tonikin

Jäsen
 • Viestit

  6 182
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  58
 • Palaute

  100%

tonikin last won the day on June 23

tonikin had the most liked content!

Maine sivustolla

1 472 Loistava

2 seuraajaa

Tietoja käyttäjästä tonikin

 • Taso
  ei elämää

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  En kerro
 • Sijainti
  Naantali
 1. Yleisesti ottaen käärmeiden oletetaan näkevän maailmansa värillisenä, mutta sen tarkemmin en ole asiaa kollannut, paitti että muistaakseni pyöreä pupillisilla on siihen parempi potentiaali. Voihan olla että värinäköön yhdistyy myös muita elementtejä spektrineen (miten laaja ja mitä värejä tai korostuksia) joita ihmiset hahmottelee ainoastaan elektronisen vempaistonsa kautta. Mut toki eri materiaaleissa (kukaties meidän synteettisissä väriaineissakin, tms.) on erillaiset heijasteet, jne. ja päälle tietty muut aistit.
 2. Mielenkiintoista kuulla näistä kokemuksistasi. Mutuni ja osin kokemuksenikin perusteella hevos/kyy kuvio vaatii varmasti vielä topikin aloituksenkin ohjeistuksen kumoamista muutamista kohdista, mutta suunta on silti koko ajan parempaan päin.
 3. Se on kun yks mies hoitaa ns.kaiken. Heti dokkarin valmistumisen jälkeen alkoi kova pr-kiertely ja niskassa tais kaivella jo seuraavankin osan kuvausvalmistelut. Johonkin siihen väliin täytyy mahtua vielä henkilökohtainenkin elämä. Mut hyvää kannattaa odottaakin;)
 4. Mut tuommosta se elämä on. Ite kullakin vapaa-aika ja arki täynnä tekemistä ja tohottamista, kukin omista lähtökohdistaan ja tarpeistaan. Mut onhan elämällä sentään päällään se satunnainen muutospainekin, varsinkin kun se nyt toisinaan viskaa ihmistä milloin mihinkin suuntaan tai tilanteisiin. Sano siinä sosiaalinen media tai sosiologiset monopolit sitten mitä tahansa:)
 5. Ite saanut "mikrolevä" herätyksen, monen muun kuvion yhteydessä parisenkymmentä vuotta sitten, eikä tutkimustulokset ole paljoa siitä muuttuneet;) Sen sijaan uskon lajiston ominaisuuksien olevan edelleen vain tutkimista ja löytämistä vailla olevaa kirjavuutta, koska tuskin näiden kanssa ollaan vielä edes puolitiessäkään. Sama koskee niistä ammennettavia hyötyjä.
 6. Kotimaan linjaviivojen kehitystä seurailleena veikkaan vahvasti että tulevat sovellutukset nojaa kotimaisiin (luonnossamme esiintyviin) mikrolevälajeihin. Etuina ainakin vaaditun energiantarpeen roisi pieneneminen, sekä ilmaston sietokyky?
 7. Noissa suomuissa on värimaailmat ja kontrastit kohillaan!
 8. Meniskö tää seuraava jo ihmisrääkkäyksen puolelle. Joka tapauksessa rankkaa on..kattoo ken kestää;)
 9. Täytettyjä taidekäärmeitä? http://pollymorgan.co.uk/works/
 10. Onhan tuossa varmaan omat kommervinkkelinsa.. Mun kokemuksen ja lukemanikin mukaan useiden kotioiden erittämä lima ehkäisee homeita, ja seikka tunnetaan jossainpäin maailmaa jopa humaani lääketieteenkin puolella tulehduksien kurissa pitäjänä. En ole ihan perillä kotiloiden aineenvaihdunnasta ton hiilidioksiidin suhteen, mut ilmastoinnin toimivuuteen vaikuttaa terratasolla toki terran sisälämpötila kuten sen ulkoinenkin. Ei toki tietty ilman asian huomioon ottamista passiivi tuuletus/lämmitys kuvioita ajatellen, jolla päästään parhaimmillaan painovoimaisesti luonnollisen ilmapaineen kautta kiinni terran ilmanvaihtoon. Sammalien suhteen tarttis varmaan saada selektoitua sellasta lajistoa joka jaksaa ja kestää noissa terran ilmasto- ja kosteusolosuhteissa? Toisekseen niiden ravinteiden tarve ja kyky hajoittaa sontaa ei ole kummoinen, joten hyppyhäntäiset, siirat sun muut on ne jotka homman hoitaisivat näppärästi viimekädessä? Vielä kun vesi kiertäisi kasvillisuuden läpi, jossa ravinteiden pois jäänti hoituisi kuin aqua pondissa ikään, olis suljettu kierto täydellinen ja samalla kasvaisi kotiloiden ruokakasvitkin;)
 11. Import Restriction on Salamanders in Canada From Canada Gazette's "Canadian Wildlife and Climate Change page'In order to protect wild Canadian salamander species from a harmful disease-causing fungus, the Government of Canada has prohibited the importation of all species of the order Caudata (such as salamanders, newts and mudpuppies) for a period of one year unless accompanied by a permit. This import restriction includes living or dead specimens, as well as their eggs, sperm, tissue culture and embryos, or any part or derivative of such specimens or species of the order Caudata. This prohibition is implemented under the Wild Animal and Plant Protection and Regulation of International and Interprovincial Trade Act (WAPPRIITA) and Wild Animal and Plant Trade Regulations (WAPTR).To learn more about the regulation, visit the following links: http://gazette.gc.ca/rp-pr/p2/2017/2017-05-31/html/sor-dors86-eng.php
 12. Do not publish http://squamates.blogspot.fi/2017/05/do-not-publish.html
 13. Mutta saahan ne koiraihmisetkin siitä ehkä oman siivunsa kun joutuvat ajanoloon ymmärtämään paremmin sitä miksi, mitä, miten kyy "toimii", ja samalla osalla saattaa höllentyä pelko vaikka suojeluvaisto koiraa kohtaan ei laantuisikaan? Mut (HS) nosti esiin ihan mielenkiintoisen jutun, joka tuskin on kenellekään kovin uutta kun kuumalla ja kesähelteisellä asvaltilla hikipäissään... Kaupungit muuttuvat pätseiksi – osa suurkaupungeista voi tulevaisuudessa olla 8 astetta lämpimämpiä. Kaupunkien lämpötilaa nostavat ilmastonmuutos ja niin sanottu lämpösaarekeilmiö. http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005232757.html Sitä kautta mielenkiintoinen että joissain kaupungeissa on ihan kohtuullisestikin urbanisoitunutta herpetofaunaa ja tällä lämpösaarekeilmiöllä on niihin takuu varmasti omat vaikutuksensa.
 14. :) No joo, mut jos niistä ongelmista sitten sitä kautta käsiteltynäkin pääsee eroon? ;) Mut niin, missä on olemassa se ongelmaton some, se pilvilinnojen pilvilinna? Onko niitä? (ei sillä että rientäisin oitis sitä pilaamaan, kunhan uteliaisuuttani...)
 15. Ok;) Sitten kans jäsenistön messualennukset, jne. eikä joku edukas (vois hakata taloudellisesti henkilöauto huristelut?) minidösä reissu ulkomaan messuillekaan välttämättä tekis miinusta yhdistyksen budjettiin;)