Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Last week
 4. Elodia

  Myydää hämähäkkejä

  Kaikki boehmeit vielä vapaana.
 5. Elodia

  Myydää hämähäkkejä

  10e/kpl
 6. Earlier
 7. Nathalie22

  Akvaariosilikoni ja silikonien vaihto

  Sain uuden akvaarion käytetty liskoille eli silikonivaihtoa piti tehdä. Kaikki ok mutta silikonituubi loppui homman kesken 😞 Asun Lapissa eli on pakko tilata netistä uuden tuubin. Kun saan sen, saanko jatkaa mistä olin tai pitääkö taas ottaa pois kaikki silikonit ja aloittaa alustaa?
 8. Nathalie22

  piikki kilpikonnalle

  Kuukausi myöhemmin. Konna on saanut kokonaan 3 kertaa antibiootti + hormoni piikkiä (2 viimeiset kerrat kyllä jalkaan). Sain 1 muna. On vielä 4 sisällä. Konna on ihan terveellinen… paitsi, että alkuperäinen ongelma ei ole ratkaistunut: konna kelluu veden pinnalla niin kuin hän olisi täynnä ilmaa. Ihan ihme juttu. Odotan vielä, että hän munii loput munat.
 9. Hei! Kotona löytyy 2 kpl n. 500 l akvaariota, punakorvakilpikonnille. Kotona on aina kovasti kosteutta. Mikä voisi auttaa? Akvaarioilla on avokansi. Auttaisiko saada 2/3 kansista peitetty lasillisellaa kanneilla? Auttaisiko kosteudenpoistajalaite?
 10. Elodia

  Myydää hämähäkkejä

  Myydään seuraavat hämähäkit: 3x B. boehmei ls 1cm 2x C. cyaneopubescens ls 2-3cm 20e/kpl Nouto Mikkelistä, tai lähetys smartpostin kautta pakettina 7,90e.
 11. KaisaHoo

  piikki kilpikonnalle

  Meillä on aina pistetty jalkaan, mutta en oo koskaan pistänyt itse.
 12. Moi! Piti mennä eläinlääkärille - joka ei ole niin yksinkertainen kun asuu Pohjois-Lapissa. Lääkäri antoi antibiottipiikki ja antoi minulle ne 2 seuraavat. Katsoin miten hän teki; piikki meni kaulan ja etujalan välissä. Onko teilä kokemusta? Mihin tarkemmin pitää pistää? Kuin syvä?
 13. Kesäkuun alussa maavaiheisia miekkahäntätuliliskon poikasia kulkeutuu kasvattajan mukana Tampereen/Nokian suunnalle 🙂 !
 14. Ikävä kyllä hänellä ei ole kulkua sinne pk-seudulle :(...
 15. Laitan kasvattajalle kysymyksen, ilmoitan heti kun saan vastauksen :).
 16. Kulkeutuuko pk-seudulle esim lemmikkimessuille?
 17. Vielä olisi poikasia hyviin koteihin :).
 18. Nelivarpaallamme on ollut vuosia pohjamateriaalina hiekka- turvesekoitus. Viime syksynä konna oli ilmeisesti onnistunut kaivellessaan kuitenkin vetämään sitä nenäänsä ja toisen sieraimen alle puhkesi paiseen tyylisesti ylimääräinen onkalo. Sierain on parantunut mutta onkalo pysyy ja sinne menee todella helposti uudelleen vierasmateriaalia. Vanha hienojakoinen pohjamateriaali ei siis tule enää kyseeseen ainakaan heti. Minulla piti olla aikaa vielä miettiä tätä mutta nyt konna heräsikin horroksesta omia aikojaan. Eli: Mitä vaihtoehtoista pohjamatskua nyt keksin konnalle hiekka-turvesekoituksen tilalle?
 19. NikoT82

  Annetaan jättijauhomatoja

  Joo sopii, olen joskus 15.30 kotona. Laitan sulle viestin
 20. ecbart

  Annetaan jättijauhomatoja

  Sopisko perjantaina päiväsaikaan?
 21. NikoT82

  Annetaan jättijauhomatoja

  Löytyy vielä. Että mites sopisi sulle haku?
 22. ecbart

  Annetaan jättijauhomatoja

  Löytyykö vielä? Voisin ottaa kaikki
 23. NikoT82

  Annetaan jättijauhomatoja

  Elikkä Keravalta saa tulla noutamaan n. 90kpl jättijauhiksia jos on tarvetta tai sen verran mitä haluaa.
 24. MKV

  Geochelone pardalis

  Ostetaan leopardikonna. Tarjolla lajiin tutustunut koti, joka ymmärtää konnan olosuhde- ja tilavaatimukset myös konnan kasvaessa. Kun konna kasvaa, on sille järjestetty kokonaan oma huone, jossa pääsee jaloittelemaan ja parvekkeelle rakennamme kesäksi ulkoiluaitauksen jossa kelien salliessa saa oleilla. Myös valvottu ulkoilu pihalla kesäisin järjestetään. Laita reippaasti viestiä niin kerron tarkemmin minkälainen koti meillä olisi leokonnalle luvassa!
 25. Rosa

  Maakilpikonnan horrostuttaminen

  Hei, Meillä on nelivarvaskonna menossa elämänsä ensimmäiseen horrokseen (jääkaappiin huomenna). Konna on iältään n. 25 ja ollut tähän saakka pelkällä puolittaisella, mutta nyt tänä talvena päätin rohkaistua ja laittaa konnan kunnolla horrostamaan vaikka pelottaakin vietävästi (tästä johtuu myös alottamisen myöhäinen ajankohta = tammikuu). Tarkoitus on horrostaa konna maaliskuun loppuun saakka. Käytin konnan Rauliolla tarkastuksessa alkutalvesta ja kaiken pitäisi olla ok horrostamista varten. Huolena on nyt että konna on hereillä päivisin eikä ole paaston aikana kaivautunut kertaakaan turpeeseen vaan käy säännöllisesti ruokakupilla katsomassa jos siellä jotain olisi. Konna on nyt paastonnut 3vko erillisessä huoneessa jossa lämpötila 15°c, valoja ja lämpölampun päälläoloa vähennetty asteittain ja viimeisen viikon kaikki lamput olleet kokonaan pois päältä. Vettä on ollut kokoajan tarjolla ja konnaa on paaston aikana kylvetetty viileässä vedessä kerran viikossa. Laitoin konnan eilen horrosboksiin totuttelemaan (turpeella täytettyyn kannelliseen laatikkoon jossa ilmareikiä ja reilusti kaivautumisvaraa) mutta on sielläkin vain silmät auki hereillä ja kovasti koittaa päästä pois. Miten on, uskaltaako tuota nyt laittaa jääkaappiin kun on noin hereillä? 😳Vai onko niin että kun lämpötila laskee tuonne 5-6°c (jääkaapin lämpötila) niin alkaa sitten itsekseen horrostamaan ja mahdollisesti kaivautuu turpeeseen?
 26. Outokulkija

  Myydään Hiilikilpikonna (chelonoidis carbonaria)

  Heikki on löytänyt uuden kodin ❤️👍
 27. (En tiedä käykö täällä sivustoilla enää ketään mutta vinkkaan silti...) Eli näitä pienokaisia olisi vielä saatavilla 🙂 !
 28. minna78

  *Marikan* tarantulat

  Ihanaa kun näitäkin pääsee vielä pällistelemään 😉
 1. Load more activity
×