Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

viljami

Jäsen
 • Content count

  1236
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  40
 • Feedback

  100%

viljami last won the day on December 23 2018

viljami had the most liked content!

Community Reputation

443 Loistava

About viljami

 • Rank
  ei malta pysyä poissa
 • Birthday 04/16/1978

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Nainen
 • Sijainti
  Kanta-Häme
 • Kiinnostuksen kohteet
  Liskot, Käärmeet, koirat ja luonto kaikessa kauneudessaan :).

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kesäkuun alussa maavaiheisia miekkahäntätuliliskon poikasia kulkeutuu kasvattajan mukana Tampereen/Nokian suunnalle 🙂 !
 2. Ikävä kyllä hänellä ei ole kulkua sinne pk-seudulle :(...
 3. Laitan kasvattajalle kysymyksen, ilmoitan heti kun saan vastauksen :).
 4. Vielä olisi poikasia hyviin koteihin :).
 5. (En tiedä käykö täällä sivustoilla enää ketään mutta vinkkaan silti...) Eli näitä pienokaisia olisi vielä saatavilla 🙂 !
 6. Hops! Vielä olis hetki aikaa ostella näitä kauniita miekkahäntätuliliskon pienokaisia tätä kautta ennen kuin sivusto suljetaan lopullisesti (31.12.2018). YV tavoittaa :).
 7. Hop! Lisko-vauvoja löytyy vielä! Uusia koteja kaivataan kipeästi :).
 8. Vielä olisi poikasia saatavilla 🙂 . Pistä viestiä minulle niin välitän tietoa kasvattajalle 🙂 !
 9. viljami

  M: Järjestelmäkamera Canon EOS 500D, Jokioinen

  Kamera myyty :)...
 10. viljami

  M: Järjestelmäkamera Canon EOS 500D, Jokioinen

  Pohjahinta: 160€ (+mahdolliset postarit).
 11. Myyn digijärkkärini tarpeettomana. Ostettu muutamia vuosia sitten ja vakaa aikomus oli ryhtyä kuvaamaan omia herppejä, lähiluontoa ja akvaarioiden pieneliöstöä. Innostus lopahti ennen kuin se kunnolla alkoikaan ja nyt myyn tuon uudenveroisenkamerasetin pois. Setti sisältää: Canon EOS 500D, kittilinssi ja yksi zoomi-putki, laturi ja akku sekä tälle setille täydellisesti sopiva Gollan kameralaukku. Hinta 200€. Kamera Jokioisilla mutta voidaan myös postittaa ostajan vastuulla. Lisätietoja ja kuvia saa pyydettäessä. Yhteydenotot yksityisviestein, kiitos.
 12. Ystävä puolesta laitoin tuon viestin kun tänne ei enää voi rekisteröityä... Liskoja löytyy edelleen useampi joten pistähän viestiä :).
 13. Ystävän puolesta ilmoitus: Myydään reippaita miekkahäntätuliliskon poikasia (Cynops ensicauda), syövät banaanikärpäsiä, mutta voi opettaa syömään pinseteistä pakastettua hyttysentoukkaa. Ovat nyt n. 6-10kk ikäisiä ja kooltaan 4-6cm mittaisia. Lähes kaikki ovat jo siirtyneet maavaiheeseen. Hinta 20€/lisko ja ensisijaisesti haku Jokioisilta. Satunnaisesti saattaa kulkeutua Poriin päin. Lisätietoja saa kysymällä ja yhteydenotot yksityisviestein, kiitos :).
 14. viljami

  0.1 Correlophus ciliatus, Jokioinen

  Viestin saa poistaa!
 15. Uutta kotia etsii 0.1 correlophus ciliatus (harjasgekko). Kuoriutunut 10/2015 ja on luonteeltaan rauhallinen, ei turhia käsiteltäessäkään hötkyile. Ruuaksi maistuu Pangean mössöt ja sirkat. Tyttö on kaikinpuolin terve yksilö. Ostettu aikanaan Animal House-liikkeestä Hämeenlinnasta, heidän oma kasvatti. Tyttö pudotti häntänsä tänä keväänä pelästyessään jotain, mutta tämä ei neidin meinoa ole haitannut. Vaikka harjasgekot kuuluvatkin ns. helpoimpiin lajeihin hoitoisuudeltaan, niin edellytän uudelta kodilta huolellista perehtyneisyyttä lajiin ja hoitoon. Hinta 120€. Lisko sijaitsee Jokioisilla josta nouto. Lisätietoja saa yv:llä ja kuvia saa vaikka puhelimitse.
×