Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

viljami

Jäsen
 • Viestit

  1 167
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  25
 • Palaute

  100%

viljami last won the day on March 19

viljami had the most liked content!

Maine sivustolla

412 Loistava

Tietoja käyttäjästä viljami

 • Taso
  ei malta pysyä poissa
 • Syntymäpäivä 16.04.1978

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Nainen
 • Sijainti
  Kanta-Häme
 • Kiinnostuksen kohteet
  Liskot, Käärmeet, koirat ja luonto kaikessa kauneudessaan :).
 1. Exoterran terraario 90x45x30

  Lisäys: Kuvia saa pyytämällä :). Ja yhteydenotot yksityisviestein, kiitos.
 2. Exoterran terraario 90x45x30

  UUSI HINTA : 150€...
 3. Exoterran terraario 90x45x30

  Lisäys: tarjotakin saa jos hinta ei miellytä :)...
 4. Toiveita ja kehitysideoita

  Toivoisin että myynti-ilmoitukset julkaistaan nopeammin. Olen viikon odottanut myyntiin pistämäni terraarion myynti-ilmoituksen julkistamista.
 5. Kauppatorin säännöt

  Kauppatorin sääntöihin minulla ei sinänsä ole mitään lisättävää mutta ilmoituksen julkistaminen tuntuu kestävän toivottoman kauan :(. Jätin viikko sitten myynti-ilmoituksen eikä sitä ole vieläkään julkaistu. Onko modeilla nyt jotain muita kiireitä vai missä mättää?
 6. Exoterran terraario 90x45x30

  Tarpeettomana myyn hyväkuntoisen exoterran terraarion koossa 90x45x30 ja tuo 30cm on siis korkeus. Exon oma valaisin mukaan, pari piiloa, korkkiluola ja yksi tekokasvi. Lämpömaton saa myös mukaan. Terraariosetin hinta 200€ ja haku Jokioisilta. Yhteydenotot yksityisviestein, kiitos.
 7. 0.1 Heterodon nasicus

  Vietstin saa jo poistaa!
 8. 0.1 Heterodon nasicus

  0.1 Siankärsäkäärme (heterodon nasicus), kuoriutunut 8/2014. Ostin käärmeen suomalaiselta kasvattajalta 3/2015, värimuodoltaan norm het albino (yhdistelmästä orange albino x het albino) ja alkuperäistodistus löytyy. Tyttö on päiväaktiivinen, hyvin (aikuista hiirtä) syövä mutta ikävän sähäkkä tapaus joten ei ensimmäiseksi käärmeeksi. Käärmeen haku Forssan kupeesta Jokioisilta. Hinta: 200€ Lisätietoja yksityisviestillä.
 9. Wuppets tulee Helsinkiin!

  Onko Wuppets edelleen olemassa?
 10. Päivitystä tänne: Harjasgekko-tytöt Nuppu ja Dahlia sekä siankärsäkäärme Alli.
 11. Gargoyle gekko

  Jos kehtaat facebookkiin mennä niin sieltä saa (=olen itse saanut) oikeasti hyviä neuvoja kokeneilta kasvattajilta :). Harjasgekko-sivustolla käsitellään myös näitä mainitsemiasi liskoja.
 12. Muutamia kysymyksiä!! (Harjasgekko)

  Heippa :).Mulla on kaksi tyttö-harjista jotka yritin yhdistää samaan terraarioon kun kokoeroa ei enää ollut juuri yhtään, ovat siis eri ikäisiä. Yhdistäminen ei sitten onnistunutkaan vaan liskot vaikka tyttöjä ovatkin eivät yksikertaisesti tulleet toimeen vaan toinen luikki pakoon pitkin terraa, syömään toinen ei päässyt tai uskaltautunut juuri ollenkaan joten edelleen tytöt asuvat erillään ja näin tulevat asumaan jatkossakin. On myös helpompi tarkkailla liskojen elintoimintoja ja syömisiä kun asuvat selkeästi erillään. Muihin kysymiisi seikkoihin en ota kantaa :).
 13. Hognose, siankärsäkäärme

  Herättelenpä hieman tätä koukkunokkaisten lierolaisten keskusteluketjua :)... Onko Suomessa kellään kasvatussuunnitelmia tulevalle keväälle/vuodelle?
 14. Mistä harjasgekko?

  Löytyy kasvattajia Suomesta kyllä :). Suosittelen vilkaisemaan naamakirjan harjasgekkosivustoja. Kysyntä on kovaa joten sinne vaan :).
 15. Tapaus Thaimaan yllätystuliainen

  Oltu vissiin ruoka-aikaan kotona ...
×