Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry
Onnihappy

Elokuvatähti sammakkoeläintä etsitään kuvauksiiin!

Recommended Posts

Hei,

Kuvaamme 10-14.4 Ferryman lyhyt-elokuvaa Nuuksiossa. Elokuvaprojektimme on osa Suomi100 juhlaa. Etsimme kuvauksiin sammakkoeläintä yhteen kohtaukseen. Kohtauksessa päänäyttelijä pitää konnaa kämmenellään, mahdollisesti myös yksi maassa oleva kuva. Lyhytelokuva on opiskelijaproduktio mutta vaivanpalkaksi huolehdimme teistä kuvauspaikalla ruuan merkein ja voimme tarjota matkustuskustannuksia. Vapaaehtoisuus on kuitenkin suotavaa ja tarjoammekin mahdollisuuden päästä elokuvan kuvauksiin mukaan. Kuvauspaikalle tarvitsemme teitä noin muutaman tunnin verran. Iso kiitos jo etukäteen. Ota yhteyttä tässä, tai laita suoraan s-postia [email protected] !

 

 

yst.
Onni Lindfors
Ferryman / 2nd assistant director

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tällaiset on aina mielenkiintoisia juttuja joita mieluusti jo ajatuksen tasollakin sponssaan, mutta ihan yleisen selkeyden takia kyselen että haette ilmeisesti jotain ulkonäöllisesti rupikonnaan viittaavaa sammakkoeläintä? Eläimen omistaja saattaa joutua antamaan joitain eläimen kuvauskäyttöä tai ylipäätänsä mukanapitoa rajoittavia seikkoja, ja siihen kannattaa varautua. Sääolosuhteet, jne. kun eivät välttämättä vastaa eläimen olosuhdevaateita. Sen vähä mitä ite olen ollut av-tuotannoissa eläinten kera mukana, niin koira tai kana tuntuu monasti helpommalta kuin yksikään herppi:)

Toivon siltikin että saatte tavoittelemanne eläimen haluaminne otoksineen!

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo, etsitään oikeastaan mitä vaan sammakkoeläintä, jolle ulkona oleminen kuvauksissa on eettisesti hyväksyttävää. Kuvaukset hoidetaan mahdollisimman nopeasti, jottei eläin kärsi mahdollisesta kylmyydestä. Mennään siis erityisesti eläimen ehdoilla ja omistajalta onkin hyvä saada rajoittavat tiedot heti kättelyssä tietouteemme!

Kiitos vastauksesta!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään


×