Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry
*Marika*

*Marikan* tarantulat

Recommended Posts

Tänään kotiutui pikkuruinen Eupalaestrus campestratus -vauva :). On paljon pienempi kuin mitä osasin odottaa, ja valmiiksi laitettu vauvaario oli ihan liian iso, mutta onneksi löytyi myös sopivan kokoinen purkki. Sain mukaan minikokoisia sirkkoja, mutta en alkanut niiden kanssa vielä pelata, vaan tyyppi sai jauhomadon pätkän, saas nähdä maistuuko. Loppuosa madosta meni siiroille herkkupalaksi.

Kuvista tuli epätarkkaa mössöä, mutta laitetaan nyt yksi kuitenkin.

DSC02367.JPG.826987d37c712f638ce20721680f679b.JPG

Alunperin oli tarkoitus hankkia Grammostola pulchra, mutta koska ei oo vielä löytynyt sellaista, niin tuli tämä ipana hämiskuumetta helpottamaan. G. pulchrakin tulee kunhan sopiva löytyy.

  • Like 4

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hetken sai etsiä että missä kaveri lymyää, mutta siinä hän se keskellä kuvaa! :blush:  Oli 80/90 taitteessa teininä Grammostola rosea pari, ja jotenkin hämppyjen kanssa etsii automaattisesti sitä muistikuvaa niistä. Kavereiden nimet olivat "Von Karvakoipi" ja "Silkki kinttu". Karvakoipi oli se ensin tullut tyty... :smile:

Ennen nettiä oli aika hankala etsiä, saati sitten löytää tietoa mistään ötököistä! Olin kyllä hommannut kaikki kolme kirjaa "lintuhämpyistä" mitä yliopistollisen kirjakaupan valikoimista silloin mappi kaupalla heidän luetteloiden pläräämisen jälkeen sitten tilaamalla löytyi. Korostan, silloin ei ollut nettiä. ISBN:än toimivuuskin vain haave. Moltti oli kirjallisuuden mukaan tuttu kasvavalla, mutta nyt sen tekikin täysi kasvuinen pimatsu. Eräänä aamuna katsoin että voi vee, "Von Karvakoipi" on heittänyt lusikan nurkkaan kun katollaan röhnöttää, uudemman kerran piti hieraista silmiä  kun toisessa jemmassa heilui tutut sääret... :biggrin:

Olkaamme onnellisia että tänäpäivänä tiedon hankinta ötäköidemme eduksi on vain hetken näpyttely, ja kaikki mahdollinen löytyy! Tässä asiassa kaikki ei todellakaan ollut ennen paremmin...

Mutta hei! Laittaakaa kaikki hämyilijät ja tuhatjalkailijat kuveja ja tarinoita niin me (kuten itse) jotka emme syystä tahi toisesta jalallisia (niitä yksi "jalkaisi" niljakkeita unohtamati) saa kotiimme tuoda, pääsisimme nauttimaan teidän ötököistä sitten edes pikkaisen siinä siivellä! :rolleyes: Kiitos ja syvään kumarrus.

 

Voi kuinka voikaan olla tuo vaavisi hauraan näköinen...  :cry: :heart:

 

  • Like 3

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lapsosen nimi on Tahmatassu. Olisin mieluusti ottanut näin ekaksi hämikseksi vähäsen isomman, mutta tätäkään lajia ei oo hirveemmin näkynyt myynnissä, niin piti napata talteen koosta riippumatta. No, nyt on ainakin matkasta selvitty ja ruoka on maistunut pienelle, toivottavasti jatkokin menee hyvin.

  • Like 2

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

0.0.1 Grammostola pulchra
DSC02529_zpseixd9xom.jpg

Aw <3.

E. campestratus -vaava heitti henkensä tällä viikolla :/ Tiiä sitten mikä meni pieleen, eipä se ehtinyt olla täällä kuin parisen viikkoa.

  • Like 1

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vaikuttaa tosi reippaalta pieneltä <3. On tutkaillut uutta kotiaan, korkkikaarnapiilon löysi heti ja ruokakin jo maistui.

Tyypin kämppä:
DSC02518_zpsbwnrl7na.jpg

  • Like 1

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hyviä kuvia mulla ei edelleenkään ole, mutta pitää silti esitellä Hirmua vähän lisää:

DSC02543_zpsonnwsfai.jpg

DSC02550_zpsndnizkze.jpg

DSC02552_zpsxaaykdap.jpg

  • Like 1

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

On se kiva dumpata vesiastiaan pohjamatskua ja jauhomadon jämät ja viimeistellä kakkaamalla, hmph.

  • Like 1

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

:heart: karvajalka.. Meillä ei nyt ihan noin karvaisia kahdeksanjalkaisia ole, mutta aika kirjo erimoisia hämppyjä talosta ja sen ympärystöstä löytyy. Harmi vaan että kissat on niistä erittäin kiinnostuneita.

  • Like 1

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lapsella lienee moltti lähestymässä, kun ruoka ei oo kelvannut pariin kertaan. Tänään se jopa potkiskeli perskarvojaan...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hiwmu muutti tänään isompaan asuntoon.

595d16b37e0b4_DSC02663kopio.JPG.175c83cf6ec70c61ac303da786ae1038.JPG

Nauratti tuon touhut eilen illalla, kun ensin se kävi heittämässä vanhan nahkansa vesikippoonsa, ja vähän sen jälkeen se istui itsekin siellä putsailemassa jalkojaan...

  • Like 1

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inKirjaudu sisään

×