Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

Leopardigekkonen

Jäsen
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  N/A

Community Reputation

2 Neutraali

About Leopardigekkonen

 • Rank
  tutustumisvaiheessa

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Mies
 • Sijainti
  Pori

Recent Profile Visitors

740 profile views
 1. Leopardigekkonen

  Mikä herppi minulle?

  Toi kuurovaraani on kaunis, mut joskus aikusen sit :D
 2. Leopardigekkonen

  Mikä herppi minulle?

  Nyt jälkeenpäin ajatellen ihan hyvä ettei mulla oo nyt uutta herppiä. Mihin mä edes laittaisin jonkun kuningasboan sit joskus ku meen opiskelee ja armeijaan. Harkitsen kärmeksiä sitten joskus ku mulla on oma asunto :DDD ja ihailen muiden elukoita täällä. leopardigekossa ja tuliliskossakin on jo paljon hoidettavaa:D
 3. Leopardigekkonen

  Vihervesiagama

  Nyt kun luen tätä ni ihmettelen mitä oon oikeen ajatellu, hyvä etten oo saanu ketään suostumaan tohon, olis nyt aika paljon ongelmia sen kanssa.
 4. Leopardigekkonen

  Iguaanin terraario

  Mielikuva ku puoltoistmetrine dinosaurus mätkähtää lattialle sun eteen :D
 5. Leopardigekkonen

  Akaattikotilosi nimet

  Edesmenneen kotilon nimi olo Öhkö :)
 6. Leopardigekkonen

  Muutama kärmes

  Wou
 7. Leopardigekkonen

  Mikä matelia/hyönteinen

  En laittas tonne mitään, ehkä joku hämis.
 8. Leopardigekkonen

  Mikä herppi minulle?

  Kävin itseasias kattomas tätä heti kun kerroit siitä, aattelin ensin lainata kirjastosta ja sitten jos on hyvä niin ostaa. en oikein tiiä porin seudulta kauheesti harrastajia, ja joo, mun äidillä on sama asenne ku sullakin aluks :D
 9. Leopardigekkonen

  Herppiaiheiset tavarat

  Leoskimuki<3
 10. Leopardigekkonen

  Mikä herppi minulle?

  Kiitos, tästä on varmasti apua:)
 11. Leopardigekkonen

  Mikä herppi minulle?

  Moi, tässä hieman enemmän ajatellen asiaa huomasin että joku sademetsän lisko/käärme kiinnostaisi eniten, aloitusviestissä sanoin että kiipeilevät lajit eivät kiinnosta, jolla tarkoitin lähinnä gekkoja ja muita nopeita vipeltäjiä, semmosseet rennosti oksalla lötköttävät boat ja pytonit on kivoja ja siksipä kyselen nyt lisää (siis ei oo mitenkään varmaa että saisin vanhemmat suostumaan johonkin käärmeeseen :D). Eli toi brasilian sateenkaariboa olisi aivan mahtava mutta oon kuullu et ne vaan piilottelee, kuningasboa olisi liian iso, entä viidakkomattopyton? Ne ovat kuulemma agressiivisia, lajista en paljoa tiedä eli olisin kiitollinen jos joku kertoisi siitä lisää, soveltuuko mikään noista ylipäätään aloittelijalla ja varsinkin ku oon vielä aika nuori. Entä liskot, olisko niissä jotain noin 30-60 senttistä maassa elävää lajia joka pitäis kosteudesta, ruokavaliolla ei ole niin väliä, paitsi mitään hämppyjä en ala syöttämään:D ja miksi ei hieman kiipeilevääkin? Salamanteri olisi muuten kiva mutta niiden saanti suomessa ei oo ilmeisesti kauheen hyvä, toivottavasti joku jaksoi lukea:)
 12. Hyvä että on alkanut syömään:), oman gekon kasvattaja oli käyttänyt tämmöstä pakkosyöttökonstia: oli muusannut madot mössöksi(hyi) ja laittanut tätä muusia leoskin huulille ja leoski oli sitten nuollut ne siitä ja tämä oli ilmeisesti toiminut, toivottavasti tästä on jollekin apua:)
 13. Leopardigekkonen

  Kuningaspytonin hinta arvio

  Okei, ei hinta este ole mutta ois vaan kiva tietää vähän hintaa :)
 14. Leopardigekkonen

  Kuningaspytonin hinta arvio

  Kiitos vastauksista!
 15. Leopardigekkonen

  Mikä herppi minulle?

  Nää sammakot ei oo kauheesi napannu, mut joku salamanteri saattais kiinnostaa, mites onko noita täpläsalamantereita kauheesti suomessa. Ja kiitos vastauksesta!
×