Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

Recommended Posts

itkulokki    0

Olisi mietinässä Kuningaspytonin hommaus ja mietin että mistä mahtaa saada terrarioita jotka olis aikuiselle käärmeelle sopivia? En heti toki ole nuorta matoa isoon terrarioon laittamassa mutta näin etukäteen jo mietin. Olen eri verkkokaupoista ja nettisivuilta yrittänyt löytää mutta joko ei ole sopivia kokoja, tai ei toimiteta tänne Napapiirin tuntumaan. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
itkulokki    0

Vielä kysysyin myös sitä että voiko terrarion sisällä käyttää alustana esim. muovi mattoa/pöytäliinaa yms? Tai vaikka ihan perus pyyhettä jos sen jotenkin kiinnittää pohjaan? Oon kuullu että sanomalehteä käytetään mutta mietin että voiko näitä hyödyntää kun mielyttäisivät silmää enemmän. Olisi nimittäin helppo putsata kun vaan heittää pyykkikoneeseen. Mietin vaan että tykkääkö käärme mielummin jostain johon voi kaivautua yms. ja onko noista haittaa vaikka kosteuden kanssa? Turvetta tai minkäänlaista haketta joka pölyttää en pysty käyttämään omien hengitysongelmien ja allergioiden vuoksi. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
talvikko    2

Meillä on viljakäärmeillä vanhoista akvaarioista tehdyt terrariot, kansirakennelma vaan päälle, toimis varmaan pyyttonillakin? Akvaarioitahan saa ihan ilmaseksikin ja kansi onnistui rakentaa minultakin tumpelolta. Meillä on tytöllä pölyallergia ja turvetta ei voi käyttää,mutta chipsi snakea voi. Olet Rovaniemeläinen? Jos kiinnostaa niin meille saa tulla käärmeitä katsomaan, on pari ihanaa vauvapyyttoniakin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään


×