Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

pepsit

Jäsen
 • Content count

  1227
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8
 • Feedback

  100%

Everything posted by pepsit

 1. pepsit

  Valokuvausskaba 2016

  Noniin, laitetaas nyt kuitenkin yleisön pyynnöstä kisa jo käyntiin vaikka olikin vain pari innokasta osallistujaa :D (edelleen siis voi osallistua ihan vaan kuvan lähettämällä!) Tästähän ei varsinaisesti mitään voita - mainetta ja kunniaa ja tää on kivaa kun yrittää keksiä ja pähkäillä aiheita (ja jos itse osallistujana niin pähkäillä toteutuksia) Osallistut kilpailuun(sekä myöhemmillä kierroksilla olet mukana) lähettämällä minulle joko sähköpostilla ( odotus_02 [at] hotmail.com ) tai yksityisviestillä kuvasi deadlineen mennessä. Ei siis tarvitse ilmoittautua. Koska kyseessä on herppi.net, kuvassa tulee olla herppi tai selkärangaton. Säännöt lyhykäisyydessään: - Mikäli kuvasi ei ole minulla deadlineen mennessä (eräpäivään siis), putoat kisasta. - Kuvassa on aina oltava matelija tai selkärangaton - Värien säätö ja kuvan rajaus on sallittua, muu / isompi muokkaaminen ehdottomasi kiellettyä - Kuvan on oltava tuore, ei siis arkistoista pengottuja aarteita hyväksytä - Kilpailuun voi osallistua KUKA TAHANSA, joka lähettää minulle 3.8 mennessä kuvan, ei tarvitse olla ilmoittautunut ennestään - Vasta kun tiedän osallistujamäärän, päätän putoaako vain yksi per kierros vai useampi, eli kilpaillaanko kaikkia vastaan vai pareittain/ryhmittäin - Ensimmäisellä kierroksella putoaa vain yksi Ensimmäisen kierroksen aihe on KESÄ. Ja deadline on 3.8! Eli tasan kaksi viikkoa aikaa!
 2. pepsit

  Valokuvausskaba 2016

  Ja voittaja on Lycan Seuraavan kerran kun kilpailua halutaan, joku muu saa sen järjestää :) Aihe-ideat on jo mulla ehtynyt ja samat monta kertaa käytetty.
 3. pepsit

  Finaalin äänestys

  Vielä pari päivää aikaa äänestää!
 4. pepsit

  Finaalin äänestys

  Finaalin aiheena oli Varjo. äänestysaikaa on Sunnuntaihin 18.9 klo 21 asti. 1 2
 5. pepsit

  Valokuvausskaba 2016

  Finaalin aiheena on varjo. Kuvaus aikaa on sunnuntaihin 25.9 asti! Finaaliin pääsivät mukaan Lycan ja mcleuka
 6. Tällä kierroksella aiheena oli mustavalkoisuus. 1 2 3
 7. pepsit

  Toisen kierroksen äänestys (2016)

  Ja ilmeisesti kuva nro 1 ei näy kaikille nyt jostain syystä... Eli tässä tämä nyt uudestaan
 8. pepsit

  Toisen kierroksen äänestys (2016)

  AINIIN! Ja äänestysaikaa on sunnuntaihin 4.9 klo 19.00 asti!
 9. pepsit

  Toisen kierroksen äänestys (2016)

  Kakkoskuva ilmeisesti näkyy vaan mulla, laitan sen tähän nyt uudestaan josko näkyis muillekin ELI kuva nro 2
 10. pepsit

  Valokuvausskaba 2016

  Toisen kierroksen aiheena on Black&White. Eli musta&valkoinen. Kuva saa olla muokattu mustavalkoiseksi, ei tarvitse välttämättä kuvata mustaa eläintä valkoisella taustalla tai toisinpäin. Kuvausaikaa on 30.8 asti!
 11. pepsit

  Valokuvausskaba 2016

  Toiselle kierrokselle pääsivät seuraavien kuvien ottajat jatkoon:
 12. pepsit

  Ensimmäinen äänestys (2016)

  Tänään on viimeinen mahdollisuus äänestää!
 13. pepsit

  Ensimmäinen äänestys (2016)

  Nyt tuli tosi vähän kuvia, vaikka innostuneita oli paljon enemmän :/ Aiheena oli siis kesä ja tuli aika erilaisia kesäisiä ja kesäöisiä kuvia :) Tässäpä nämä. Äänestys aikaa 11.8 klo 20.00 asti 1 2 3 4
 14. pepsit

  Valokuvausskaba 2016

  Hmm, en kyllä ole sitä saanut? Mihin lähetit sen? Nyt muutenkin pidennän tätä aikaa vähän koska olen vasta kaksi kuvaa saanut.. Ja ei finaalia voi heti laittaa.. ELI Pidennän aikaa ja uusi sulkeutumisaika on 5.8
 15. pepsit

  Valokuvausskaba 2016

  Muistakaa että kuvausaikaa on enää pari päivää!
 16. pepsit

  Taas olis aika kuvaskaban!

  Noni - nyt on polkastu käyntiin. Ekan kierroksen aihe on kesä ja kuvausaikaa on 3.8 asti eli tasan kaksi viikkoa.
 17. pepsit

  Taas olis aika kuvaskaban!

  Onko halukkaita osallistujia, jos pyöräyttäisin herppiaiheisen valokuvaus kisan käyntiin? Saatais vähän toimintaa pimenevään ja kylmenevään syksyyn! Aiheita saa ehdottaa, valitsen ne kyllä sitten diktaattorimaisesti itse kuitenkin. Kuvissa tulee kuitenkin aina esiintyä herppi/ selkärangaton, koska eihän se muuten ole herppifoorumille sopiva kilpailu. Jos tarpeeksi moni (=yli neljä) ilmoittaa halukkuutensa osallistua, pukkasen kilpailun käyntiin tässä lähipäivinä. Ensiviikolla ehkä. Ensimmäisen aiheen ilmoitan kun luon kilpailulle oman ketjunsa.
 18. pepsit

  Taas olis aika kuvaskaban!

  Nojoo eiköhän kolmellakin osallistujalla pärjätä :) Ja tietysti osallistua saa siihen asti kunnes ensimmäisen kierroksen aikaraja tulee. Luon siis tätä varten erikseen oman ketjun.
 19. pepsit

  Taas olis aika kuvaskaban!

  EIkö ketään muuta kiinnostaisi taas osallistua kuvakilpailuun? :(
 20. pepsit

  Taas olis aika kuvaskaban!

  Mitenkäs, oliskos täällä halukkaita osallistumaan taas kuvaskabaan? Voisin sellasen taas jossakin vaiheessa käyntiin polkaista jos vaan löytyy tarpeeksi halukkaita :) Viisi osallistujaa olisi taas minimi, kuten viimeksikin. Ja taas jälleen, tämä on vasta alustava kysely, sit kun olen kartoittanut halukkaiden osallistujien määrän, laitan itse kierroksen käyntiin, ja ensimmäisellä kierroksella taas kunhan aikarajan sisällä lähettää kuvan (joka on luettavissa aiheeseen jonka valitsen), osallistuu kilpailuun, ja jos ei silloin määräaikaan mennessä mitään lähetä niin ei luonnollisesti osallistu vaikka olisikin tähän ilmaissut halukkuutensa. Varmaankin tuossa muutaman päivän sisällä voisin kilpailun startata jos siis halukkaita on :)
 21. pepsit

  Lygodactylus williamsii

  Niinno, mietihän ite miltä kuolleet kasvit näyttää terraariossa? Et kyllä ne sieltä pois kannattaa ottaa.
 22. pepsit

  Lygodactylus williamsii

  Ei - ne eivät ole vaarallisia, eivätkä ne kasva niin suuriksi että voisivat gekkoa vahingoittaa (jauhopukit ja sirkat pitäis sit terrasta saada pois kun ne saattaa vahingoittaa gekkoa, sirkat varsinkin on sellasia kannibaaleja että syövät ihan kaiken lajitovereistaan lähtien, joten tarpeeksi isoina voisivat yrittää gekkoakin syödä).
 23. pepsit

  Lygodactylus williamsii

  Väri on jo heti paljon parempi, eli vika oli kuin oli lämmöissä, ihan niinkuin arvelinkin.
 24. pepsit

  Lygodactylus williamsii

  Pahimmassa tapauksessa se vois tappaa naaraan. Koska se on reviirille tunkeutunut vieras yksilö. Yleisesti varsinkin muiden päivägekkojen kohdalla koiras viedään naaraan reviirille eikä toisinpäin. Koska naaras yleensä on vastaanottavaisempi. Mutta mikäli ottaa naaraan vastaan hyvin, ei mene kauaakaan että yrittää paritella. Ja naaraalle ei ole hyväksi että uros kokoajan on kimpussa.
 25. pepsit

  Lygodactylus williamsii

  Se riippuu niin monesta asiasta.. 5-10v on semmonen yleinen arvio, oikeissa olosuhteissa ja täysin terve kaveri voi elää sen kymmenenkin vuotta. Mutta yleensä näillä terraariossa keski-ikä on sitä lähemmäs 5v. Mutta kun se riippuu niin monesta seikasta, toiset kuolee aiemmin kuin toiset, voi olla joku piilevä sairaus, naarailla pieleen mennyt muninta, stressi, jne. Varsinkin poikaset voi heittää henkensä ilman mitään näkyvää syytä. Ja mikäli yksilö on jostain syystä jäänyt ns kitukasvuiseksi , ne yleensä kuolevat paljon aiemmin kun ns täyskokoiset.
×