Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

KasperBD

Jäsen
 • Viestit

  46
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  N/A

Maine sivustolla

4 Neutraali

Tietoja käyttäjästä KasperBD

 • Taso
  tutustumisvaiheessa
 • Syntymäpäivä 03.03.1998

Yhteystiedot

 • Website URL
  https://youtu.be/LzNmpstX3YY

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Nainen
 • Sijainti
  Suomi

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

450 profiilin katselua
 1. Sairas parta-agama? Mistä on kyse?

  Liittyy tosiaan yhä tähän syömättömyyteen. Lisko ei ulkoisesti näytä omaan silmään kipeältä, mutta ei tosiaan vieläkään suostu syömään, jonka vuoksi etsin tietoa eri sairauksista. Ohessa kuva liskosta
 2. Sairas parta-agama? Mistä on kyse?

  Missä vaiheessa kannattaa alkaa epäilemään suutulehdusta partiksella? Kuinka pahasti suu esim punoittaa/kellertää ja millaisia muita oireita on?
 3. Loiset

  Ei varmaan edistäkään, eikä niitä paljoa annetakaan. Sen verran, että lisko saa kuitenkin tarvittavat vitamiinit ja kalkit.
 4. Loiset

  Pipetillä ollaan silloin tällöin annettu sosetta/vettä jossa kalkit ja vitamiinit.
 5. Loiset

  Hei! Millaisissa tilanteissa voi alkaa epäilemään, että partiksella on loisia? Agamamme ei ole syönyt nytten itse kuukauteen ja pohdimme johtuuko syömättömyys stressistä (muutimme toiselle paikkakunnalle) vai loisista, kun liskolla ei muita oireita ole paitsi ettei ole ulostanut, joka nyt varmaankin johtuu syömättömyydestäkin? Lisko on 11kk, 48cm, 470g ja terraarion lämpötilat 26 astetta kylmällä puolella ja lämpölampun alla 38 astetta.
 6. Muuten jättäisimmekin kokonaan pois, muttakun lisko ei suostu sitten syömään yhtään mitään.
 7. Meillä on ilmestyny tälläinen "ongelma" että lisko ei suostu syömään muutakuin hedelmää tai sosetta. Ötöille vaan nyrpistelee eikä osoita mitään kiinnostusta. Banaania esim haukkoo ihan innoissaan ja mangososetta. Mites saisi liskon syömään ötököitä että saisi proteiinia? Pitääkö nää ötökät kohta soseuttaa että kelpaa...
 8. Torakoiden kasvatus ruokaeläimeksi II

  Miten ihmeessä saatte syötettyä noita torakoita? Ostettiin tänään partikselle suklaatorakoita ja nää sinkoilee joka paikkaan...
 9. Kasper beardie

  Vähän uudempaa videota, jossa kerrotaan (tosin englanniksi) miten uusi terraario rakennettiin.
 10. Tuli tässä mieleen, että mitä kaikkia luonnon kasveja voi partikselle syöttää? Ja voiko voikukista/leskenlehdistä syöttää kukinnot?
 11. Neuvoja kaivataan

  Tänään kokeiltiin vahakointoukkia ja maistuivat. Painoa 470g, ihme ettei ole laihtunut vaan sen sijaan lihonnut vaikka syönyt vähemmän?
 12. Neuvoja kaivataan

  Täyttää 10kk, 45cm ja punnitsemme perjantaina kun saadaan vaaka käyttöön, mutta kun söi normaalisti oli 450g
 13. Neuvoja kaivataan

  Onko mahdollista myös tälläinen englanninkielinen termi "brumation" mistä olen lukenut samalla kun olen tietoa etsinyt syömättömyydesta. Että lisko olisi menossa talviunille? Alle vuoden ikäistähän ei missään nimessä saisi unille laittaa, joten jos kyse olisi siitä mitä kuuluisi tehdä?
 14. Neuvoja kaivataan

  Eli liskon terveydelle ei ole vaaraksi jos aina ei syö yhtään mitään? Itselle on ollut hankala olla edes tarjoamatta ruokaa, kun tuntuu että lisko nälkiintyy.
 15. Neuvoja kaivataan

  Täällä on aurinkoiset kevät säät 10-14 astetta. Liskon vähempi liikkuvuutta on ollut nytten muutaman päivän ajan. Onko mahdollista, että lisko on kyllästynyt ruokaansa? Salaattia napsii siis vieläkin vähäsen, mutta madoille ja sirkoille pyörittelee vain päätä ja katselee välillä sen näköisenä kuin olisi nappaamassa ötökän mutta kääntää pään nopeasti pois.
×