Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

Jared Mäenpää

Engineer
 • Content count

  2473
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  60
 • Feedback

  100%

Jared Mäenpää last won the day on July 6 2018

Jared Mäenpää had the most liked content!

Community Reputation

1644 Loistava

About Jared Mäenpää

 • Rank
  asuu foorumilla

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Mies
 • Sijainti
  Helsinki
 • Yhdistys
  SHHry

Recent Profile Visitors

4248 profile views
 1. Jared Mäenpää

  Toiveita ja kehitysideoita

  Ei se tilaa juurikaan vie, muutama euro kuussa Amazonin s3-palvelusta. Palvelin sit itsessään maksaa ja se ei siitä hirveästi muutu vaikka olisi lukutilassa, koska itse foorumisofta vaatii ne tehot saadakseen esim. tän sivun pihalle. Kaistaa ei ole koskaan ylitetty mikä sisältyy palvelimeen. Lisäksi kustannuksia aiheuttaa GDPR vaatimukset, koska ei tämä valvomatta pyöri lakipykälät täyttäen. Vähentyneen käyttäjämäärän, kustannusten sekä lisääntyneiden lakipykälien johdosta foorumi on järkevämpää laittaa kiinni. Oleellinen tieto on tarkoitus yhdistyksen täältä poimia talteen tuleville sivuille.
 2. Jared Mäenpää

  Toiveita ja kehitysideoita

  Yhdistyksen sivujen yhteyteen, luultavasti alidomain: blaablaa.herppi.net tms. Eivät jää nykylaajuudessaan. Yhdistyksellä on tarkoituksena poimia täältä tärkeimmät talteen yhdistyksen sivuille ennen sulkemista.
 3. Jared Mäenpää

  Toiveita ja kehitysideoita

  Kyllä, foorumi poistuu vuoden vaihteessa. Toistaiseksi ei ole suunnitelmissa tuoda korvaavaa keskustelupalstaa, koska ei ole olemassa sopivia enemmän SOME-tyylisiä versioita, joihin tykätään kirjoittaa ennemmin. Toinen ongelma on aktiiviset moderaattorit, joita ei ole, niin tämä ollut tuuliajolla jo pidempään 😕 Keskustelukulttuuri on muuttunut, mutta ehkä vielä tulevaisuudessa some ei keskusteluiden täytä tarvetta, kaikki kuitenkin muuttuu jatkuvasti. Tietokanta säilytetään vielä vuoden vaihteen jälkeenkin jonkin aikaa, että eihän sitä koskaan tiedä, mitä siiheksi ehtii tapahtumaan. Kauppakanava aiotaan kuitenkin luoda, koska eläinten myyntihän on esim. Facebookissa periaatteessa kiellettyä vaikka eivät sitä *toistaiseksi* ole oikeasti ruvenneet estäämääkään.
 4. Jared Mäenpää

  Toiveita ja kehitysideoita

  Se jonotussysteemi otettiin eilen pois ihan juurikin tästä syystä.
 5. Jared Mäenpää

  Toiveita ja kehitysideoita

  No siis ongelma on siinä, että aktiivisia moderaattoreita ei ole 🙂 Uusia voisi kyllä löytyä, mutta foorumi on aikalailla saattohoidossa ja yhdistyksen vuosikokouksessa jo päätettiin, että 31.07.2018 foorumi ei enää ota uusia käyttäjiä ja vuoden lopussa poistetaan lopullisesti. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1678268778925793&id=193422544077098 Toki tärkeitä asioita täältä yhdistys tulee poimimaan talteen ja kauppatorille kehitetään uusi ratkaisu, yhdistyksen tulevien sivujen yhteyteen.
 6. Jared Mäenpää

  Jäseneksi

  Suomen Herppiharrastajat ry ylläpitää herppi.net sivustoa, joka on kaikkien herppiharrastajien kohtaamispaikka. Osallistumme myös vuosittain Helsingissä järjestettäville isoille lemmikkialan messuille ja tuomme harrastustamme esille myös muissa tapahtumissa ympäri Suomen. Yhdistyksemme kuuluu Suomen eksoottisten harrastajaeläinten yhdistysten liittoon ja sitä kautta haluamme tuoda vielä paremmin ääntämme kuuluville tämän harrastuksen puolesta. Tarvitsemme lisää jäseniä koko ajan kasvavaan yhdistykseemme. Mikäli haluat tukea toimintaamme tai haluat itse tarttua reippaasti toimeen – täytä lomake ja liity jäseneksi! Jokainen jäsen antaa oman panoksensa yhdistyksellemme, kukin omalla tavallaan. Osallistua voi myös tapahtumien suunnitteluun, esitelemällä eläimiä messuilla, tai vaikkapa kirjoittamalla herppeihin liittyviä artikkeleita julkaistavaksi sivustollamme. Jokaisen panos on yhtä tärkeä! Jäsenmaksu 15 €/hlö vuodelle 2018 Perhejäsenyys 25 €/talous Alla linkki verkkokauppaamme, jossa voit maksaa jäsenyyden. Jos maksamisessa ilmenee ongelmia, otathan meihin yhteyttä sähköpostilla! shh@herppi.net Jäsenyydet ostettavissa Holvi:n verkkokaupasta Keskustelufoorumille rekisteröityminen tapahtuu Tästä linkistä
 7. Jared Mäenpää

  Jäsenedut

  Animal House - Hämeenlinna Kuukausittain vaihtuvat jäsenedut, ks. verkkokauppa. http://www.animalhouse.me Animal House Sibeliuksenkatu 15, 13100 Hämeenlinna p. 045-8544223 Faunatar - liikkeet ympäri Suomen -10% normaalihintaisista matelijoiden pakaste-, kuiva- ja säilykeruoista sekä terraariotarvikkeista. (Alennus ei koske eläimiä eikä eläviä ruokahyönteisiä.) http://www.faunatar.fi Faunatar - Eläinsoppi Oy
 8. Olemme aktiivinen herppiharrastajia* sekä kasvattajia edustava yhdistys. Tuemme kotimaista herppikasvatusta sekä toteutamme kasvattajasertifiointi-ohjelmaa, jonka avulla edistetään eettisesti kestävää kotimaista kasvatustoimintaa. Toimimme perustajajäsenenä Suomen eksoottisten eläinten liitossa (SEEL) edistämässä matelijaharrastuksen asemaa Suomessa sekä toimimme yhdyssiteenä herppiharrastajien ja viranomaisten välillä. Ylläpidämme Herppi.net -keskustelufoorumia ja teemme yhteistyötä myös Terraarioeläimet.net – sivuston kanssa. Herppi.net on toiminut aktiivisena herppiharrastajien yhteisönä ja tiedonvälityskanavana jo vuodesta 2002. Osallistumme ja/tai järjestämme useita eri tapahtumia herppiharrastajille. Suurimpia tapahtumia, joissa olemme mukana hyvin suurilla osastoilla ovat PetExpo- sekä Lemmikkimessut. Liity jäseneksi ja tule mukaan aktiiviseen herppiyhdistykseen! * herppi tarkoittaa matelijoita, selkärangattomia sekä sammakkoeläimiä. Jäsenemme Yhdistyksemme jäsenistö koostuu erilaisista herppiharrastajista, joille kaikille tärkeää on eläinten hyvinvointi ja mukavaan harrastajayhteisöön kuuluminen. Yhdistystä johtaa hallitus, jonka jäsenet valitaan vuosittain sääntömääräisessä jäsenkokouksessa. Vuonna 2017 Suomen Herppiharrastajat ry:n hallitukseen kuuluvat:
 9. Kukahan voisi auttaa, kun viestejäni ei julkaista? Modeja ei tunnu foorumilla vierailevan.

  1. Jared Mäenpää

   Jared Mäenpää

   Jaa-a, ylläpitäjä on se oikea osoite. Hyväksyin nyt viestejäsi, mutta en punakorvailmoitustasi, koska en tiedä mikä niiden kohdalla tällähetkellä toimitaan

 10. Jared Mäenpää

  Ongelmia, mutta missä?

  Kuvat pelittävät jälleen. Päivityksen yhteydessä järjestelmä oli tehnyt virheellisen asetuksen, minkä johdosta kuvia ei löytynyt, koska kuvat olivat ladattu väärään kansioon.
 11. Jared Mäenpää

  Ongelmia, mutta missä?

  Ne päivittyy viipeellä, en osaa sanoa mikä on se viipe kylläkään äkkiseltään.
 12. Jared Mäenpää

  Ongelmia, mutta missä?

  Oli jäänyt sallimatta, nyt korjattu :)
 13. Jared Mäenpää

  Ongelmia, mutta missä?

  Pitää katsoa, jos se ei ole sallittuna jostain syystä
 14. Jared Mäenpää

  Ongelmia, mutta missä?

  Pitäisi olla siinä kansikuvan oikeassa ylälaidassa Lisää kansikuva (tms) nappula?
 15. Jared Mäenpää

  Toiveita ja kehitysideoita

  Kiitos @Katg :) Olihan siinä työtä ihan kerrakseen, toivottavasti ei ihan lähiaikoina tarvitse uudestaan vääntää :D Värien muuttaminen ei onnistu kuten vanhassa ja en tiedä haluanko kolmannen osapuolen teemaa kun niiden tuki on aina vähän niin ja näin :/
×