Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

Nathalie22

Jäsen
 • Viestit

  139
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  3
 • Palaute

  0%

Nathalie22 last won the day on January 18

Nathalie22 had the most liked content!

Maine sivustolla

16 Hyvä

Tietoja käyttäjästä Nathalie22

 • Taso
  vierailee säännöllisesti

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Nainen
 • Sijainti
  Muonio
 1. Vesikilpikonna; UVB sekä muu valaistus

  Juu ostin just sieltä. Hidasta postitusta kuitenkin :(
 2. konnan kuljetus yöjunalla

  Aika kova hinta vain siksi että tulee paikallisjärvestä. Ei ole edes kovin tuoretta
 3. konnan kuljetus yöjunalla

  Olen kyllä ihan Pallas kansallispuiston vieressä :) Pitää ostaa uudelleen muikkuja ensi viikko. Tarkistan silloin, jos näin hinta oikein. Takka ei ole päälle ja en koskaan tule käyttämään sitä - siis akvaarioiden läheisyyden takia. Patteri on huoneessa :)
 4. konnan kuljetus yöjunalla

  Kun tykkään lumesta sää ei ole niin paha. Pitää oppia ajaa vähän erilaisella tavalla :) Työ kuitenkin vie suurin osa ajasta, erityisesti nyt joulukuussa (olen hotellissa töissä).
 5. Vesikilpikonna; UVB sekä muu valaistus

  Haluaisin siis tilata UVB loisteputket lemmikkiexpressista, mutta josta syystä, kun laitan osoitteeni kaupunki ei ole vaihtoehtona. Eli en pysty tilaamaan :( (ja he eivät vastaa viestini). Onko toista verkkokauppa mistä saa ARCADIA D3+ Desert Species loisteputki 12% UVB T8 ? Löysin: https://www.akvaariokauppa.fi/new/p6156-arcadia-desert-reptile-t8-d3-12-uvb-fi.html Hinta on 34,90€ (45 cm), kun lemmikkiexpressilta 28,90€. Myös postitus on kalliimpi. http://www.reptilemaniacs.com/arcadia-uvb-90cm-p-1695.html " Tätä tuotetta ei voi tilata verkkokaupasta tällä hetkellä. " :( Onko muita verkkokauppoja?
 6. konnan kuljetus yöjunalla

  No niin, muutto on tehty. Junan lemmikkihytti ei ole kovin iso. Onneksi minulla oli pienimmät lemmikit :-P Laitoin lämmitys täysille ja konnatytöt ottivat yläsängyn. Ne rauhoittuivat, kun laitoin valot pois päältä. Kun olimme ulkona ja autossa, työt olivat Styrox boksissa. Se oli ihan hyvä alussa, mutta loppumatkalla ne eivät ole jaksaneet enää ja yrittivät päästä ulos boksista. Koska oli pakasta odotin yön yli, että täytän akvaariot (lasi oli ihan kylmä). Eli tytöt olivat laatikoissa ilman vettä n. 35 tuntia. Ne eivät ole kovasti tykkääneet siitä mutta terveys kesti sitä hyvin. Nyt ne ovat pääseet takasin kotiin, huolimatta, että se on 1000 km päästä :-P Sain tänään paikallisporonlihanmyymälästä silakoita (kun ruokakaupasta ei saa kokonaisia). Ihan lähijärvestä kalastettu, ja hinta on 28€/kg!
 7. Vesikilpikonna; UVB sekä muu valaistus

  Hyvä. Juu mielestäni ne ovat parempia. Minulla on vielä ne keittiön kuivauskaapin telineen päälle (tukevampi)
 8. Vesikilpikonna; UVB sekä muu valaistus

  No niin, en edes ole huomannut se "mantelijoille" osasto Kiitos paljon Kaisa!! Oletko myös kokeillut Arcadian loisteputkirungot? Minulla on vielä vanhat mallit (kuva).
 9. Vesikilpikonna; UVB sekä muu valaistus

  Muuton kanssa ajattelin ostaa uusia UV valoja. Olen aina ostanut Exo Terra Faunatarelta, mutta nyt pitää tottua ostamaan verkkokaupasta - ja halvempaa on tervetuloa :-P Tarvitsen 46 cm + 91 cm loisteputkia (kotoa löytyy 2 akvaariota). akvaarioon.fi olen aikaisemmin ostanut suodattimia. Tykkäsin. Mutta siis mitä noista on sopiva? Ei lue missään UVB tai 12%... Onko se Freshwater sarja? https://secure.vilkasgroup.com/epages/akvaario.sf/secb4db1bb1f1/?ViewAction=View&ObjectPath=/Shops/19102007-19910/Categories/Valaistus/"Loisteputket+ja+polttimot"/T8_loisteputket&PageSize=50&Page=1 Vähän samat hinnat lemmikkiexpress sivulta: http://www.lemmikkiexpress.fi/tuotteet/akvaarioon/valaistus Lämpövalona suosittelen kovasti: swamp basking spot http://www.lemmikkiexpress.fi/tuote/matelijoille/terraarion-valaistus/lampolamput-ym/exoterra-swamp-basking-spot-lampolamppu-50w-100w " Kosteuden ja roiskeen kestävä lämpölamppu, ihanteellinen vesiterraarioihin. "
 10. konnan kuljetus yöjunalla

  No niin, iso matka on ensi viikko! Menin viime vikko eläinlääkäriin tarkastukeen, kun arvaan, että en kovasti löydä sopivaa eläinlääkäriä Lapista. Menin Vantaan Tammiston Evidensia lääkärille, Delphine Laniesse. Ihana, kun ollaan molemmat ranskalaisia :-P En ole koskaan ollut eläinlääkärissä, joka teki niin täysin tarkastus konnille. Ja sain vielä kotiin pitkä sähköposti, jossa oli kaikki tarkastuksen tiedot + paljon hoitotietoa. Suosittelen! Ja tietysti kysyin matkasta (styrox-boxi, kun ollaan ulkona, muovi laatikko junamatkalla) Tytöt ovat täyskunnossa ja matka pitäisi sujua hyvin
 11. konnan kuljetus yöjunalla

  Mietin vielä, kun minulla on vain läpinäkyviä laatikoita. Näkevätkö konnat läpi? Oliko parempi ottaa tummempia niin, että tulisi ihan pimeä sisällä? Kuinka pitkä aika he voivat hengittää laatikossa, kun kansi on kiinni? Esim. 50l laatikossa. Ja odotan VR vastauksen, kun kysyin jos saan lemmikkihytin ;)
 12. konnan kuljetus yöjunalla

  Juu ajattelin laittaa laatikkoon/styroxiin vanhoja pyyheitä. Talouspaperi on varmasti hyvä ottaa mukaan. Junan siivoojat voivat sitten ihmetellä mikä toi haju on
 13. konnan kuljetus yöjunalla

  Ei saa ottaa niin paljon tavaroita mukaan hyttiin. Vain laukku. Ja mulle siis pari muuttolaatikkoa Yritän saada lemmikkihytti niin että ei olisi ketään muuta hytissä.
 14. konnan kuljetus yöjunalla

  Kiitos vastauksesta! En tiedä, jos on hana junassa, mutta voin ottaa vettä mukaan pullossa Ajattelin styrox laatikon kun saa olla kylmä marraskuussa, ainakin Lapissa Junassa toivottavasti ei ole. Tavallisia säilytyslaatikoita on kyllä kotona runsaasti. Luuletko, että ne pystyvät nukkumaan yöjunalla tai yrittävätkö ne päästä pois laatikosta koko yö? (ja pitää minut ja muut matkustajat hereillä ).
 15. konnan kuljetus yöjunalla

  Muutan marraskuussa pk-seudulta Lappiin. Tietysti konnatytöt tulevat mukaan :) Junamatka (autojunalla) kestää 15 tuntia. On pari tuntinen matka ennen lähtöä ja vielä pari tuntia sen jälkeen. Silloin konnat voivat olla omissa styrox-laatikoissa. Mutta junassa, mitä suositellette? Kiitos avustanne!
×