Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

Mkrate

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  N/A

Community Reputation

0 Neutraali

About Mkrate

 • Rank
  uskaltautui rekisteröitymään

Profiilin tiedot

 • Sijainti
  Vantaa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kyseessä noin 2,5v poika jolla jo jonkin aikaa ollut selässä pieni kyhmy ehkäpä ison Finnin kokoinen.. Ei tykkää hirveästi jos sitä menee tökkimään.. Mitenköhän tuota voisi itse diagnosoida? Ennen kuin lähtee mihinkään tohtorin pakeille. Kuitenkin kakkii ja syö ihan hyvin.
 2. Mkrate

  Syitä käärmeen syömättömyyteen

  Aaivan tosiaan mulla on jäänyt päälle toi kerran viikossa taktiikka kun edellinen omistaja ruokki siihen tahtiin,mutta onhan tuo liero jo kasvanutkin siitä ajasta jonkin verran. Lämpölampun ollessa päällä lähentelee lämmöt noin 28C jos mittariin on luottaminen.. sisäilman lämpö kämpässäni taas jotain 23-26,Ehdottomasti pitää otttaa muistiin toi ruokintaväli
 3. Mkrate

  Syitä käärmeen syömättömyyteen

  Tosiaan kaveri on noin 2,5v vanha ja lähentelee metrin mittaa painosta en ole aivan varma. Terraario on aika perus jossa on nyt viimeiset puoli vuotta asunut (sain terran käärmeen mukana kauppojen yhteydessä edellisen ruokinnan nirsoilu johtui varmaan nahan luonnin tulosta koska vaihtoi nahan melko pian luonnin jälkeen.. ruuan koko on pysynyt melko samana paitsi jouduin tarjoamaan tällä viikolla hamsteria kun oli ruoka kauppiaalla normaalit hiiret loppu. Voiskohan olla että ruoka kerkes ehkä sulatuksen jälkeen jäähtymään ja pinta saattoi käärmeestä tuntua liian viileältä..
 4. Ihmettelen tässä mikä mun luikeroa vaivaa kun ei ruoka oikein maistu.. yleensä ruokin kerran viikossa ja nyt on jo toista viikkoa vähän omituinen normaalisti käy ahnaasti ruuan kimppuun mut edellisellä viikolla kävi kiinni todella laiskasti vaikka lopulta kuitankin söi ja nyt täl viikolla ei sitten kiinnostanut hiirulaiset ollenkaan katteli vain tylsistyneesti vierestä.. Antakaas vinkkejä! Voiko esim. Ruuan koon muuttuminen vaikuttaa?
 5. Tämmönen kysymys pohdinnassa eli käärme harrastusta aloitteleva.. Ja nyt olisi hyvät neuvot tarpeen.. Potentiaalinen liero olis löytynyt. (Jo metrin pituudessa oleva) ja tälle kaverille pitäs tehdä terran hankkimis suunnitelma... Ajattelin et yrittäisin että jostain avaimet käteen exo terran ja pistää sisuskalut itse, mutta olisi kiva kuulla asiantuntijoilta Minkä kokoinen terra kannattaa hommata ja simppeli lista mitä jo tuollaisen kookkaamman Viljiksen asumuksesta kannattaa huomioida? Kaikki vinkit ja neuvot otetaan vastaan! :)
×