KasperBD

Jäsen
 • Viestit

  29
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  N/A

Maine sivustolla

4 Neutraali

Tietoja käyttäjästä KasperBD

 • Taso
  tutustumisvaiheessa
 • Syntymäpäivä 03.03.1998

Yhteystiedot

 • Website URL
  https://youtu.be/LzNmpstX3YY

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Nainen
 • Sijainti
  Suomi

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

80 profiilin katselua
 1. Eli liskon laihtuminen ei haittaa? Tässä huolestuu samantien kun tottunut, että lisko syö päivittäin niinkuin edellisetkin ovat. Toivotaan, että on siis normaalia kiitos paljon!
 2. Ei syö ollenkaan ötököitä ja salaattia yhden tai kaksi palaa päivässä.
 3. 9kk painoi 450g nytten n. 420g On ollut melko normaali ehkä vähän riehakkaampi ja haluaa jatkuvasti pois terraariosta. Normaalisti syö päivittäin salaattia ja ötökkää 10kpl, mutta nytten 4 päivään ei ole syönyt muutakuin pari palaa salaattia. Ötöjä vain nuolaisee ja laittaa silmät kiinni. Ulostaa myös normaalisti aamulla eikä ole "tukkoisen" oloinen.
 4. Partiksemme ei ole vieläkään alkanut syömään ja alkaa näyttääkin jo hoikemmalta. Onko jotain keinoa miten saada liskolle ravintoa ns "pakko syötöllä"
 5. Kuinka kauan liskon uskaltaa "antaa" olla syömättä? Ja miten saada taas syömään?
 6. Toivotaan parasta, että alkaa ruoka maittamaan :) Mitäs tuon riehumisen kanssa, onko neuvoja saada lisko rauhoittumaan kun aloittaa heti aamusta kun on herännyt ja jatkaa iltaan asti. Otetaan kyllä lattialle juoksemaan, muttei toista kovin kauaa viitsisi pitää vapaana.
 7. Hei! Partis herramme laitettiin tässä muutama päivä sitten uuteen terraarioon eikä sen jälkeen ole juuri syönyt (ennen veteli hyvällä ruokahalulla) voisiko uusi terraario vaikuttaa syömättömyyteen vai onko tämä jotain kevät riehaa, kun lisko pomppii ja raapii terraarion lasia monta tuntia päivässä?
 8. Hetki sitten valmistunut partiksen terra
 9. Onko muita oireita? Limaa sieraimissa? Saattaa olla hengitystieinfektio, kannattaa soittaa Rauliolle ettei mene pahaksi
 10. Vähän epäilen kestääkö katto noin painavaa valaisinta
 11. Nykyinen on tälläinen
 12. Meillä on siis 2 kpl kuvassa näkyviä putkia pisimmässä koossa
 13. Hei! Olemme rakentamassa parta-agamallemme terraariota vanerista ja kysymys kuuluukin miten terraarion kattoon kiinnitetään loisteputket (2kpl) ? Nykyinen agaman koti on siis isompi akvaario joten putket ovat vain sen päällä kehikossa.
 14. 8kk :) Rauliolla todettiin että kyse oli tukoksesta joka onneksi hoitui sitten parafiiniöljyllä. Lisko syö salaattia kyllä hyvin vieläkin, mutta ötöjen suhteen ei syö joko ollenkaan tai sitten vain muutaman. Tämä jatkunut sen tukoksen poistumisesta asti eli ei kauaa. Täällä onkin ollut keskustelua ja listaa partisten ruuan saanneista iän mukaan, mutta oma pelko onkin että syö taas liikoja vaikkei ennen sillä 10 jättistä per päivä, sirkkoja sen verrankuin syö ja salaattia päivän mittaan useita kertoja tyylillä ainakaan ole sattunut mitään.