*Marika*

Jäsen
 • Viestit

  3 278
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  92
 • Palaute

  100%

*Marika* last won the day on March 23

*Marika* had the most liked content!

Maine sivustolla

1 740 Loistava

Tietoja käyttäjästä *Marika*

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Nainen
 • Sijainti
  Tampere
 • Kiinnostuksen kohteet
  Elikot, erityisesti pitkulaiset monijalkaiset.

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

2 036 profiilin katselua
 1. C. spinigerus -lapset on hiukan ärsyttäviä, kun rupeevat joukolla etsimään pakoreittiä terrasta, kun lehtiä on niiden mielestä liian vähän jäljellä. Ja siis niillä on kyllä edelleen ohut lehtikerros olemassa, mutta silti. Tai sitten jäljellä olevat lehdet ei oo niiden mielestä riittävän maatuneita, emt. No, pitääpä sitten taas lisäillä... Olis muuten kiva nähdä kuvia muiden terroista, sikäli mikäli tältä foorumilta vielä löytyy ihmisiä...
 2. Mun vika sihistelijä on jonkin aikaa asustellut tesselatojen kanssa, ihan hyvin näyttävät tulevan juttuun.
 3. Spirostreptidae sp. 8 C. spinigerus -koiras oli kovin kiinnostunut yhdestä lapsestaan(?). Palloeliö C. splendidus -muksu Spirobolus walkeri ja Centrobolus sp. Mozambique Samainen Centrobolus sp.
 4. Oniscus asellus
 5. Näitä tyyppejä löytyi nelisenkymmentä.
 6. Tuhiksia kaikille, hii! 8) Oishan se toisaalta ihan mielenkiintonen ajatus kipata noi johonkin isoon lootaan ja katsoo miltä siellä näyttää joskus parin vuoden päästä :D. Hyihyi mitä suunnittelet, tuhikset on ihan liian söpöjä ruokaeläimiks D:
 7. Eiku pidän kaikki itse ja saavat jatkaa sikiämistä, tahdon miljoona tuhista :D. No ei, myyntiin nuo tulee kyllä, ei varmaan ihan heti lopu kesken... :') Huvittavaa, kun en ollut ajatellut noita nyt kasvatella lisää, vaan luulin siirtäneeni kaikki koiraat eri terraan, mut naarasterrassa piilottelikin pari onnellista koirasta, ja tässä lopputulos
 8. Etana sit pääsi hengestään viime yönä. Macra oli napannut sen päästä kiinni ja näytti syövän, loppuosa etanasta roikkui ilmassa. Koitin ottaa kuvan (ei onnistunut) ja sillä välin macra pudotti etanan, joka oli ilmeisesti kuollut. Hetken päästä C. spinigerus -penska oli raadon kimpussa.
 9. Vaihdoin tänään C. splendiduksille uudet pohjamatskut. Siinä kesti hetki, kun piti ensin noukkia talteen reilut 400 poikasta . Pakko sanoa, että olin vähän hämmästynyt niiden määrästä...
 10. ^Liiskaa pää, niin ei oo ainakaan haittaa siitä. Kuivattuna oon antanut jotain öttiäisiä, sirkkaa, gammarusta ja olikohan siinä sekotuksessa jauhiksiakin. Kyllähän noille maistuu, kuivattuja sirkkoja ois tarkotus kohta heittää terraan, kun kerta proteiinipala ois tyyppejä kiinnostanut.
 11. Mulla on verenhimoisia tuhiksia. Terrassa mönki etana ja S. walkeri -naaras törmäsi siihen, koitti sitten syödä sen. Etana pakeni tuhiksen jalkojen välistä ja kiipesi sen päälle. Paikalle sattui D. macracanthus -koiras, joka myös alkoi maistella etanaa. Etana kiihdytti vauhtia ja kiipesi terran seinälle turvaan. Macra-parka sai vaan limaa etummaisiin jalkoihinsa välipalan sijaan. Jossain kohtaa kun on eläviä ruokahyönteisiä, pitää kokeilla tarjota tuhiksillekin, valmiiksi tapettuna.
 12. P. muscorum
 13. BugzUK:lta oon tilannut suurimman osan ötöistäni (en tosin centipedejä) eikä suuremmin valittamista, jatkossakin aion kyllä tilata. Elukat on tulleet asiallisesti pakattuina, paketilla on kestänyt matkassa muutamasta päivästä viikkoon. Kerran sain virheellisen lähetystunnuksen ja kerran oli sekaannusta yhden torakkatilauksen kanssa, mutta nämäkin hoitui kyllä hyvin, kun olin yhteyksissä sinnepäin.
 14. ^Philoscia muscorum ilmeisesti noiden laji.
 15. Nuo on kyllä niin nättejä. Olispa enemmän tilaa...