Tepadj

Jäsen
 • Viestit

  129
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  100%

Maine sivustolla

5 Neutraali

Tietoja käyttäjästä Tepadj

 • Taso
  vierailee säännöllisesti

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Nainen
 • Sijainti
  Lappeenranta

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

900 profiilin katselua
 1. Eläimiä kiduttava lapsi saa usein aikuisena diagnoosin epäsosiaalisesta persoonallisuushäiriöstä.
 2. Hypselotriton orientalis: Irmeli, Acanthoscurria geniculata: Lattiamoppi, Varanus exanthematicus: Maikki ja Trimeresurus albolabris: Mamma, Kolmonen sekä Nelonen.
 3. Saanko kysyä, miksi ihmeessä?
 4. Tarkoitatko albiinoa argentiinanteijua?
 5. On syytä ottaa myös huomioon, ettei vahingossa ota vertailtavakseen nuorten yksilöiden hammaskalustoa. Myös Tupinambis-suvun teijuilla hampaisto on heterodonttinen aikuisena.
 6. Mitä tarkoitat tällä?
 7. En laittaisi mitään liskoa noin pieneen terraarioon.
 8. Silti tieto kyseisen lajin ruokavaliosta on noin heikolla pohjalla?
 9. Arovaraani ei ole kauheasti parta-agamaa isompi.
 10. Vain yhdeltä luonnonvaraiselta arovaraanilta on löydetty todisteita selkärankaisten syömisestä. Sataprosenttisesti hyönteissyöjä siis. Surullista, että moni syöttää arovaraaninsa metriseksi ja useampikiloiseksi kasaksi ja ihmettelee, kun lisko kuollese alle kymmenen vuoden iässä maksan ja/tai sydämen pettämiseen. Hienot urbaanilegendat heitit sieltä. Luepa tästä faktaa: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19451641
 11. Taidat sekoittaa arovaraanin (Varanus exanthematicus) nyt ihan toiseen eläimeen. Tarkoititko kenties valkokaulavaraania (V. albigularis)? Ensin mainittu on vähän yli puolimetrinen hyönteissyöjä, toinen puolentoista metrin mitan saavuttava rohmu.
 12. Suosittelen tutustumaan kyseiseen lajiin perusteellisesti ennen hankintapäätöstä.
 13. Olen pitänyt saman ruokintatahdin kuin emonsa kanssa samankokoisena: pinkki kerran kahdessa viikossa. Pinkki menee sellaisenaan kun syövät itse. Tässä noin kuukauden vanhat kuvat: http://i.imgur.com/nO0UZ5B.jpg http://i.imgur.com/HoVCeQg.jpg
 14. Pahoittelut hitaasta vastauksesta. Hyvin kitukasvuisia verrattuna emoonsa. Emo oli muutaman kuukauden ikäisenä saman kokoinen kuin nyt poikaset vajaat puolitoistavuotisina.
 15. Arovaraani on hyönteissyöjä ja huomattava osa Tupinambis- ja Salvator-teijujen ruokavaliosta koostuu kasviravinnosta. Mikä on viestisi tarkoitus?