Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry
Satiainen

KAUPPATORIN SÄÄNNÖT

Recommended Posts

Satiainen    1 622

Herppi.net kauppatorin säännöt

Kauppatori on tarkoitettu herppi- ja terraarioharrastukseen liittyville artikkeleille, siis esim. itse eläimille, ruuille, tarvikkeille, kirjoille jne.
Muut ilmoitukset-osiossa saa ilmoitella myös muusta käytetystä tavarasta (ei eläimiä).

Jokaisella käyttäjällä saa olla korkeintaan viisi aktiivista ilmoitusta /kategoriaIlmoitusta saa nostaa 10 päivän välein. Poikkeuksena hinnan alentaminen, joka oikeuttaa nostoon aiemmin!
Uutta ilmoitusta ei saa avata samasta aiheesta niin kauan, kuin entinen on olemassa (ja alle 10 päivää vanha).

Ilmoitus on voimassa 14 päivää.  Moderaattorit poistavat ilmoituksen, jos sitä ei ole nostettu vastaamalla itse omaan ilmoitukseen.

Moderaattori hyväksyy kaikki ilmoitukset ennen julkaisua.  Myös nostot ja asetetut kysymykset hyväksyy mode-tiimi. Tähän voi kulua muutama minuutti.... muutama tunti.  Kysymykset mieluiten ilmoituksen laatijalle suoraan YV:nä tai annettuun sähköpostiin tai puhelinnumeroon.

Ilmoituksen muokkaaminen tai poistaminen. Itse et pysty muokkaamaan ilmoitusta. Kirjoita vastauskenttään haluamasi muutos tai pyyntö poistamisesta. Mode-tiimi lisää tiedon tai poistaa ilmoituksesi.

Kasvattajajäsenellä saa olla lisäksi kerrallaan yksi Suositeltu-ilmotus/kategoria.
Suosimme kotimaisia kasvattajia ja mikäli havaitsemme ilmoittelua, mikä viittaa ulkomailta tuotujen herppien säännönmukaiseen jälleenmyyntiin, puutumme asiaan ja tarvittaessa poistamme ilmoituksen.

Jokaisessa eläinten myynti-ilmoituksessa tulee ilmoittaa mahdollisimman tarkasti eläimen alkuperä ja maahantuontiajankohta mikäli se on tiedossa sekä eläimen tieteellinen nimi. (esimerkiksi: Saksalaiselta kasvattajalta/ ostettu eläinkaupasta vuonna 2009 / omaa kasvatusta) Ulkomaantuontieläimille suosittelemme vähintään 1 kk karanteeniaikaa ennen myyntiä.

Kaupanteko uhanalaisten CITES A-lajiliitteen eläimillä on sallittua vain Suomen viranomaisen myöntämällä EU-todistuksella.
Ko. lajien kohdalla vaadimme voimassa olevan EU-todistusnumeron ilmoitukseen.
Kaikkille CITES B-liitteen lajeille laki vaatii alkuperätodistuksen, joten eläimen alkuperän ja papereiden olemassaolon tulee näkyä myynti-ilmoituksissa. 
Ilmoitukset CITES-lajien edustajista ilman alkuperätietoja tullaan poistamaan kauppatorilta.

Paikkakunta ilmoitukseen.  Ilmoituksessa on hyvä mainita paikkakunta, missä myytävä tuote sijaitsee.

Kauppatori on tarkoitettu harrastajien väliseen kaupankäyntiin, ei siis yrityksille.
Yrityksille on olemassa erillinen Yritysjäsenyys tähän tarkoitukseen. Jäsenyyden voi ostaa verkkokaupastamme.
Yritysten ilmoituksissa tulee olla näkyvillä yrityksen nimi, osoite ja y-tunnus.

Kysymykset myyjälle. Tarkentavia tietoja saa kysyä vastaamalla normaalisti viestiin. Muut yhteydenotot tulee tehdä yksityisviestillä, sähköpostitse tai puhelimitse. Moderaattorit poistavat turhiksi katsomansa vastaukset myyntiketjuista.

Sivuston ylläpito ei vastaa kauppojen onnistumisesta, mutta tarjoaa kaupan osapuolille mahdollisuuden antaa toisistaan palautetta, palautetta voi antaa vain sivustolla suoritetuista kaupoista. Poikkeustapauksissa voi pyytää sähköpostitse, yllapito(at)herppi.net, lupaa ulkopuolisen palautteen antoon.

Mikäli havaitset puutteelisia ilmoituksia tai muuta väärinkäytöstä, otathan viipymättä yhteyttä ylläpitoon yllapito(at)herppi.net tai yksityisviestillä allekirjoittaneelle.

Onnistuvia kauppoja! :)
t. Herppi.netin ylläpito

Edited by Satiainen
Fixattu

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään


×