Giant_hedgehog

Jäsen
 • Viestit

  1 999
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  182
 • Palaute

  100%

Giant_hedgehog last won the day on June 26

Giant_hedgehog had the most liked content!

Maine sivustolla

3 649 Loistava

1 seuraaja

Tietoja käyttäjästä Giant_hedgehog

 • Taso
  ei malta pysyä poissa
 • Syntymäpäivä August 13

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Mies
 • Sijainti
  Blashyrkh

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

9 014 profiilin katselua
 1. ^ No niin, isompi naaraista ollut reilun 3 vkoa kaivautuneena ja tukkinut pesän suuaukon. Äsken raotin pinseteillä pesäaukon suuta ja siellähän se akka munasäkin päällä vartioi tuimana, jeeees!
 2. ^ Thx!
 3. Chileläisillä on tapana paastota pitkiä aikoja, jopa kuukausia. Joten siitä ei kannata olla huolissaan, yksi omista naaraista oli syömättä lähes kaksi vuotta, molttasi ja alkoi syömään. Kalju kohta normia mekaanista kulumaa, peräpää näyttää muutenkin ok kokoiselta eli puolitoista kertaa carapaxin koko :)
 4. Sitten kun yöpakkaset loppuu, menee toukokuulle. En halua ottaa mitään riskejä postin rahdin suhteen.
 5. Aikamoisia kuulia suhteessa itse elikkoon :O en tiedä kotiloiden sielunmaailmasta mutta tekeekö monta munaa jos tuon kokoisia? Niin ja onnittelut muninnasta
 6. ^Haaa, loistava uni Ilmeisesti olet uneksinut Haplopelma lividumista ja siitä löytyy muutama värivariaatio, tietty P. metallica voisi olla myös. Niin ja kyllä kelpaisi, slingit saat pitää, teet niillä tiliä
 7. ^^ Ei ihmeitä, toinen naaraista hieman laiskasti kaivanut piiloansa suuremmaksi ja toisella ei mitään merkkejä muninnasta muuta kun syö kuin hevonen. Molemmat kyllä mukavasti turvoksissa ja toinen parittelu kierros kohta puoliin tiedossa, jos naaraat haluttomia niin silloin edellinen kierros on voinut tuoda tulosta.
 8. Täältä tilannu omat pedet, Thorsten on hyvä ja luotettava tyyppi. https://www.scolopender.de/
 9. Tänään iltapäivällä P. ultramarinus ukko vieraili isomman mamman luona ja hoiti hommat. Tosin tässä sai itse olla kärppänä atulat kourassa, koska tämä naaras on puolet edellistä isompi ja ahne kuin p*rkele. Piti hiukan avittaa ja kammeta akkaa ylös jotta ukko pääsee alle Kuvat taattua 8 vuotta vanhaa nokialaista joten lajin väritys ei pääse tässä arvoonsa, kannattaa tsekata googlesta millaisesta jalokivestä on kyse.
 10. Tuossa vielä kuva millaisesta ja minkä kokoisista kavereista on kyse
 11. Mulla on vielä muutamia itsekasvatettuja Damon diadema subadultteja jäljellä, alan postittamaan keväämmällä. Jotain kuvia löytyy mun profiilin albumeista ym. örvelöitä.
 12. Laitampa vielä pari kuvaa tänne osioon, eli P. ultramarinuksia tuli paritettua pari pv sitten
 13. Muutama hämiksen terra.
 14. L. parahybana
 15. T. stirmi