Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

Maria

Jäsen
 • Content count

  53
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

0 Neutraali

About Maria

 • Rank
  tutustumisvaiheessa
 • Birthday February 11

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Nainen
 • Sijainti
  Kanta-Häme
 1. Maria

  PetExpo 2015

  Onkohan kukaan tuomassa Kiinankellosammakoita myyntiin?
 2. Maria

  Sammakon terraario/akvaario

  Tänks! Ehkäpä uskallan kokeilla.
 3. Maria

  Sammakon terraario/akvaario

  Onko kukaan rajannut vesi ja maa-aluetta tuollaisella nurmikon reunanauhalla? Onkohan sen paikalleen silikoonaus täysin mahdoton tehtävä, tai onko jotain muita syitä miksi tuota reunanauhaa ei kannata edes harkita? Olen joskus käyttänyt veden ja maan rajaamiseen lasilevyä, mutta tuosta em. nauhasta voisi saada paremman näköisen, kun siitä saa muotoiltua eikä näin ollen maa-alueen reunasta tulisi tönkkösuora.
 4. Maria

  Hämppyterraarion sisustus!

  Kiitos :) Hyppyhäntäisiä siis tilaukseen.
 5. Maria

  Hämppyterraarion sisustus!

  Ei ole punkkeja, meinasin vaan että varaudutaan jo ennalta jos vaikka tulee :D Mitä lajia omat ötökkäsi on ja mistä niitä ylipäätään saa hankittua? ReptileManiacsilla niitä näyttää olevan, onkohan Suomessa muualla vai täytyykö lähteä merta edemmäs kalaan? Entäs nuo siirat, onko sinulla niistä kokemuksia? Kyselyikää näyttää pukkaavan, kiitos kun jaksat vastailla :lol:
 6. Maria

  Hämppyterraarion sisustus!

  Onko niistä taistelemaan punkkeja vastaan? Ja ilmeisestikään niistä ei ole myöskään mitään häiriötä malttaavalle hämpylle. Eikö edes molttaaville pikku hämpyille? Kuinkas tarkkoja ovat olosuhteistaan? Entä täytyykö niille antaa jotain lisäruokaa vai riittääkö terrassa olevat "jätteet"? :)
 7. Maria

  Hämppyterraarion sisustus!

  Onko kukaan pitänyt siiroja tai hyppyhäntäisiä talonmiehinä hämppyjen terraariossa? Noissa suuremmissa terroissa niitä ilmeisesti käytetään, mutta onko terran koolla jotain merkitystä ts. kuhiseeko pieni terra kohta talkkareita...
 8. Ok. Parempi sitte varmasti tilailla muualta. Kovin vähän tuntuu olevan versicoloreita saatavilla :/
 9. Onko kellään kokemuksia tästä: http://www.tarantulasbristol.co.uk/ ? Toimiiko heillä hommat niin kuin kuuluu?
 10. Matonen oli purkitettu muovirasiaan jossa kosteaa turvetta ja kosteaa paperia jonka alle piiloutua. Tilasimme toisen herppi.nettiläisen kanssa enemmänkin elukoita samalla kertaa ja hänen luoksen elukat saapuivat joten aivan tarkaan en tiedä kaikkia pakkaussysteemejä, mutta en usko että mitään varsinaisia kummallisia "lämpöpattereita" oli ainakaan käytetty pakkaamisessa, kohtuullisen lämpimien ilmojen vuoksi. Oikein hyvissä voimissaan saapuivat kaikki elikot perille.
 11. Maria

  Hämähäkkejä & Skorpioneja

  Pakkila kirjoitti: Näin on ja livenä aivan yhtä upea. Vaan eipä nuo muutkaan saapuneet rumia ole!
 12. Tuo meidän Tuhis vetäisi saapumispäivänään miniluumutomaatin, eikä muuta, vaikka oli ollut useamman päivän syömättä reissattuaan englannista tänne pohjolaan. Eilen ei ruokaan koskenutkaan ja tänään päivällä mussutti niitä mustikoita muutamia. Vaihtoehtoja olisi kyllä ollut kun parhaimassakin seisovassapöydässä, joten ei pitäisi siitäkään kiinni olla että kaikki safka olisi pahaa. ;)
 13. Aika paljon näyttää tuhis pötköttelevän piilossaan. Aluksi kaiveli turvettakin, mutta päätyi valitsemaan kämpäkseen sitten muovisen luolan jonka olen upottanut suurimmaksi osaksi turpeen sisään. Eilen ei ruokaan koskettu koko päivänä, eikä viime yönäkään, mutta äskettäin yllätin tyypin mussuttamasta mustikoita. Pienen kunnia kierroksen vetäisi tiluksillaan ruokailun jälkeen ennen kuin painui taas kämppäänsä pötköttämään. Tein sille punkkitarkastuksen toissapäivänä kun se kotiutui enkä silloin nähnyt siinä pintapuolisesti mitään, tänään sen selässä veti satasta pikkuruinen puna-ruskea punkki, mutta eikös nämä olleet niitä "hyviä" punkkeja? Ja nyt kun sen tarkastin niin ei siinä ollut kuin tuo yksi (joka sekin on nyt vainaa), tokihan niitä kuitenkin vähintään tuolla makuukammarissa mahtaa olla. Täytynee seurailla tilannetta ja vahtia etteivät lisäännyt tuhottomasti.
 14. Nyt on meilläkin oma tuhis ja mä olen jo aivan myyty! :) Tyyppi on noin 10 senttinen reipas pötkylä ja surffailee ympäri terraansa tutkimassa paikkoja. Hää pääsi asuttamaan 100cm x 40cm vanhaa akvaariota, hiukan pelkäsin jotta voiko loota olla ötökälle liian suuri, mutta hyvin sieltä näytti kaikki tarpeellinen löytyvän. Tunnin istuin typerä virne naamallani toljottamassa toisen puuhia ennen kun tajusin, että jaa - kaipa nuo muutkin tänään kotiutuneet elukat täytyy siirtää omiin yksiöihinsä. Mahtava elukka! :)
 15. Maria

  Meillä asuu...

  Komean näköistä porukkaa teillä asuu! Cyriopagopus on niin huvittavan näköinen tuossa "sähköiskun" saaneessa nutussaan.
×