Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

tonikin

Jäsen
 • Viestit

  6 240
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  62
 • Palaute

  100%

tonikin last won the day on January 6

tonikin had the most liked content!

Maine sivustolla

1 484 Loistava

2 seuraajaa

Tietoja käyttäjästä tonikin

 • Taso
  ei elämää

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  En kerro
 • Sijainti
  Naantali
 1. Turun Rupimanterit

  Merkittävä havis. Onko löytö herättänyt tulevaisuuden suunnitelmia tms?
 2. Tossa puol kuuden hujakoilla pimeessä oikoreittiä savisella pellolla lutaessa, otti ojan pientareelta kaksi sammakkoa loikat tulvivaan peltojen väliseen ojitukseen. Otsalampun keila ja usko oli kovilla mut ei auta, ei. Meinasin mennä perään mutta selässä 15kg tavaraa ja kädessä muutaman kilon ostoskassi. Sukupuolet olis kiinnostanut saada selville, mikäli mitään siihen viittaavaa olis ollut tarjolla. Aikuisia ja ruskeita, valtalajina tällä tontilla on viituri.
 3. Millanen käärme ois hyvä?

  Kannattaa tonkia foorumia. Tää on edelleenkin hyvä tiedon hakukanava, jo olemassa olevien kirjoiteltujen kokemusten suhteen. Voi hyvinkin olla että kuukkelikin tänne tietä usein johdattaa;)
 4. Toiveita ja kehitysideoita

  Villi veikkaus että kyse voi olla vapaaehtoisten ylläpitäjien määrästä? Jos tuota jengiä ei ole, ei myöskään foorumi pyöri tavalla joka maireuttaisi mielikuvia.
 5. Chelydra serpentina - näykkijäkonna

  ...maku asiaoitahan tuo termit silti, kuhan pönötän tätä omaani...
 6. Aloittelijoille sopivat käärmelajit?

  Jos saat vanhempasi supporttaamaan päätöstäsi niin sitten se on siinä! Sen jälkeen vaan syventämään ajatuksia ja viemään asiaa eteenpäin;) Muutoin, kun ei tunneta tätä keskustelua enempää niin tuohon jää meikän tuki (ainakin toistaseks;), mutta päivitä ihmeessä tilannetta niin jatketaan homman kanssa puurtamista??
 7. Herpit taiteessa

  Menis muuten varmasti läpi trendikkäänä afrikan marimekkona! Ainakin täyttä basaari matskua:)
 8. Ei olis tosiaan voinu mennä tuon uudelleen hypetyksen kanssa kusilehdellä enään pahemmin!:) Virheellistä hypetystä ja vuosia vanhakin kaiken lisäks....jotain palkintoja kai näillekin voisi jakaa?? Yhdistykset, foorumi????
 9. Chelydra serpentina - näykkijäkonna

  Ainakin tuota alligaattorinäykkijää on kotimaassa. Hieno laji, vaatii muutaman muun huomioitavan seikan lisäksi kasvaessaan tilaa. Lemmikki termi hämää hieman tässä(kin) yhteydessä;)
 10. Maastokausi 2017

  Viikko puoltoista sitten alkoi taas vesilismujen liikehdintä, jonka hokasin jokavuotiseen tapani mukaan yksittäisen tieosuuden alle jääneistä monista, samaan suuntaan yrittäneistä yksilöistä(R.I.P.). Toinen päivitetympi on parina viime iltapäivänä havaittu tän vuotinen sisiliskon poikanen lämmittelypuuhissaan. Helppo rasti, kun koko pesye asuu metrin päässä ulko-ovesta;)
 11. Yhtään vähättelemättä; kierrokset kovenee ja odotan ihmeitä jollei tämä tule vaikuttamaan harrasteeseen, eri juttu sitten on että keiden toimesta: Deadly salamander fungus now found on frogs in the pet trade http://www.amphibians.org/news/deadly-salamander-fungus-found-on-frogs-in-the-pet-trade/
 12. Ite otin ekat käärmeeni n.tarhaikäisenä, salaa. Olin siitäkin huolimatta motivoitunut, vaikka teema ei aina kestäkään auringonvaloa;) Pystyin pitämään homman kasassa siihen saakka kunnes revähti, mutta sain puhuttuu jutun parhain päin ja harraste sen kuin laajeni. Ite en torppais ketään teiniä taikka nuorempaakaan suoriltaan oveltani pois, vaan pyytäisin ihan kohteliaasti vanhemmatkin paikalle, eli pyytäisin käymään vielä uudemman kerran. Ei huvita läimiä ketään näpeille, varsinkaan asiasta orastavasti kiinnostunutta nuorisoa. Siinä voi mennä motivaatio tulevaisuuttakin ajatellen.
 13. Mitä tässä nyt pystyy sanomaan..odotellaan kotimaan mediaa aamusumpeiltaan..ankee juttu kaikkinensa ja kaikkien kannalta. Ehkä jopa turha. Russian snake expert live streams his final moments after letting his deadly pet black mamba bite him in an apparent suicide in the wake of the breakup of his marriage http://www.dailymail.co.uk/news/article-4920212/Russian-snake-expert-live-streams-final-moments.html
 14. Tarjolla takuuvarmaa kulovalkeaa.. (IL) Käärmeharrastaja löytyi kuolleena pyton vierellään http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201709262200418750_ul.shtml
 15. Maastokausi 2017

  Se piti vielä lisätä että poikue näytti olevan (jos nahkamäärä ylipäätänsä natsaa yhteen) alta neliömetrin kokoisella alueella ja lämmittelivät ryhmissä. Naaras hortoili muutamien metrien säteellä ja oli synnyttäneen näköinen, vekiksi menneen peräpään kroppansa ja nahkansa kanssa ja eteneminen vaikutti saalistushakuiselta. Veikkaan että synnytys tapahtuma oli tuolloin max parin vrkn takainen. Lähimaastosta löytyi myös muita yksilöitä (ei tosin synnytykseen viittaavia), sekä rantis. Paikka on wanhastaan legendaarinen käärmemesta jo nimensäkin perusteella, mutta nyt selkeästi hiipumaan päin. Syyksi lasken viereen rakennettua kesämökki sekä ympärivuostis talokantaa. Paikalla oli myös selkeitä sienestyksen jälkiä, joten kohtaamiset on ilmeisiä. Sienestinhän tuolla samalla itekin, mutta hyvissä merkeissä;)
×