Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry
Guest -Heidi-

Julkaisut hämähäkkieläimistä

Recommended Posts

Eilen kävi Jehovantodistajia herättelemässä minua (siis oikeasti heräsin siihen rimputukseen). Olin niin unessa että otin lipareet ja kutsuin käymään myöhemmin ko halusin mennä takas nukkumaan. Lupasivat tulla. Tykkään jutella niitten kanssa.

 

ENIVEI sitte kattelin niitä lehtiä myöhemmin heränneenä niin oli artikkeli hyppyhämähäkeistä! Artikkelisarjan "Suunnittelun tulos" alla. Lopussa kysymys: "Mitä ajattelet? Onko hyppyhämähäkin sumea näkö evoluution vai älykkään suunnittelun tulos?".... no että juu. Oisin ottanut kuvan artikkelista mutta akku loppu kamerasta eikä oo skanneria. Otan täsä heti kun on virtaa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

no nyt ne luulee että olen jehova :D Mullakin siis kävi vaan oven takana soittelemassa,enkä näitä julkaisija lukenut, sattu keittiön pöydällä vaan hämähäkki silmään :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tämä saattaa olla hyvinkin tuttu syystä ettei ole ihan eilinen nauhoitus, mutta itelleni se tuli hiljattain uutena eteen ja pidin sitä ihan mielenkiintoisena.

Juttu elää ja versoilee monipuolisesti.

 

Tonite's live episode of Urban Jungles Radio will be dedicated to discussing various topics in the arachnid hobby. Be sure to join me as our guest for the evening will be Kelly Swift, owner of Swift invertebrates. Tune in as "Swifty" discusses what it's like to be the first person in the US to breed Poecilotheria metallica and much more. Be sure to log into our chat during the broadcast and call in with your questions for Kelly Swift!

http://www.blogtalkradio.com/urbanjunglesradio/2009/12/27/spider-talk

 

Pituutta sillä on roisisti, lähes 90 minuuttia, ja äänen tasot heittelee hetkittäin paljonkin joten tuota kuunnellessaan kannattaa olla volumen säätö holleilla...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

On media tiedotusta ja media tiedotusta..

 

Britain’s ‘most venomous spider increasing in numbers in London and Kent’

http://metro.co.uk/2013/09/25/britains-most-venomous-spider-increasing-in-numbers-in-london-and-kent-4111225/

 

Warning Message About False Widow Spider in UK

http://www.hoax-slayer.com/false-widow-spider-warning.shtml

 

Molemmat ehdottomasti lukemisen arvoisia, eikä toista ilman toista..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Avasin juuri uuden suomenkielisen foorumin kaikille niveljalkaisten omistajille. Foorumi keskittyy nimenomaan vain niveljalkaisiin, joten luvassa on keskustelua hämähäkeistä, skorpioneista ja muista ötököistä. Toivotan kaikki tervetulleiksi juttelemaan näistä hienoista elukoista. Rekisteröitykää ja tulkaahan jutustelemaan :)

 

http://www.exoskeletal.info/foorumi/index.php

 

 

 

P.S. paputtajalta kysyin lupaa tämän aiheen tekemiseen :)

 

Tuikataan tänneki puolelle. Josko menis vaikka 'yms.' -osioon. :rolleyes:

  • Like 1

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hyönteiset-lehteä on alettu julkaisemaan, ekassa osassa oli aiheena skorpparit. Lehti käsittelee yleisesti niveljalkaisia. Ilmeisesti toinen osa on ilmestynyt ja sen aiheena on Theraphosidae-heimon hämähäkit eli meidän rakkaat tarantulamme. Jokaisen lehden mukana tulee pieni joka lehden teemaan sopiva akryyliin valettu niveljalkainen. Ostin skorpparilehden ja vaikutti aika peruspaketilta. Oisi tarkoitus hommata tuo toinen osa piakkoin ja tilata lehti kanssa ihtelle kotiin. Onko muut nähny? Lehteä pystyy lukemaan näköjään myös osoitteesta hyonteiset.com ilmaiseksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Prismassa näytti olevan kolme ensimmäistä julkaisua muovivaluineen...en vaivautunut vilkaisemaan saati että olisin innostunut.

----

kilpailubanneriosastolla.png

Osallistu kilpailuun ja voita messuliput!

Etsi kolme herppi.netin keskusteluihin piilotettua messubanneria. Lue ohjeet täältä.

Edited by paputtaja
kisa

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään


×