tonikin

Jäsen
 • Viestit

  6 016
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  50
 • Palaute

  100%

tonikin last won the day on March 22

tonikin had the most liked content!

Maine sivustolla

1 431 Loistava

Tietoja käyttäjästä tonikin

 • Taso
  ei elämää
 • Syntymäpäivä

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  En kerro
 • Sijainti
  Naantali
 1. Hyvä! Virkon-S on ainakin yksi todella täpäkkä ja armoton aine putsailuun.
 2. Kuulostaa hieman ankeelta.. Täällä taas paistaa pilvettömältä taivaalta aito ja alkuperäinen Naantalin aurinko:)
 3. Täällä taas su näyttäis olevan nyky ennusteen mukaan vähään aikaan hyvä päivä, sitten viilenee. Ens torstaille on povattu jopa lunta. Se on mentävä sitten sunnuntaina maastoon. Tässä muukaan auta:)
 4. No ei noissa ny mitään ihmeellistä ole, sellasia tuherruksia:) +BTW: kamera on ollu kateissa pari päivää..meinaisin kyllä alunperin laittaa kuvan kannesta koska kuukkelikaan ei tuntunu tietävän tätä pienpainosta.
 5. Itelleni ei keräänny kummemmin kaunokirjallisuutta, mutta ainakin yksi poikkeus hyllystä löytyy. Se on -89 julkaistu käännös Paul Bowlesin pienpainattesta Allal, käärmeenkesyttäjä. Kääntäjänä J.K.Ihalainen jolta läpyskän oon joskus saanut. Sivuilla on myös pari Ihalaisen käärme piirrosta.
 6. Muistakaahan muuten päivittää näitä alkukevään havaintoja (varsinkin tuoreiden ja uusien paikkakuntien osalta) myös tuonne: https://www.facebook.com/kyidentalvehtimispaikkatutkimus/ Täällä näkyi tänään lisää sisiliskoja. Lampareet ja ojat ovat toistaiseksi tyhjillään sammakkoeläimistä. Hyttysentoukkia on tosin niidenkin edestä...
 7. Joku papurikkohan siinä on laittelemassa kesäänsä pakettiin.
 8. Edelleen toimiva idea ja käytännöllinen toteutus, tai no, miten satut tuon tulostamaan ja nitomaan..;) 'A new model of pocket field guide has been born. The Reptiles of the Ecuadorian Choco is the first of a series of freely-downloadable pocket-size identification guides that cover the herpetofauna of an entire biogeographic region. All pictures are taken on a white background and show the animals in a standard dorsolateral position for ease of comparison. Finally, the downloadable PDF will be updated monthly to include brand new images. http://www.tropicalherping.com/science/main.html#field_guides
 9. World’s First Fluorescent Frog Discovered. The South American polka dot tree frog gives off an “intense greenish-blue glow” under UV light, scientists say http://www.huffingtonpost.com/entry/first-fluorescent-frog_us_58d0a42fe4b0ec9d29dec973 This tiny venomous snake is South Africa's most endangered reptile http://www.earthtouchnews.com/conservation/endangered/this-tiny-venomous-snake-is-south-africas-most-endangered-reptile Bacteria Are Brewing Up the Next Generation of Antivenoms https://www.wired.com/2017/03/bacteria-brewing-next-generation-antivenoms/ Snake Kills Bigger Snakes With World's Most Powerful Squeeze. No one knew how the king snake could take on snakes larger than itself—until now http://news.nationalgeographic.com/2017/03/snakes-constrictors-kill-predators-muscles/
 10. "Vanhan polven" eläinlekureista löytyy tätä kyytabun suosittajaa jonkin verran, valitettavasti, koska voisi olettaa pitkän ammattihistorian tuovan muassaan pikemminkin laajempaa näkemystä koko ammattia kohtaan kuin jarrutella sen kehitystä. Pelissä painaa lisäks mahdolliset sisäelinvauriot. Tiedotus itse asiasta ja vaikka joku jälkijättöinen oikeuskäsittely saattais tehdä hyvää:)
 11. Musta tää on mielenkiintoinen keissi, en vaan tiedä mitä lähtisin siitä kysymään mutta koetan silti aloittaa jostain..kun kiinnostais purkaa tai löytää selityksiä asialle. Mikä eläinten hankintapaikka oli ja miten pitkään porukka on ollut sulla? Entä onko niiden koko ja kehitysvaihe pysynyt samana? JK. En meinaa missään nimessä että tässä olis källejä tai mokia, haluaisin vain ymmärtää miksi kehitysvaihe on jäänyt tähän tilaan:)
 12. Varo vaan ettei emäntäs rupee mustasukkaiseks;)
 13. Tällaiset on aina mielenkiintoisia juttuja joita mieluusti jo ajatuksen tasollakin sponssaan, mutta ihan yleisen selkeyden takia kyselen että haette ilmeisesti jotain ulkonäöllisesti rupikonnaan viittaavaa sammakkoeläintä? Eläimen omistaja saattaa joutua antamaan joitain eläimen kuvauskäyttöä tai ylipäätänsä mukanapitoa rajoittavia seikkoja, ja siihen kannattaa varautua. Sääolosuhteet, jne. kun eivät välttämättä vastaa eläimen olosuhdevaateita. Sen vähä mitä ite olen ollut av-tuotannoissa eläinten kera mukana, niin koira tai kana tuntuu monasti helpommalta kuin yksikään herppi:) Toivon siltikin että saatte tavoittelemanne eläimen haluaminne otoksineen!
 14. Kyllähän niillä jotain hitaasti lämpenevää on mielessä kun terrassa kahdesta eri lämmittelyspotista huolimatta "ajautuvat" aina vain jommallekummalle, mutta kuitenkin yhdessä;) Ero ja ahdistus on liikaa jos toinen lämppääkin itteensä itekseen 40cm päässä. Ymmärtäähän sen;)
 15. Tuntuu et luonne vastaa aika prikulleen tota jylhää ulkoasuakin. Tuntuvat nimittäin tietävän keitä ovatte, sellasia rauhallisia ja varmaotteisia eläimiä. Pientä sutinaa noilla oli melko välittömästi hibernoinnista oton jälkeen, mutta sen jälkeen en ole ainakaan päässyt näkemään kummempaa sutinaa, eikä kummankaan kloakit ole näyttäneet hinkatuilta. Mutta kevät on vielä edessä.