Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

kinkero

Jäsen
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

7 Neutraali

About kinkero

 • Rank
  tutustumisvaiheessa

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Nainen
 • Sijainti
  Seinäjoki

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. kinkero

  Kaneja ruuaksi

  Vahinkolapsia syntyi 8, eivätkä ole menneet kaupaksi. Joten jos jonkun käärme kaipaisi ruokaa, niin tästä saisi. Lopetus jää ostajalle.Terveitä ja luovutusikäistä. Kulkeutuu 10.11 Tampereen suuntaan. Useamman ostajalle joku könttäsumma.
 2. kinkero

  Torniterraario, 150x50x50cm x 3. Pirkkala (Tre), 250e

  Hei! Oon laittanut tekstiviestiä. Onko vapaana?
 3. kinkero

  Ostetaan partikselle sopiva terraario

  Ostetaan partikselle sopiva terraario. Tarjoa! Etelä-pohjanmaa
 4. kinkero

  M: Parta-agama pojat

  Vieläkö olisi? Terraarioineen kiinnostaisi!
 5. kinkero

  Ötsit

 6. kinkero

  Berberiskinkki (Eumeces schneideri))

  Täältä löytyy kaksi berberiä, uros ja naaras. Samassa terrassa elelevät sopuisasti :) Uroksella häntä mutkalla, varpaita puuttuu ja muutenkin pieneksi jääny.. Edellisellä omistajalla jäi kalsiumit ruuasta kokonaan pois. Naaras tuli osaavalta ihmiseltä ja sen myös huomaa :) http://keskustelu.herppi.net/gallery/image/8859-omnom/ Naaras http://keskustelu.herppi.net/gallery/image/8851-pöysti/ Uros
 7. kinkero

  Harjasgekko Närri

  Hyviä kuvia ja tosi nätisti sisustetut terrat! :)
 8. kinkero

  Murenot

  Tuli kiire syömään.. Lokustin viimeiset sekunnit :D
 9. kinkero

  Kuvia terraariosta

  Upeita terraarioita kaikilla. Täällä kans varmaan ruvetaan sisustuspuuhiin, kun saadaan tuo berberien terraario siirrettyä olohuoneesta pois. Saa oman "harrastehuoneen" ja elukat rauhallisen paikan ilman hässäkkää :)
 10. kinkero

  Murenot

  Pitäisi uudempaa kuvaa keriitä nappaamaan näistä, skinkit nykyään samassa terrassa, leoski pulskistunu ja oli tainnut nahkansakki hiljattain vaihtaa kun oli kirkkaat värit :)
 11. kinkero

  Murenot

  Tässä meidän haaremi. Pöysti :3 Frida :3 Toistaiseksi nimetön (vanha kuva) :D
 12. kinkero

  Herppiaiheiset tavarat

  Löytyy kaulakorua gekko aiheella, käärmes korvakorut ja oli pakko myös ostaa se kalevalan käärmesormus. Äitee on sitten rikastuttanu meidän sisustusta ostamalla liskokoristeita puutarhamyymlöistä kesäisin, hienoja ja vähemmän hienoja.. :D Tietynlaisia lohikäärme patsaita oon yrittänyt hamuta, viimeisimpänä vessaharjateline, josta tekee vaikka ruukun jollekkin kukalle. Ukkokulta osti synttärilahjaksi pari vuotta sitten samanaiheisen ison pöytälampun ja sai sen myös rikottua kännipäissään, raivo oli suunnaton mutta ukko sen kasasi ja nyt näyttää kuin ei olisi ikinä hajonnutkaan :3 Ja sitten löytyy myös yksi metrin mittainen puugekko seinältä, lähellä oleva huonekaluliike myy näitä puisia gekkoja joten toinenkin pitäisi hakea :)
 13. Meidän suvussa taidan olla ainut herppeilijä, joten niitä sitten kyllä kummastellaan urakalla. Kaverit on ollu lähinnä vain kiinnostuneita näistä ja osa haluaa aina ne myös nähdä kun kylässä käyvät :) Vanhemmat ei ole ikinä moittinu harrastusta. Ja olenhan vain noudattanut äiteen käskyä; "sitteku asut omillas niin hanki sitte minkä elukan haluat". Puoli vuotta asuttiin miehen kanssa kaksistaan ja sitten tulikin jo koira taloon ja myöhemmin herpit :)
×