minna78

Jäsen
 • Viestit

  1 283
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  1
 • Palaute

  100%

minna78 last won the day on May 2

minna78 had the most liked content!

Maine sivustolla

462 Loistava

Tietoja käyttäjästä minna78

 • Taso
  ei malta pysyä poissa
 • Syntymäpäivä 23.01.1978

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Nainen
 • Sijainti
  Kekkonen
 • Kiinnostuksen kohteet
  Elukat,ratsastus,metsästys,eräjormailu..
 1. Kappas,kun mennyt multa ihan ohi. Palaan taas aikaan 90-luvulle, jolloin omat heppani laidunsivat pakassa jossa kyitäkin oli. Muutamia turpa osumia kesän mittaan tuli, silloin ohjeistuksena eläinlääkäriltä oli vain kyytablettia ja jos turpoaa lisää tai hengistys vaikeentuu niin sitten uutta soittoa ja klinikkaa kohden. Kerran tai kaks tais takajalan vuohinen ( eli kavion yläpuolella oleva osa) olla turpeana kyyn puremasta, mutta nämäkin puremat saattoivat olla päivän kaksi jo vanhoja.. Kun laajalla alueella laidunsivat niin tullut sitten syynättyä niin tarkasti kuhan vaan vettä ja purtavaa riitti niin hepat oli tyytyväisiä. Hyvä että tähänkin on päivitetty ohjeistus, tosin kai nää vanhat hevosjäärät uskoo silti kyypakkauksen ihmeisiin.
 2. karvajalka.. Meillä ei nyt ihan noin karvaisia kahdeksanjalkaisia ole, mutta aika kirjo erimoisia hämppyjä talosta ja sen ympärystöstä löytyy. Harmi vaan että kissat on niistä erittäin kiinnostuneita.
 3. Hyvin toimivat, kun näytti pyydystäjä hieman kammoksuvankin kärmestä..
 4. ^Ok, napataas pois käpyset sitten..
 5. Meillä syödään lehtikuusen käpyä ;) Ilmeisesti herkullista.. laitoin tosin somisteeksi, tuskinpa myrkyllistä kuitenkaan on..
 6. ^Jep,tavallisia aksuja ja irkkuja.Ja lehtokotiloita oli ruokakotiloiksi kasvamassa skinkeille..
 7. Taas jääny huomaamatta nää sun kotilotkin.. Joskus oli muutamia itselläkin lemmikkeinä..
 8. Voi vaavia ^Ompas hän söpö
 9. ^
 10. ^Sama täällä, ei voi vaihtaa kun on niitä naperoita, eli isot muuttaa roskiksesta dyykkamaani 50 litraseen akvaan asumaan ja laitan sit niille uudet pohjamatskut..
 11. Täällä on yksi koiranomistaja joka intoilee kyistä..
 12. ^Outoa
 13. Tuntuu että porukka oikeen tykkää tappaa kyitä ja kun lehdessäkin näytetään esimerkki kuvia, niin ihmekkös että ensireaktio kyyn nähdessä on tappaa se. Ne muutamat, jotka olen syystä tai toisesta joutunut tappamaan, niin ei se ollut mikään mukava tehtävä. Kyllä pyytelin anteeksi kyy paralta tekoani.
 14. ^Olisko toi p***ahuussi video ollu jo aiemminkin,tai sitten vastaavanlaisen olen nähnyt joskus viime vuonna.
 15. Ihana Toukkis. Viime vuonna tuttuni tilas zooplussalta kissatarvikkeita ja matkan varrella pakettiin oli joutunut myös pieni gekko. Muurigekoksi sitten varmistui,mistä lie mukaan tipahdellut ja jos jo saksan päässä ollut valmiina raapimapuu paketissa, niin jollain ihmeenkaupalla pysyi hengissä koko matkastaan..