Giant_hedgehog

Jäsen
 • Viestit

  1 949
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  169
 • Palaute

  100%

Giant_hedgehog last won the day on March 20

Giant_hedgehog had the most liked content!

Maine sivustolla

3 591 Loistava

1 seuraaja

Tietoja käyttäjästä Giant_hedgehog

 • Taso
  ei malta pysyä poissa
 • Syntymäpäivä August 13

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Mies
 • Sijainti
  Blashyrkh

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

8 658 profiilin katselua
 1. ^^ Ei ihmeitä, toinen naaraista hieman laiskasti kaivanut piiloansa suuremmaksi ja toisella ei mitään merkkejä muninnasta muuta kun syö kuin hevonen. Molemmat kyllä mukavasti turvoksissa ja toinen parittelu kierros kohta puoliin tiedossa, jos naaraat haluttomia niin silloin edellinen kierros on voinut tuoda tulosta.
 2. Täältä tilannu omat pedet, Thorsten on hyvä ja luotettava tyyppi. https://www.scolopender.de/
 3. Tänään iltapäivällä P. ultramarinus ukko vieraili isomman mamman luona ja hoiti hommat. Tosin tässä sai itse olla kärppänä atulat kourassa, koska tämä naaras on puolet edellistä isompi ja ahne kuin p*rkele. Piti hiukan avittaa ja kammeta akkaa ylös jotta ukko pääsee alle Kuvat taattua 8 vuotta vanhaa nokialaista joten lajin väritys ei pääse tässä arvoonsa, kannattaa tsekata googlesta millaisesta jalokivestä on kyse.
 4. Tuossa vielä kuva millaisesta ja minkä kokoisista kavereista on kyse
 5. Mulla on vielä muutamia itsekasvatettuja Damon diadema subadultteja jäljellä, alan postittamaan keväämmällä. Jotain kuvia löytyy mun profiilin albumeista ym. örvelöitä.
 6. Laitampa vielä pari kuvaa tänne osioon, eli P. ultramarinuksia tuli paritettua pari pv sitten
 7. Muutama hämiksen terra.
 8. L. parahybana
 9. T. stirmi
 10. X. immanis
 11. Muutamat räpsyt, galtsussa lisää kuvia hämyistä. A. geniculata
 12. Ruskojuoksiainen (Lithobius forficatus) ollut kesästä -14 irtokarkkilootassa jossa pohjalla hiekkaturveseos sekä lehtikariketta, muutama oksan käkkyrä jonka alla piilottelee päivisin, suihkuttelut säännöllisesti koska kosteasta pitää. Mielenkiinnolla seurannut miten pitkää tälläinen elää ja miten suureksi kasvaa. Löydettäessä asunnon eteisestä pituus n. 1cm, tällä hetkellä n. 3cm ja tuskin tuosta enää kasvaa. Syö hyvin mm. pientä sirkkaa ja molttaa säännöllisesti. Ahnas peto jota kiva seurata noiden isompien sukulaisten lisäksi, mulla on muutama aasialainen ja etelä-amerikkainen serkku jotka reilu 20-25 cm
 13. Steatoda bipunctata todennäköisesti.
 14. Tuossa on suurimpana ongelmana se, että kun hämis alkaa vetämään hampaitaan sisään niin verkko kiristyy toisen hampaan ympärille ja aikansa siinä kiinni rimpuillessaan putoaa ja katkaisee hampaan. Toki jos verkkokansi on punomatonta isolla reijällä tai reikäpeltiä niin ongelmaa ei pitäisi olla, toki silloin sattaa raastaa hampaansa tyngiksi tai poikki saakka. Tuossa lähettämässä kuvassasi on se kirottu punottuverkko, aikoinaan mulla usempi hämis katkaisi hampaan tuollaiseen ajan mittaan. Nykyisin olen todennut toimivimmiksi Giant:n liukuovi terrat sivusta tuulettuvalla reikäpellillä, tosin nykyisin käytän vain Smartstore bokseja edullisuuden ja käytännön takia. Kosteuskin pysyy niissä paremmin yllä kuin katosta tuulettuvilla. Exoissa on esim. se ongelma, että pohjamatskun saa kyllä pysymään kosteana mutta itse tarraarion ilmankosteus ampuu suoraan ylös ja terrasta ulos. Pohjamateriaalin kosteus on aivan eri asia kuin se, että terraariossa olisi tarvittava ilmankosteus. Liialla pohjamatskun letraamisella sadaan vain ongelmia.
 15. Ei jaksa kirjoitella, kun selailet tästä ylöspäin niin löytyy vastaus.