AniJ

Jäsen
 • Viestit

  1 215
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  44
 • Palaute

  100%

AniJ last won the day on April 28

AniJ had the most liked content!

Maine sivustolla

559 Loistava

Tietoja käyttäjästä AniJ

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Nainen
 • Sijainti
  Jyväskylä

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 949 profiilin katselua
 1. Toivottavasti kyseessä olis vaan joku tommonen laiskuus, eikä se ettei koiraita olis (ja mulle sattuis tulemaan just koiras). Itse ainakin tunnistan jo melko pienistä poikasista sukupuolet, mutta onhan niissä oma hommansa tihrustella. Nuo pillerituhikset on hirmuisen söpöjä. Harmi, jos ne ei menesty vankeudessa, kun niitä näyttää myynnissä kuitenkin olevan paljon.
 2. Höhhh! En vieläkään saa macrakoirasta. Ei kertonu Martin syytä, mutta ilmoitti vain, ettei macrakoiras ole mahdollinen. Ilmeisesti aika naaraspainotteista hänellä tuhiksissa. Koiraiden metsästys jatkuu..
 3. Ai kun kiva. Briteissä on ens ma joku pyhäpäivä ja postit kiinni. Nyt joudutaankin oottelemaan sit ekstraviikko lähetystä! Onneks oli hirmuinen kiire tehä tilaus!
 4. Pitäähän tilauksen sisältöäkin toki mainostaa, tehtiin hirmuisen suuri kimppatilaus, mutta omalta osaltani se sisälsi: 2 x Anadenobolus monilicornis 2 x Centrobolus sp 1 x Dendrostreptus macracanthus 2 x spirostreptidae sp 8
 5. Tilaus tehty täälläkin, jeeeee!
 6. Höö, niitä ei ilmeisesti oo ollu sit aikoihin? No, naarailla sit mennään ja koirasta metsästetään myöhemmin. Jospa macrakoiraita olis. Ehkä pitää ottaa jotain kolmattakin lajia, jos olis pariskuntia.
 7. Vaikka tehtäis tilaus tänään, ni silti ne lähetettäis varmaan vasta ens ma. Minä en oo vielä ees päättäny mitä haluan. Kauheen vaikee valita vaan paria lajia. Joka päivä on eri visio mitä tilaan.
 8. Leukistisen värisiä Archachatina marginata var. suturalis -poikasia myynnissä! Poikaset ovat omakasvatteja ja noudettavissa Jyväskylästä tai postitus sään suosiessa. Poikasten hinta on 10€/kotilo + postitus. Kotilot kulkevat s-koon paketissa ja sinne mahtuu useampi poikanen. Kotiloista voi kysellä lisää yksityisviestillä!
 9. Moni muukin myyjä/verkkokauppa kirjoittelevan lajeja ainakin väärin. Näyttäis kaikilla kaupoilla, mitä itse oon selaillu olevan melkeinpä samat nimikkeet.
 10. Mitäs ihmettä, itellekkään ei enää näy kun yks kuva. Eilen oli varmasti vielä toinenkin kuva, jossa oli oranssiruskea jalkamato jota ihmettelin! :D
 11. Joo, no tuo Spirostreptidae sp 6 näyttääkin samalta, kun BugzUK:n sivuilla tuolla A. pollenin kohalla tuo toinen kuva. Onko niitä eri värimuotoja vai onko tuolla BugzUK:n sivuilla 2 eri lajia ton "A. pollenin" kuvissa? Värityksissä on kuitenkin huima ero. Hämärästi nyt muistankin, että olis ollut aikaisemmin puhetta tuosta että A. polleni = A. hova. Spirostreptidae sp 8:t on kuvissa niin kauniita. Syksystä asti miettinyt niiden tilaamista ja nyt tilaan niitä heti useamman kappaleen, kun vapautumassa sopiva terra isommalle lajille.
 12. Entäs, onko kellään täältä ollut Aphistogoniulus pollenia? Koko omaisuus on menossa pian vaihtoon tuonne BugzUKlle, koska haluan kaiken ja kaikkea useamman. Marika saa kertoa vähän noista spirostreptidae sp 8:ista, koska ne on ainakin komeillut tuolla Marikan tuhatjalkaisissa. <3
 13. Myrtti, 0.1, kuoriutunut 5.8.2016, paino tänään 507 grammaa.
 14. 60 litranen on sopiva kolmelle fulicalle.
 15. Huijasin, sopivasti aprillipäivänä! :D Näköjään nämäkin munii jo kymmentä munaa kerrallaan. Aluksi varmasti 2-4 kpl oli realistisesti arvioitu, mutta harjoitus tekee mestarin! Mihinkä nuo kaikki sinne kotilon sisälle mahtuu? Luulin tietäväni mitä terraarioissani tapahtuu, mutta selvästikään en. Tämä kasa + muutama lisää löytyi pohjamateriaalin vaihdon yhteydessä.