmenee ongelmia, otathan meihin yhteyttä sähköpostilla! shh@herppi.net

Jäsenyydet ostettavissa Holvi:n verkkokaupasta

Keskustelufoorumille rekisteröityminen tapahtuu Tästä linkistä

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×