Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

Seranelle

Jäsen
 • Viestit

  15
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  5
 • Palaute

  N/A

Seranelle last won the day on January 26

Seranelle had the most liked content!

Maine sivustolla

9 Neutraali

Tietoja käyttäjästä Seranelle

 • Taso
  tutustumisvaiheessa

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Nainen
 • Sijainti
  Tampere

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

226 profiilin katselua
 1. Cryptelytrops albolabris

  Onko ainokainen vielä hengissä?
 2. Bloodpython/Veripyton

  Mulla on pariskunta T- albinoja. Pari vuotta menee että alkaa paritusyritykset, mutta kasvatukseen ne on ostettu. Näitä on muutamilla ihmisillä, samoin python curtuksiakin. Tietääkseni ainakin yhdellä henkilöllä oli suunnitelmat tuoda tänä kesänä pihalle poikue, jos kaikki sujuu hyvin. Saksassahan näitä on vaikka minkä näköisiä.
 3. Lichanura trivirgata, Ruusuboa

  Akka on nyt syönyt joka kerta ilman ongelmia, ja ukko kerran. Veikkaan että sekin alko nyt syömään säännöllisesti kun niin kiinnostuneesti otti ruuan, mutta katsellaan oonko oikeessa. :D Nahka on vaihtunut ja pelittävät tosi hyvin. Maaliskuuhun jos pitäisi karanteenissa ja sit siirtäis elukkahuoneeseen.
 4. Lichanura trivirgata, Ruusuboa

  Tässäpä nämä käärmeet. Ovat nyt tietenkin karanteenissa muutaman kuukauden, sen takia vähän oudon näköinen systeemi. :D Tulivat maanantaina, ja eilen koitin antaa sapuskaa. Akka söi, ukko lähinnä meni vaan ruokaa karkuun. Näitä on ruokittu elävällä, niin oletin että olis saanut enemmänkin tapella että edes toinen söisi. Ihan hyvä alku siis.
 5. Lichanura trivirgata, Ruusuboa

  Joo, ruoka on kuulemma maistunut alusta asti ilman ongelmia. Ihanat pullukat :D
 6. Lichanura trivirgata, Ruusuboa

  Pistän toki! Mulla on yksi kuva kasvattajalta pötköistä, ootan kovasti että saan matoset kotiin. Onkin ihan uusi laji tähän talouteen. Näin offtopikkinä, tulee myös ametistipyton samalta reissulta. ^^
 7. Lichanura trivirgata, Ruusuboa

  Nostetaas aihetta ylöspäin. Mulle on tulossa nyt joulukuun hammista ruusuboa-pariskunta. Eri sukua, mutta samaa lokaliteettia eli Bay of los angeles:a. Ovat tämän vuoden poikasia, mutta tarkoitus olisi sitten hamassa tulevaisuudessa näitä parittaa. Olen väsäillyt karanteenitiloja tässä hetken aikaa, toivon mukaan kaikki on kunnossa heillä kun tulevat.
 8. Nettikaupat

  Reptilemaniacsin kautta saa kyllä tilattua valosysteemejä, jos ei ole sivuilla niin voi sähköpostilla kysellä ja ne tilaa :)
 9. Mies on aina tykännyt käärmeistä, mutta ei omistanut ainuttakaan. Kun sitten mun kanssa muutti yhteen, niin ostettiin hälle ihan ikioma käärmes myös. ^^ Ei tarttee kysellä lupia jos uutta elukkaa miettii, mies linkkailee mulle myynti-ilmoja muutenkin jos löytää jotain mistä voisin olla kiinnostunut. Kasvaa koko ajan hänenkin harrastus ja mielenkiinto, kun on päässyt mun mukana seuraamaan eri lajien hoitamista ja kasvattamista. Päälle vuoden se on kinunnut tiikeripytonia, ja nyt vihdoin kun on tilaa & varaa, saapi sellaisen. Tai oikeastaan yhteiseksi elukaksihan se tulee, kun kasvaessa pakko hoitaa kahdestaan. Eipä ois voinut parempaa toivoa :)
 10. Matelijatietoutta lapsille

  Pitänee tänne kehaista meidän kuntouttavan toimintaa. Olen siis luontopajalla kuntouttavassa työtoiminnassa, ja meidän pajan vetäjä järkkäsi matelijaesittelyn ala-asteelle, jossa minä ja toinen pajalainen esittelimme lemmikkejämme ja kerrottiin muutamia faktoja. Mukana oli partis, kunkkuboaa, womapytonia, tarantulien moltteja, torakoita ja viljakäärme. Lapset oli tosi innossaan ja kuuntelivat tarkkaan, vaikka tietysti ae hienoin juttu oli kun pääsi koskemaan käärmettä. Yksi kerrallaan tulivat rivissä kokeilemaan miltä käärme tuntuu, olivat juuri niinkuin neuvottiin. Reissulla huomasi myös miten ennakkoluuloisempia aikuiset on kuin lapset, aikuisilta kun sitä yököttelyä kuuli paljon enemmän. Esittely meni todella hyvin ja meitä pyydettiin tulemaan uudestaankin eri luokille. Minusta oli tosi hienoa että tälläisessä kuntouttavassa toiminnassa annetaan mahkuja tehdä tälläistä!
 11. Mitä herpeillesi kuuluu tänään? III

  Kaikki elukat porskuttaa hienosti, mutta trigun ja harjiksen syömisen kanssa revin hiuksia vähän väliä päästä. Harjikselle kelpaa pelkästään sirkat niin että ne saa juosta vapaana ympäri terraariota, ei syö muuten. Sirkkojakin menee ehkä se 2 viikossa. En tiedä miten, mutta silti toi kasvaa ja vaihtaa nahkaa. Mulla sirkat heittää joukkokuoleman siinä parin päivän päästä, ja sit taas joudun ostaa lisää. Vahakoin toukkaakin koitin, söi kaksi ja sit päätti että hyi h*lvata, ei oo kelvannut sen jälkeen. Piltit ja Pangeat on kauheeta mössöä näköjään kans. Huoh. Trigu taas syö kerran täydenkuun aikaan. Ihan jees sinäällään että on rauhallinen myrkky ja näin, mutta jos vertaa tohon alboon joka söis kaiken ja kaikki, niin.. Toinen kasvaa kohta ohi vaikka on reippaasti nuorempi.
 12. Nettikaupat

  Reptilemaniacsia kehutaan täälläkin. Tilaan kaikki tarvikkeet ja ruuat sieltä. Myös eläimiä olen ostanut heiltä. Ei niin mitään moitittavaa koko kaupassa. Erikoismainintana vielä, että olivat mieheni kanssa järkänneet mulle yllätys-synttärilahjan, mies oli maksanut etukäteen ja toivat kotiovelle asti yllätyksenä pari uutta perheenjäsentä! Siis todella mahtavaa palvelua.
 13. Cryptelytrops albolabris

  Kiinnostaa kovasti kuinka poikaset on lähteneet toimimaan, jos ovat. Täällä on yksi albopenska joka on syönyt ihan alusta asti kovalla ruokahalulla. Äkäinen on kun mikäkin, mistään toimenpiteistä on turha haaveilla yöaikaan- tullaan lasia kohti jo ohikävelystä.
 14. Käärmeen nimi

  Kaikilla ei meillä ole nimiä, mutta; P. Guttatus Serana, B. Constrictorit Adria & Bathory, T. Trigonocephalus Diablo, P. Madagascariensis Tempest, A.Dumerilii Zevran ja A. Ramsayii Känkkis. Jostain saattaa huomata että tykkään videopeleistä, köh.
 15. Madagaskarin Päivägekko (Phelsuma grandis)

  Meillä mada viihtyy niin esillä kun suojassakin, mutta suojapaikkoja on oltava pakosti. Nämä on kuitenkin yleensä arkoja eläimiä ja ainakin täällä ravataan karkuun kasvien taakse jos huomataan että vieressä joku toljottaa taikka liikkuu. Kasvit ei häiritse, enemmänkin tykkää vaan kun on luonnollista elinympäristöä. Mä hankin omani reptilemaniacsilta, välillä sattuu silmään myytäviä facebookin ryhmien kautta.
×