Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

minna78

Jäsen
 • Viestit

  1 336
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  6
 • Palaute

  100%

minna78 last won the day on October 5

minna78 had the most liked content!

Maine sivustolla

492 Loistava

Tietoja käyttäjästä minna78

 • Taso
  ei malta pysyä poissa
 • Syntymäpäivä 23.01.1978

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Nainen
 • Sijainti
  Kekkonen
 • Kiinnostuksen kohteet
  Elukat,ratsastus,metsästys,eräjormailu..
 1. Oletkos kokeillut nutriplusgeeliä antaa ruokahalun palauttamiseksi. Aikoinaan ruokin laihaa skinkkiä nutrigeeli/jauhettu sirkka/mato-coctaililla, eli näitä sekasin vähän sekaan nestettä ja ruiskulla sitten annoin suuhun, alkuun varovasti suoraan suuhun ja sitten myöhemmin jo alkoi itse hamuta ja söikin jo kupistaan samaa. Lopulta ruokahalukin taas palautui.. Täällä jossakin oli jonkinmoinen ohjekin tähän ruokintaa.. En ehdi nyt vaan "googlettaan"..
 2. Apua paksuhännän kanssa

  Mitä ruokaa olet nyt koittanut antaa? Itselläni oli joskus paksuhäntä, jolle ei kelvannut muu kuin sirkka.. Nekin piti tarjoilla pinseteistä. Tämäkään ei teillä nyt toimisi, kun Albus on niin arka..
 3. Terraarioon sisustaminen

  http://www.lemmikkistore.fi/product/7441/kivitasanne-ja-kanto--koriste-25cm Tästä on täällä juttua muuallakin. Leopardigekolla oli tämän kaltainen terrassaan, ja yks aamu ihmettelin kun gekkoa ei näy, oli sitten niin jumissa tuolla sisällä. Mennyt tuosta kannon päältä sisälle ja jumittunut niin että koko alaosa piti hajottaa. Onneksi oli kiltti gekko kyseessä eikä laittanut hanttiin kun otettiin pois.. Sen jälkeen toimi vielä hyvin koristeena, oli vain avoin alapuolelta.. Muistaakseni jonkun viljiskin taisi olla jumissa samantapaisessa koristeessa..
 4. Ongelmia berberinskinkkien kanssa

  Hyvä homma. Mulla on aiemmin ollut myös berbereitä ja yksi heistä oli todella laiha meille tullessaan. Oli ostettu perheeseen "sylilemmikiksi" ja täten sitten lopetti syömisen stressaantuessaan. Hain sen meille alkuun hoitoon, mutta jäi sitten lopulta kokonaan. Aikaa se otti että sai lihaa luidensa ympärille, oli kiukkunen eikä tykännyt alkuun ollenkaan pakkorukinnasta. Lopulta meni niin kotilot, kuin sirkatkin. Alkuun ei syönyt edes jauhiksiakaan.. Kärttyisyys jäi, mutta aikaa myöden sai jopa jo koskea ilman hansikkaita
 5. Ongelmia berberinskinkkien kanssa

  Kuinka skinkin laita on nyt? saitko eläinlääkäristä apuja?
 6. Tuli kuitenkin kärmes hyötykäytettyä eikä turhaan menettänyt henkeään..
 7. Maastokausi 2017

  Voi voi..
 8. Maastokausi 2017

  Upeita kuvia, ite en varmaan bongais puusta kyytä vaan suhaisin sokeena ohitse.. Maasta löydän kyllä jos vähänki epäilen että niitä saattas olla.. Vanhan möksän nurkilla oli linnustajat bongannut kymmenkunta kyytä. Pitänee siis vielä odottaa sinnepäin puolukkaan menoa, kun tuo koira ei niitä osaa niin varoa ja vielä kun on tutut paikat menee tohkeissaan nenä maassa.
 9. Maastokausi 2017

 10. Apua paksuhännän kanssa

  Harmi,kun olet niin kaukana, olisin voinut tulla auttamaan..Jos nyt sai luotua nahkansa hyvin, niin ehkäpä ruokakin saattaisi maistua. Mitä ruokaa olet nyt antanut? Vahakointoukat on herkullisia ja usein kelpaavat myös nirsoille liskoille. Onko niitä saatavilla sieltäpäin tai nettikuapasta ainakin sitten saa.. Tuolla on hyvä keskustelu gekkojen syömättömyydestä, jos et jo ole tutustunut..
 11. Mikä on tämä hämähäkki?!

  Juuri siirsin samanmoisen ikkunasta pois,kun pesin ne ulkopuolelta. Muutti liiteriin asumaan..
 12. Apua paksuhännän kanssa

  Piti aiemmin jo kirjoittaa: Minun omani eivät piittaa käsittelystä vaikka käsikesyinä ovat aikanaan minulle tulleet. Tulevat karkkilaatikkoon kun käännän sen kyljelleen hoitotoimenpiteitä varten, antavat kyllä silitellä ,saattavat kyllä joskus vähän puhista. Ikää noilla on jo reilut 15 vuotta. Hyvin olemme pärjänneet ja uteliaat saavat katsella sitten niitä vain lasin takaa, eikä muutenkaan ole tarvetta niitä esitellä. Löytyy paijattavaksi sitten muunlaisia eläimiä meiltä
 13. Apua paksuhännän kanssa

  ^Miltäs nyt näyttää gekkosen tilanne? Usein omilla leoskelilla on nahanluonnin jälkeen vaan möllöttämistä ja syövät sitten vasta useankin päivänkin päästä. Myös jos vaihdan heidän terran sisusteita tai muute siivoilen, ovat myös muutaman päivän piilosalla, vaikka tuttu mökki onkin..
×