AniJ

Jäsen
 • Viestit

  1 246
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  55
 • Palaute

  100%

AniJ last won the day on June 20

AniJ had the most liked content!

Maine sivustolla

599 Loistava

Tietoja käyttäjästä AniJ

 • Taso
  ei malta pysyä poissa
 • Syntymäpäivä April 10

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Nainen
 • Sijainti
  Jyväskylä

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

2 151 profiilin katselua
 1. Myynnissä, omasta kasvatuksesta leukistisen värisiä A. marginata var. suturalis kotiloita! Poikaset ovat toukokuussa kuoriutuneet ja myyntivalmiita vaikka heti. Söpö ja aktiivinen kotilolaji. 10€/kotilo (+ mahdollinen lähetyskulu 6€), nouto Jyväskylästä tai voit kysyä kuljetusta lähialueille bensakorvausta vastaan. Kysymyksiä kotiloista voit laittaa yksityisviestillä,
 2. Olis taas Myrttiä! Kuoriutumisajankohdan näkee edellisestä viestistä ja painoa tänään löytyy 787g, eli iso tyttö jo! :3
 3. ^Ihan mielenkiinnosta kyselen, kun en ole aikaisemmin kuullut kenenkään vieneen kotiloa lääkärille, joten: Miten lääkäri kotiloa tutki? Tuliko kotilo ulos kuorestaan ja pääsikö se johonkin roikkumaan, jotta lääkäri näkisi irronneen vaipan? Missä lääkärillä kävitte? Olikohan ennen tutkinut kotiloita? Tiesikö lääkäri varmasti mitä on tekemässä? Paljonko kustansi kotilon lääkärireissu?
 4. Ghosteillekkin iän myötä ilmestyy keltaista pigmenttiä siinä missä esim. tavan anerytristisillä. Joissain yksilöissä keltaista enempi, kun toisissa. Käärmeesi näyttää melko pieneltä vielä, niin sen "oikea" väri alkaa vasta paljastua.
 5. Täällä -> on keskustelua herppejä hoitavista eläinlääkäreistä ja tämän mukaan Oulussa näytti olevan jopa 3 lääkäriä. Kannattaa ehdottomasti olla yhteydessä myös johonkin heistä.
 6. ^Oho, jes! Kasvaispa pian isoks ja alkais täyttää maailmaa poikasillaan. Minäku en taas saanu niitä Spirostreptidae sp 8:eja tosiaan ollenkaan ja niitä ehdottomasti HALUAN! Itelle saapu sit ilmeisesti puljun viimenen macra, mut oli sentään oikeen tomera pikkuinen mut harmillisesti naaras. Jospa niitä koiraitakin joskus.
 7. ^ Aina pitää varautua siihen, että käärmeet saattaa joutua erottamaan omiin terroihinsa joko kokonaan tai ajoittain. Itsellä on 2 koirasta pääsääntöisesti samassa terrassa, mutta keväällä ~3 kk joudun asuttamaan matoset erillään. Yhdessä asuttamisessa tärkeää on myös se, että käärmeet ovat samaa kokoluokkaa. Kannattaa siis uuden käärmeen hankinnassa miettiä myös, että mahdollisesti joutuu mahduttamaan kaksi erillistä terraa.
 8. Joo, eipä toiminu se minun kohalla, että ennen vappua tehtiin tilaus ja olis siellä sitten lajit varauksessa. Ilmottipa Martin tossa just, että spirostreptidae sp 8:it on loppu ja palautti niiden hinnan samalla ilmoittaen että paketti lähetetty. Eipä muuten v*tuta, kun sillei ihan pikkuisen, koska se oli just se laji mitä kaikista eniten halusin ja muut lajit tilasin vaan siinä sivussa, kun nyt kerran tehtiin tilaus. Olis voinu ilmoittaa aikasemmin, että se laji on loppunu ja kysyä, että haluanko siihen tilalle jotain muuta... Katsoin äsken sit bugzukn sivuja, niin macratkin oli nyt listan mukaan loppu, että tuleekohan mulle nyt semmonen laatikonpohjan viimeinen macra, joka on vähän sinnepäin kunnossa, kuten viime kerralla tilatut Achatina reticulatat oli.
 9. Perusaneryllä on "shakkilautakuvio" masussa ja anery motleylla on valkoinen maha. Toki käärme voi olla anery het. motley, mutta silloin motleykuvio ei näy ulospäin, eikä pidä kutsua anery motleyksi. Toivottavasti käärmeen myyjä ei tahallaan huijannut, jotta saa käärmeestä paremman summan rahaa. Itselläkään ei tosiaan ole tietämys näissä viljiksien genetiikka-asioissa kummoinen, mutta nämä perusväritykset kyllä tiedän, kun niitä itselläni on/on ollut.
 10. Täälläkin lykättiin lähetystä viikolla. Ens maanantaina sitten paketti lähetetään, kun ainakin pitäis jo olla lämpöasteita yölläkin. Voiiii, kun ei malttais odottaa!
 11. Toivottavasti kyseessä olis vaan joku tommonen laiskuus, eikä se ettei koiraita olis (ja mulle sattuis tulemaan just koiras). Itse ainakin tunnistan jo melko pienistä poikasista sukupuolet, mutta onhan niissä oma hommansa tihrustella. Nuo pillerituhikset on hirmuisen söpöjä. Harmi, jos ne ei menesty vankeudessa, kun niitä näyttää myynnissä kuitenkin olevan paljon.
 12. Höhhh! En vieläkään saa macrakoirasta. Ei kertonu Martin syytä, mutta ilmoitti vain, ettei macrakoiras ole mahdollinen. Ilmeisesti aika naaraspainotteista hänellä tuhiksissa. Koiraiden metsästys jatkuu..
 13. Ai kun kiva. Briteissä on ens ma joku pyhäpäivä ja postit kiinni. Nyt joudutaankin oottelemaan sit ekstraviikko lähetystä! Onneks oli hirmuinen kiire tehä tilaus!