Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

Kalmatar1881

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

0 Neutraali

About Kalmatar1881

 • Rank
  uskaltautui rekisteröitymään
 • Birthday 07/06/1981

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Nainen
 • Sijainti
  Loimaa

Recent Profile Visitors

360 profile views
 1. Kalmatar1881

  Kysymyksiä tuliliskosta?

  Sen verran noista vedenparannusaineista että itse käytän tuota sammakoille tarkoitettua juur,että saan hanavedestä pois kloorin ja raskasmetallit plus kalkin jäämät,kun vesi tääl päin on kovaa. Mut hei,kuinka usein ruokitte tuliliskonne?? Itsellä siis Miekkahäntätuliliskoja.Tuntuu välillä,ettei noille riitä tällä hetkellä ees kaks ateriaa päivässä??
 2. Kalmatar1881

  kiinankääpiötulilisko

  Helei!! Mä löysin kämpästä yhden seinän(kiviseinä)Joka hohkaa kylmyyttä kokoajan.Siinä vieres toi vesi on pysynyt nyt jo kolme päivää putkeen 20:ssä asteessa!! =D Kyllä vanhat elementtikerrostalot on sitte upeita =P Lampun kans se nous 24-25?? Ajattelin,et otan ton kannen kokonaan pois ja laitan verkon tilalle.Siihen sit erillinen lamppu,ni tuuletus pelaa paremmin ja se lämpö ei varmaan nouse liikaa.Sillai laitoin kiinankellosampeillekki. Likat(kaks teiniä mulla) voi olla kyl eri mieltä tuosta paikasta,ko se ny peittää osittain mein ainoon ison peilin =D
 3. Kalmatar1881

  kiinankääpiötulilisko

  Kiitos iha hirveesti =D Mä oon näitä hakenu,ko muistan,et lapsena niitä ojasta pyydystettiin ja niitä kääpiöitä oli joka lemmikki liikkeessä ja nyt ko meinasin,et hankin,ni huomasin,et tieto,mitä täältä sain oli ristiriidas kaiken kanssa,mitä maalaisjärjellä voi funtsii.Mein lemmikkiliikkees väitettiin et tuliliskot ja kääppärit voi laittaa samaan akvaan.No sitä ny ensi ihmettelin,ko kääppärit on niin äärimäisen herkkiä kaikelle... Mut näillä eväillä voi lähtee laittaa akvaterraa kuntoon Orientaaliksille!! =D Jei <3 Mä luulen kyl et jätän sen suotimen si kokonaan pois ja otan sellasen ilmapumpulla toimivan pienen.Ei aiheuta juur virtausta ja on hiljanen.
 4. Kalmatar1881

  kiinankääpiötulilisko

  Tuo oli hyvä sivu ja hieno esittely,mutta edelleen ei sielläkään niistä sairauksista,talvilevosta,tarviiko sen,asteista,pituudesta ja se valaistus yhtenä tärkeimmistä,Kuunvalo lamppu tyylinen vai täysin hämärä???
 5. Kalmatar1881

  kiinankääpiötulilisko

  Eli kiinnostuin noista kääpiötuliliskoista,mutta tietoa niistä ja hoito-ohjeita on hirveän vaikea löytää!! Jos joku on omistanut,nii tieto olisi erittäin tervetullutta. Perus jutut nyt varmaan ihan hallinnassa,eli akvaterrat,ruokinta,vedenvaihto...Mutta sairaudet?? Sairastaako helposti ja jos niin mitä? Elinikä?? Voiko pitää tosiaan samassa akvaterrassa kääpiökynsisammakon kanssa?? Tarvii suodattimen,mutta kestääkö sisäsuotimen vai tarviiko olla ulkoinen?? Tarviiko talvilevon ja kuinka pitkä tai missä asteissa?? Kiitos jos viitsitte vastailla =) Aihe siirretty ja yhdistetty. -Mirgrith
×