Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

karapaksi

Jäsen
 • Viestit

  207
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  0%

Maine sivustolla

19 Hyvä

Tietoja käyttäjästä karapaksi

 • Taso
  vierailee säännöllisesti

Profiilin tiedot

 • Sijainti
  suomi

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

870 profiilin katselua
 1. Toiveita ja kehitysideoita

  Mitä ihmettä tapahtuu, vartin välein pitää uudelleen kirjautua foorumille ja vanha salasana ei enää käy. Voi yhden kerran mihin tämä on mennyt.
 2. Toiveita ja kehitysideoita

  Epäterveeliseksi totean arvioni, jos sanotaan ,että älä nyt vain kirjaudu, ellet halua mahhdollisia ongelmia.
 3. Toiveita ja kehitysideoita

  No,kun sanotaan, että on ikään kuin epäterveellistä kirjautua foorumille. Niin kyllähän tämmöistä on pakko miettiä tosissaan.
 4. Toiveita ja kehitysideoita

  Mikä Saatana täällä taas on, kun ei aikoihin ole päässyt kirjautumaan. Voi Helvetti sentään!
 5. "Veteraaneja" paikalla

  Joo, aluksihan niitä joutui tilailemaan sieltä ja täältä. Kyllä yleisesti ottaen niitä oli perhanan vähän lajeja saatavilla.
 6. Virheilmoitukset

  Joo, nyt on vakavia ongelmia kirjautumisessa ja sanokaa vain suoraan, mikäli läsnäoloni on ongelma.
 7. Vaaput - käärmeennahasta

  Tehdäänhän matelijoidenkin nahoista vaikka mitä, oikeanlaisella muokkauksella päästään melkein mihin vain. Tämä lakan tarve on vain niin ilmeinen, koska vaappuja nyt tavataan uitella siinä vesielementissä.
 8. Omiin kirjoituksiini sen verran tarkennuksena "levottomista puheistani", koska omat hämpit ovat tilassa, jossa automatisoitu lämmöt ja kosteudet. Eikä itsestäni ole muutenkaan "oppien" jakajaksi, ainakaan taktisella tasolla. Pahoittelut epämääräisestä infosta.
 9. Hämähäkin kannalta tärkeimmät tekijät. Otit kai nyt kuitenkin huomioon, meillä täällä pohjolan perillä vallitsevat ilmastoolosuhteet ja sen, että tietenkin lähtökohtanani on lämmitetty huoneilma ja kosteusolosuhde. En mistään nollasta ole lähtenyt arvioissani , vaan keskimääräisistä huone-olosuhteista. Tietenkin pitää erityishuomiolle asetta nahanvaihto, yms. kysymykset. Edelleenkin, kai tässä nyt B.smithistä keskustellaan.
 10. Hämähäkin kannalta tärkeimmät tekijät. Silla lailla!
 11. Terve! erinomainen hyvältä kuuloistaisi aikomuksesi. turve aina erinomainen eri muodoissaan mielestäni. Ravinto ja terran koko aivan hyväksyttävä, ehkä myöhemmin hiukan lisää tilaa? Olet h*******n oikealla tiellä, enkä tuohon nyt pysty mitään radikaalia purkamaan. Hyvältä kuulostaa, eihän tuohon nyt kamalan paljon lisättävää, ainakaan tässä vaiheessa. Terran kosteus ja lämpötila, ei niin merkityksellisiä mielestäni, kuin muut tekijät.
 12. Molttipäiväkirja

  Niinhän se parhaimmillaan, toivotaan parasta.
 13. Vaaput - käärmeennahasta

  Ai hemmetti että ovatkin hienoja, loistava viimeistely. Olen itse tehnyt kalannahkaisia, mutta eihän ne nyt näille pärjää.
 14. Theraphosa-suku

  Möllyköistä kannattaa aina keskustella. Blondi ehkä se keskeisin laji, lajiryhmän alfa, vaikka siitäkin varmasti monenlaista mielipidettä.
 15. Valeskorppioni

  Toisella mökillämme näitä joskus löytyy kirjan välistä, mikä tietysti hyvinkin efektiivinen ilmestys. Tosin niin hemmetin pieniä että, kaikki tuskin niitä edes havaitsevat. Olen koittanut valistaa, että kirjaskorppareita ovat. Hemmetin hienoja otuksia, vaikka pieniä ovatkin. Ilmeisimmin viihtyvät jonkunverran kosteissa kirjastoissa.
×