Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

*Marika*

Jäsen
 • Content count

  3607
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  208
 • Feedback

  100%

*Marika* last won the day on January 12

*Marika* had the most liked content!

Community Reputation

2026 Loistava

2 Followers

About *Marika*

 • Rank
  ei elämää

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Nainen
 • Sijainti
  Suomi

Recent Profile Visitors

4020 profile views
 1. *Marika*

  *Marikan* tarantulat

  No spämmäillään sit lisää, kun kerta vielä pystyy... Hiimu Oi Tassu Hippu Hali Toivelistalta löytyy tällä hetkellä: Brachypelma albopilosum Davus pentaloris Thrixopelma cyaneolum Eupalaestrus campestratus Grammostola sp. Concepcion Aphonopelma chalcodes
 2. *Marika*

  *Marikan* tarantulat

  Laitetaas vielä vikat kuvat ennen kuin foorumi sulkeutuu. Hirmu (G. pulchra) Oikku (H. chilensis) Tassu (A. eutylenum) Hippu (A. bicoloratum), kuvassa juuri moltanneena Hali (G. rosea)
 3. *Marika*

  Muut tuhatjalkaislajit kuin A. gigakset III

  ^Onnittelut vauvoista :). Itse en oo tehnyt mitään ihmeellistä, tietysti syötävää pitää löytyä pohjasta riittävästi. Terran pakovarmuus kannattaa tarkastaa, mulla lähti C. spinigerus -poikaset nurkan silikoneja pitkin vaeltamaan ja pääsivät karkaamaan ilmarei'istä, jonkin aikaa niitä löytyi sit ympäri kämppää, osa elävänä, osa kuolleena.
 4. *Marika*

  *Marikan* tarantulat

  Hali
 5. *Marika*

  *Marikan* tarantulat

  Tassu Hirmu Uusimmat tulokkaat on nimiltään Hippu (A. bicoloratum) ja Hali (G. rosea).
 6. *Marika*

  *Marikan* tarantulat

  Parempi kuva G. roseasta.
 7. *Marika*

  *Marikan* tarantulat

  Pari lasta liittyi vielä laumaan. 0.0.1 Aphonopelma bicoloratum 0.0.1 Grammostola rosea. Tän kans oli hankaluuksia, kun ei ois sit millään halunnut mennä uuteen kotiinsa ja koitti karatakin. Enpä viittinyt sitten enää avata kantta kuvan ottamista varten Huomasin, että näköjään onnistuin taittamaan yhden sen jaloista... Samalla muitakin kuvia... Tassu maansiirtopuuhissa. Hirmu Luuli olevansa piilossa, säikkyi kun avasin kannen...
 8. *Marika*

  *Marika*n kotilot

  Hippa ja Kupla
 9. *Marika*

  *Marikan* tarantulat

  Tassu se tykkää kaivaa:
 10. *Marika*

  *Marikan* tarantulat

  Uusi tulokas on isompi kuin mitä odotin, joten valmiiks laittamani purkki oli vähän turhan pieni. Päätinpä sitten heti siirtää Tassun isompaan asumukseen. Pakko sanoa, että tosi rauhallinen otus joskin vähän itsepäinen, lol. Näköjään on tyytyväinen uuteen kotiinsa, kun ruokakin maistuu heti.
 11. *Marika*

  *Marikan* tarantulat

  0.0.1 Aphonopelma eutylenum
 12. *Marika*

  *Marikan* tarantulat

  Oikku
 13. *Marika*

  *Marika*n tuhatjalkaiset

  He tuntuivat olevan innoissaan kun saivat kalanruokaa. (Unohdan näköjään aina tyhjät beetlejelly-kupit kuviin mukaan...) Tämä koitti kiivetä terrasta pois ja annoin sille kalanruokahiutaleen natustettavaksi.
 14. *Marika*

  Muut tuhatjalkaislajit kuin A. gigakset III

  Harmi, olis kyllä niin kiva saada vihreitä CB-vauvoja. Mun koiras on vielä hengissä, mutta se ei oo tuntunut olevan kovin kiinnostunut naaraista, sen mitä oon nähnyt sitä liikkeellä. Enemmän myös oon nähnyt sen lähentelevän muun lajin naaraita kuin omaa lajiaan Pitäis kai siirtää muut pois siitä terrasta, mut vähän huonosti tilaa tällä hetkellä useemmille lootille.
 15. *Marika*

  Muut tuhatjalkaislajit kuin A. gigakset III

  Kolmas A. hova (koiras) sentään jäi henkiin, hyvä. A. gigas on kasvanut kesän aikana hurjasti ja on nyt viime aikoina alkanut pyöriä näkyvillä. Aiemmin näin sitä tosi harvakseltaan ja se arasteli valoa kovasti, nyt on huomattavasti rohkeempi.
×