Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

tonikin

Jäsen
 • Viestit

  6 210
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  58
 • Palaute

  100%

tonikin last won the day on June 23

tonikin had the most liked content!

Maine sivustolla

1 475 Loistava

2 seuraajaa

Tietoja käyttäjästä tonikin

 • Taso
  ei elämää

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  En kerro
 • Sijainti
  Naantali
 1. Maastokausi 2017

  Niimpä...tänään tuli puhelu et yks tuore yliajettu ja kituva kyy oli matelemassa hiekkatiellä. Mitäpä siinä muuta kuin rohkaistaa turvalliseen lopetukseen.
 2. Norway reverses 40-year-old ban on reptiles

  Ohhoh!:) Kuulostipa hyvältä;)
 3. Lygodactylus williamsii

  Jos puhe on tästä, niin ehkä saatoin avittaa? Aiheet yhdistetty. -Mirgrith
 4. Maastokausi 2017

  Tän kesän toinen, auton alle jääneen kyyn lopetus tehty. Eka oli ennen jussia, viime vuoden koiras poikanen jonka otin kotiini toipumaan, mutta sisäinen verenvuoto teki melko pikaisesti tehtävänsä. Äskeinen taas - tämäkin juuri yliajettuna löydetty - n.2-3 vuotias naaras jolla oli pää ja niskan alue littanana. Muuta voinut kuin lopettaa poije..
 5. APUA!!!

  Alkuperäinen tilanne kuulosti sen verran huolestuttavalta että soittelu olisi saattanut vaatia enemmän sitkeyttä? Jos jokin tietty hetki on osoittautunut liian kiireiseksi, niin sitten vaan seuraavaa soittoa jonkun tovin päästä perään, tai sitten kysellen mahdollisesta sopivasta ajasta? Ja olihan näitä muitakin el.lekureita joille soittaminen saattaa toimia paremminkin? En nuhtele sua enkä lekureitakaan, mutta eläinten omistajat joutuvat olemaan usein paljon sitkeämpiä kuin kipeenä kuihtuvat herpit. Tarkoitus ei ole siis luoda pahaa karmaa sulle, mulle kuin foorumillekaan:)
 6. Käärme etsintää

  Puffina perään, hyvä hankinta tai kirjastolaina: https://holvi.com/shop/herpetopuoti/product/0891e82375c76cccbed2ee894ac74e7b/ Laatu teos.
 7. Hitto soikoon! Kerkesit ennen, mut jukolauta kun jengi tajuais luonnollisten asioiden herkkyyden päälle, kuten ny vaikka käärmeen aterioinnin. Tunnen syvää myötähäpeää lajikumppaneitteni käytöksestä.
 8. Elsevier banni?

  (HS) Tiedejulkaisujen hinnat ovat kivunneet pilviin, Suomen yliopistojen lasku jo yli 35 miljoonaa euroa – tutkijat hyökkäävät takaisin piraattipalvelulla ja boikoteilla http://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005308599.html
 9. Käärme etsintää

  Väärin tulkittuna ja käsiteltynä mikä tahansa käärme saattaa pyrkiä vahingoittamaan ihmistä. Kuten moni muukin tuttu eläin tai ihminenkin.
 10. Boy finds ‘extinct’ frog in Ecuador and helps revive species https://www.newscientist.com/article/2140098-boy-finds-extinct-frog-in-ecuador-and-helps-revive-species/ There are a few animals that can survive being eaten, and the skill might help them spread and colonise new regions http://www.bbc.com/earth/story/20170424-there-are-animals-that-can-survive-being-eaten Helicobacter Disease Threatens The Existence of the Blue Iguana http://www.ircf.org/helicobacter-disease-threatens-the-existence-of-the-blue-iguana/
 11. Kämppä homeessa, taudit sekaisin ja torakoita naapurissa saakka, onko näin? Paremman keskustelun puutteessa lykätään seuraava topikki avatuksi:)
 12. Kameleontin hankinta

  Itelläni ei kamsuja ole kuunaan ollut, mutta foorumille kirjoittelevien ihmisten kirjoittelualttiudesta tiedän sitäkin enemmän;) Jos perusasiat on reilassa, niin ei kamsu liene sen kummempi aloittelijan lisko kuin moni muukaan, mut suosittelen ottamaan aikaa ja lueskelemaan foorumia sieltä sun täältä, koska moni kyssärisi saa vastaukset sitäkin kautta ja päälle saat hyvin, hyvin paljon muutakin merkittävää tietoa.
 13. Cryptelytrops albolabris

  Tuumasin et kun tuota käärmeiden partenogeneesiä tutkitaan kuitenkin ihan kohtuu taajaan, niin jos eteen sattuisi joku joka nämä pakaste natiaises haluaisi käydä läpi...? Suoriltaan en sellaista tahoa tai henkilöä tiedä, mut lupaan pitää korvat auki jos haluat malttaa varaanin herkkuaterian suhteen, tai sitten tarjoon sulle varuiks ennakkomaistiaisina oma breedaamia pakaste kyitä;)?
 14. Mikä herppi minulle?

  Eikä mitä:) Ja jos sun talous kestää, niin täältä sen saa omaks kympillä: https://holvi.com/shop/herpetopuoti/product/0891e82375c76cccbed2ee894ac74e7b/ Opuksen vääntö ja suomennos on ollut aikoinaan jo pieni kulttuuritekokin, ja soisin sen näkyvyyden lisäämiseksi vaikka SHY:n sivuille liitettynä maksuttomana lukumahdollisuutenakin;) Jokatapauksessa hyvä kädenojennus käärmemaailmasta kiinnostuneille, jotta sinne sivujen väliin vaan sukeltelemaan;)
 15. The illegal and secretive world of chameleon ranching http://video.nationalgeographic.com/video/news/170630-chameleon-ranching-florida-vin Rare video shows mysterious, worm-like legless lizard http://news.nationalgeographic.com/2017/06/legless-lizard-bipes-mexico-spd/
×