Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry
Martina

Reptile Show - Tukholma

Recommended Posts

Martina    323

Elikkäs, sama ilmoitus - eri banneri! :biggrin:

Tukholmassa (Solvalla) järjestetään jo ensi vuoden alkupuolella uudet matelijamessut (tällä kertaa mukana myös jyrsijät) 25 pv helmikuuta, eli ihan pian. :) Nyt olisi hyvä aika ottaa yhteyttä ja selvittää eri lajien saatavuudesta! Matkakaan ei ole pitkä, laivalla satamaan, ja satmasta julkisilla paikan päälle semmoset 20-25min. Tapahtuman järjestäjä Linus voi myös auttaa kyytien kanssa, jos tulossa on isompi porukka. :) Hän on myös luvannut auttaa tiettyjen lajien etsinnässä, tai jos haluaa tietynlaista ruokaa tai terraariotarvikkeita. 

Toivottavasti paikalle saapuisi mahdollisimman paljon porukkaa ja että saataisiin tämä tapahtuma kasvamaan.
Kaikki yhteydenotot:
Linus Gustafssonille (löytyy mm. facebookista), Stockholm Reptile Show- facebook sivujen kautta tai sähköpostilla: [email protected]

Tähän loppuun vielä henkilökohtainen hehkutus: Suomeen tarvitaan lisää skinkkejä. ;) Linus on itse n. 10 vuotta sitten kasvattanut tanimbareja, ja varmasti tuntee ja tietää muita tanimbarin kasvattajia ympäri Ruotsia! Aina kannattaa kysellä. *wink wink* :D

reptilshowen.jpg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Hotohoto    0

Oletko ollut Linuksen kanssa yhteyksissä? En ole ennen käynyt Ruotsin messuilla, niin olisi kiva saada jonkinlaista osviittaa millaisia lajeja sieltä voi löytää :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
sh    16

Onko tänne joku menossa ja kenties voisi tuoda minulle vesiliskoja, jos kyselisin niiden saatavuudesta..? Kenties jopa Pirkanmaalta lähtijöitä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään


×