Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

Jaajo

Jäsen
 • Viestit

  7
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  N/A

Maine sivustolla

1 Neutraali

Tietoja käyttäjästä Jaajo

 • Taso
  uskaltautui rekisteröitymään

Profiilin tiedot

 • Sijainti
  Raisio

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

132 profiilin katselua
 1. Pakasterottien tilaaminen

  https://www.ms-reptilien.de/en/ Saa ainakin tilattua mutta tiedä sitten tuleeko paljon halvemmaksi.
 2. Jokin kouristuskohtaus agamalla?!?

  Yleisimmin Parta-agamien kohtaukset liittyvät Kalsiumin puutokseen. Onko UVB valo kunnossa? Onko valo liian kaukana tai lasin/muovin takana? Tarkista terraarion lämpötilat ja ruokavalio. Kohtaukset saattavat myös johtua esimerkiksi jostakin muusta kuten myrkystä, infektiosta, kasvaimesta, loisista. Veisin eläimen eläinlääkäriin jotta todellinen syy löytyisi. Kalsiumin puutoksen saisi varmaankin suljettua pois jo pelkillä verikokeilla.
 3. Vesikilpikonnan tunnistuspyyntö

  En kilpikonnista juurikaan tiedä mitään mutta pikaisen Googlettelun jälkeen oma veikkaus olisi Reevesin konna/vaippakilpikonna (Chinemys reevesii).
 4. Elitism in the Reptile Hobby Needs to Stop NOW: https://www.reptifiles.com/elitism-in-reptile-hobby/
 5. Jemeninlontti kuoli :(

  Hei, Osanottoni kamsun kuolemasta. Laita lisko hautaan vain, Kuningaspyton sitä ei varmastikkaan suostu syömään. Kuningaspytonin ruokavalio koostuu enimmäkseen pienistä nisäkkäistä, kuten afikanniittyrotista, päästäisistä ja hiiristä. Vankeudessa niille syötetään yleensä kesyhiiriä tai rottia.
 6. Kuningaspytonin ruokinta

  Kaikki Kuningaspytonit eivät syö nahanluonnin aikana joten varmaan helpompi vaan odottaa että on luonut nahkansa ja ruokkia sitten.
 7. Ruskea Kukri käärmeeltä näyttää. https://www.thailandsnakes.com/non-venomous/brown-kukri-snake-non-venomous-not-dangerous/
×