*Marika*

Jäsen
 • Viestit

  3 377
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  107
 • Palaute

  100%

*Marika* last won the day on June 5

*Marika* had the most liked content!

Maine sivustolla

1 815 Loistava

1 seuraaja

Tietoja käyttäjästä *Marika*

 • Taso
  ei elämää
 • Syntymäpäivä December 29

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Nainen
 • Sijainti
  Tampere
 • Kiinnostuksen kohteet
  Elikot, erityisesti pitkulaiset monijalkaiset.

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

2 334 profiilin katselua
 1. Lapsella lienee moltti lähestymässä, kun ruoka ei oo kelvannut pariin kertaan. Tänään se jopa potkiskeli perskarvojaan...
 2. Hiwmu
 3. On se kiva dumpata vesiastiaan pohjamatskua ja jauhomadon jämät ja viimeistellä kakkaamalla, hmph.
 4. nosto
 5. Itse asiassa havupuuta ei pitäis käyttää, koska pihka voi olla haitallista näille.
 6. Oliko sulla akaatteja vai jotain muita?
 7. Hyviä kuvia mulla ei edelleenkään ole, mutta pitää silti esitellä Hirmua vähän lisää:
 8. Vaikuttaa tosi reippaalta pieneltä <3. On tutkaillut uutta kotiaan, korkkikaarnapiilon löysi heti ja ruokakin jo maistui. Tyypin kämppä:
 9. 0.0.1 Grammostola pulchra Aw <3. E. campestratus -vaava heitti henkensä tällä viikolla :/ Tiiä sitten mikä meni pieleen, eipä se ehtinyt olla täällä kuin parisen viikkoa.
 10. Ei tule. Pääasia on se, että kotilo ei pääse rasittamaan sitä vammautunutta kohtaa kiipeämällä, niin sillä voi olla mahdollisuus parantua. Jos vaippa irtoaa kokonaan kuoresta, ei kotilon selviäminen enää ole kovin todennäköistä.
 11. Oon suunnitellut hankkivani kyseiseen terraan jotain uutta ja siirrellyt nykyisiä asukkeja muihin lootiin... Luulin, että pääsisin jo vaihtaan pohjan, niin olis sit terra valmiina, kunhan löydän jotain mitä sinne laittaisin...mutta ei sitte :P No, poistan vanhan pohjan sit varmaan pikkuhiljaa pienissä erissä, niin että sais kaikki poikaset talteen mullan seasta. Mut pitää nyt odotella kuitenkin rauhassa jonkin aikaa, että kaikki ehtis kuoriutua ja mieluusti kasvaakin vähän.
 12. Jotain uutta taas näkyis kasvavan...
 13. Hmmh, mysteeripoikanen taas :P Oletettavasti se olis joko Spirobolus walkeri tai Cameroon grey/cream stripe...paitsi jos C. spinigerukset kykenee lisääntyy selvästi keskenkasvuisina, toivottavasti ei sentään. Ärsyttää vaan, kun mun oli tarkotus vaihtaa pohjamatskut tohon terraan, mutta eipä sitten vieläkään onnistu, äääääääh.
 14. nosto
 15. Siirrä se matalaan asumukseen, jossa se ei pysty kiipeämään, niin tuolla vammalla on mahdollisuus parantua. Aiheesta voi lukea lisää täältä.