Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

Otus89

Jäsen
 • Viestit

  8
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  N/A

Maine sivustolla

0 Neutraali

Tietoja käyttäjästä Otus89

 • Taso
  uskaltautui rekisteröitymään

Profiilin tiedot

 • Sijainti
  Helsinki
 1. Mikä värimuoto ? II

  Ei ole ollut myyjän tarkoitus minua huijata sillä hän on läheinen ystäväni ja ennen käärmeen minulle tuloa, olen hoitanut sekä tätä käärmettä, että hänen kuningaspytoniakin, mutta hänellä vahva mielipide että Anery motley tämä on, mutta täytyypä kysyä että minkä lähteiden mukaan tämä tieto? Koska kaikki lähteet jotka olen itse käynyt tähän mennessä läpi puhuvat motleya vastaan ja tavallisen aneryn puolesta. Pitää vaan itse ottaa tarpeeksi lähteitä ylös ja niiden kautta yrittää tämä hänelle näyttää toteen, koska kiven kovaan väittää muuta. Eikä sillä minulle nyt niinkään ole merkitystä, jos itse tiedän asian nyt vahvasti olevan näin, mutta siinä mielessähän nämä ovat tärkeitä asioita jos aikoo kasvattaa ja myydä poikasia että väreistä/kuvioista puhutaan niiden oikeilla nimillä ja hinnoilla. Kiitoksia taas pikaisesta vastauksesta!
 2. Mikä värimuoto ? II

  Kiitoksia, näin itsekin ajatellut, mutta entinen omistaja sanoo käärmeen olevan Anery motley? Pahoittelen huonoa kuvaa, mutta itse mitä olen lukenut, niin eikös se nyt niin ollut että motley kuvioidulla käärmeellä on aina yksivärinen masu? Edellinen omistaja sanoi myös että "jos luet lisää, tulet huomaamaan että Aneryllä on hyvin harvinaista "shakkilauta" kuvio vatsassa", mutta itse olen lukenut aivan muuta? Kysyn nyt teiltä kokeneemmilta, itse aika "lapsen kengissä" näissä värityksiin ja kuvioihin liittyvissä asioissa. Kiitoksia jo etukäteen vastauksista! :)
 3. Mikä värimuoto ? II

  Tunnistusapua tarvitaan! Mikä värimuoto? Vatsapuolesta en saanut nyt kuvaa mukaan, oli liian iso tiedosto, mutta "shakkikuvio" masu.
 4. Terraarioon sisustaminen

  Hei kaikille! Kysyisin onko muilla ollut tuollaista exoterran reptile Cave L luolaa aikuiselle viljikselle? Oma "mato" nyt n. 130cm pitkä ja mietin luolan sopivuutta. Toki osaan mitat lukea mutta kun en ole "livenä" nähnyt, niin aina vähän mietityttää... Itsellä on tuon saman sarjan M kokoinen luola joka olisi kulkuaukoltaan sopiva, mutta muuten liian pieni... http://tiias-pets.net/matelijat/piilopaikat-ja-luolat/exo-terra-reptile-cave-l
×