KaisaHoo

SHH ry jäsen
 • Viestit

  5 865
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  21
 • Palaute

  100%

KaisaHoo last won the day on July 26 2016

KaisaHoo had the most liked content!

Maine sivustolla

1 083 Loistava

Tietoja käyttäjästä KaisaHoo

 • Taso
  ei elämää

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  En kerro
 • Yhdistys
  SHHry
 1. Väistämättähän siinä laihtuu kun jumppaa ja ramppaa, se vähän niinku kuuluu asiaan (Kosmo pudotti yks kevät 100 grammaa painoa ihan vaan "lisäämällä liikuntaa"). Koirailla iskee tossa iässä hormonit ihan täysillä päälle, eikä siinä mitään syömistä ehdi ajatella. Tärkein mittari on liskon yleiskunto ja -vointi, jos on reipas ja aktiivinen, ei ole mitään hätää. Kokeile parin päivän päästä tarjota ötökkää, ja jos ei maita, voit tarjota neulattomalla ruiskulla kananmunankeltuaista jonkun millin, niin ei hyydy kevätvilli kesken kaiken :) Ja siis kyllä, kuulostaa aivan normaalilta nuoren koirasliskon kevätkäytökseltä :)
 2. Neljä päivää ilman ötököitä ei ole ton ikäiselle ja kokoiselle mikään juttu, huolestua kannattaa ehkä neljän viikon syömättömyyden jälkeen. Älä turhaan edes tarjoa ruokaa joka päivä, ota pariksi päiväksi salaatitkin pois. Ihan rauhassa vaan :)
 3. Ja onko siis kokonaan syömättä vai miten? Syökö silloin tällöin vähän?
 4. Kauanko se on olut syömättä, minkä ikäinen on, mitä painaa, paljonko paino on pudonnut ja käyttäytyykö muuten normaalisti?
 5. Voinnista riippuen. Jos lisko on muuten normaali, ei ole mitään huolta. Kyllä se taas alkaa syödä kun hepuli helpottaa.
 6. Nuorille miehille tää kevät on raskasta aikaa, pitää juosta ja hyppiä eikä ruoka maistu. Mitään kikkakakkosia rauhoittamiseen ei ole, toi vähän niinku kuuluu asiaan :)
 7. Molemmat ihan mahdollisia :)
 8. Eiks toi ole siis sellanen akvaario-valaisinkotelo? Sen voi siis ruuvata sinne terran kattoon kiinni.
 9. Varmasti ihan toimiva tapa, mutta kun toukkia on kymmeniä tai satoja piilossa pohjasorassa, ei kovin kätevä :)
 10. Niin mutta se valaisin, minkälainen valaisin teillä on? (sivuhuomiona, noi on huonoja putkia, vaihtoväli enintään 6kk)
 11. Noin paha MBD tuskin tulee noin nopeasti, kuulostaa siltä että kyse voi olla nyt jostain muusta. Tilanne on nyt varmaan jo ratkennut jotenkin :(
 12. No sehän riippuu siitä, minkälainen valaisin sulla on :) Perinteisen akvaariovalaisimen voi esim. ruuvata kiinni terran kattoon.
 13. Noi voihan räkä :( Tosi vaikee kuvitella, että punakorville löytyisi ESY:n kautta uusi omistaja, mutta jos et löydä hyvää sijaiskotia, kai se ESY:lle palauttaminen on paras vaihtoehto.
 14. Miten toimii muuten, kulkeeko kakka, onko lisko aktiivinen? Minkälaiset valot ja lämmöt terrassa on? Sinänsä siis syömättömyys ei ole välttämättä ongelma, jos lisko on muuten terve ja aktiivinen, etenkin koiraat tuppaa keväällä jättämään syömisen vähemmälle. Onko Hikka tyttö vai poika? Minkä kokoinen? Onko terrassa siis hiekka pohjalla, onko aina ollut? Toi kuvailemasi kummallinen tilanne kuulostaa oudolta, pystytkö jotenkin tarkemmin kuvailemaan? Eläinkaupassa tuskin pystyvät auttamaan kovin järkevästi, soittele esim. Johanna Rauliolle, joka pystyy puhelimitse varmaankin jotakin sanomaan, ja myös konsultoi eläinlääkäreitä puhelimitse.
 15. Miekkahäntähän tosta tulee mieleen ulkonäöstä juu.