Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

viljami

Jäsen
 • Viestit

  1 149
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  22
 • Palaute

  100%

viljami last won the day on February 15

viljami had the most liked content!

Maine sivustolla

404 Loistava

Tietoja käyttäjästä viljami

 • Taso
  ei malta pysyä poissa
 • Syntymäpäivä 16.04.1978

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Nainen
 • Sijainti
  Kanta-Häme
 • Kiinnostuksen kohteet
  Liskot, Käärmeet, koirat ja luonto kaikessa kauneudessaan :).
 1. Gargoyle gekko

  Jos kehtaat facebookkiin mennä niin sieltä saa (=olen itse saanut) oikeasti hyviä neuvoja kokeneilta kasvattajilta :). Harjasgekko-sivustolla käsitellään myös näitä mainitsemiasi liskoja.
 2. Muutamia kysymyksiä!! (Harjasgekko)

  Heippa :).Mulla on kaksi tyttö-harjista jotka yritin yhdistää samaan terraarioon kun kokoeroa ei enää ollut juuri yhtään, ovat siis eri ikäisiä. Yhdistäminen ei sitten onnistunutkaan vaan liskot vaikka tyttöjä ovatkin eivät yksikertaisesti tulleet toimeen vaan toinen luikki pakoon pitkin terraa, syömään toinen ei päässyt tai uskaltautunut juuri ollenkaan joten edelleen tytöt asuvat erillään ja näin tulevat asumaan jatkossakin. On myös helpompi tarkkailla liskojen elintoimintoja ja syömisiä kun asuvat selkeästi erillään. Muihin kysymiisi seikkoihin en ota kantaa :).
 3. Hognose, siankärsäkäärme

  Herättelenpä hieman tätä koukkunokkaisten lierolaisten keskusteluketjua :)... Onko Suomessa kellään kasvatussuunnitelmia tulevalle keväälle/vuodelle?
 4. Mistä harjasgekko?

  Löytyy kasvattajia Suomesta kyllä :). Suosittelen vilkaisemaan naamakirjan harjasgekkosivustoja. Kysyntä on kovaa joten sinne vaan :).
 5. Tapaus Thaimaan yllätystuliainen

  Oltu vissiin ruoka-aikaan kotona ...
 6. Tapaus Thaimaan yllätystuliainen

  No on se kaunis otus :). Hienoa kun hää kasvaa ja kehittyy noin hyvin :).
 7. Tapaus Thaimaan yllätystuliainen

  Nooh, hyvää kannattaa odottaa... niitä kuvia nimittäin ;)...
 8. Tapaus Thaimaan yllätystuliainen

  Hienoa että pikkuinen on selviytynyt hengissä hurjasta seikkailustaan huolimatta ja pidät siitä hyvää huolta :). Suurella mielenkiinnolla seurailen pienen ihmeen alkutaivalta joten isot kiitokset jo etukäteen jos jaksat tännekin kuulumisia päivitellä :)
 9. Maastokausi 2017

  Kevään ihailua lasten kanssa metsikössä: kaali- tai lanttuperhonen, kiukkuinen palokärki, sammakonkutua hurjan pienessä lammikossa valtava määrä ja ääretön määrä jo kudusta liikkeelle lähteneitä nuijapään alkuja :).
 10. Maastokausi 2017

  Tarviikos tuota otsikkoa jotenkin muuttaa kun laahaa vuoden verran jäljessä :)... Tämän päivän mettälöytöinä lähinnä kärpäset, murkut, hämähäkit ja yksi sisilisko.
 11. Maastokausi 2017

  Viikonloppuna oltiin pienten kans mettässä kevään merkkejä etsimässä ja löytyihän niitä; muurahaispesässä täys hulina päällä ja kaksi sisiliskoa lämmiteli läheisellä kivellä :) !
 12. Viljamin elukat

  Pari vielä kun tuo pinstripe on niin kaunis tyyppi ...
 13. Viljamin elukat

  Muutama kuva hurjasti kasvaneista cilleistä :
 14. Poikanen vai aikuinen harjasgekko?

  ^Laitoin sulle yv:n :)...
 15. Poikanen vai aikuinen harjasgekko?

  Ensinnäkin suosittelen hankkimaan liskon kotimaiselta kasvattajalta - tuolloin ainakin taustatiedot on todennäköisemmin tiedossa. Poikanen on kovasti vikkelä liikkeissään, mikä voi olla aloittavalle harrastajalle. Pitää olla todella tarkka ettei pikkuinen pääse pakosalle (kädestä tai terraariosta). Mutta kaikenkaikkiaan aikuinen tai lähes aikuinen on jossainmäärin huolettomampi kuin esim. kuukauden ikäinen sintti, Tiedän sen kokemuksesta sillä meille muutti menneenä kesänä 1kk-ikäinen ja 6kk-ikäinen, toinen viikkoa ennen juhannusta ja toinen juuri juhannuksena :)...
×