KasperBD

Jäsen
 • Viestit

  44
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  N/A

Maine sivustolla

4 Neutraali

Tietoja käyttäjästä KasperBD

 • Taso
  tutustumisvaiheessa
 • Syntymäpäivä 03.03.1998

Yhteystiedot

 • Website URL
  https://youtu.be/LzNmpstX3YY

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Nainen
 • Sijainti
  Suomi

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

177 profiilin katselua
 1. Ei varmaan edistäkään, eikä niitä paljoa annetakaan. Sen verran, että lisko saa kuitenkin tarvittavat vitamiinit ja kalkit.
 2. Pipetillä ollaan silloin tällöin annettu sosetta/vettä jossa kalkit ja vitamiinit.
 3. Hei! Millaisissa tilanteissa voi alkaa epäilemään, että partiksella on loisia? Agamamme ei ole syönyt nytten itse kuukauteen ja pohdimme johtuuko syömättömyys stressistä (muutimme toiselle paikkakunnalle) vai loisista, kun liskolla ei muita oireita ole paitsi ettei ole ulostanut, joka nyt varmaankin johtuu syömättömyydestäkin? Lisko on 11kk, 48cm, 470g ja terraarion lämpötilat 26 astetta kylmällä puolella ja lämpölampun alla 38 astetta.
 4. Muuten jättäisimmekin kokonaan pois, muttakun lisko ei suostu sitten syömään yhtään mitään.
 5. Meillä on ilmestyny tälläinen "ongelma" että lisko ei suostu syömään muutakuin hedelmää tai sosetta. Ötöille vaan nyrpistelee eikä osoita mitään kiinnostusta. Banaania esim haukkoo ihan innoissaan ja mangososetta. Mites saisi liskon syömään ötököitä että saisi proteiinia? Pitääkö nää ötökät kohta soseuttaa että kelpaa...
 6. Miten ihmeessä saatte syötettyä noita torakoita? Ostettiin tänään partikselle suklaatorakoita ja nää sinkoilee joka paikkaan...
 7. Vähän uudempaa videota, jossa kerrotaan (tosin englanniksi) miten uusi terraario rakennettiin.
 8. Tuli tässä mieleen, että mitä kaikkia luonnon kasveja voi partikselle syöttää? Ja voiko voikukista/leskenlehdistä syöttää kukinnot?
 9. Tänään kokeiltiin vahakointoukkia ja maistuivat. Painoa 470g, ihme ettei ole laihtunut vaan sen sijaan lihonnut vaikka syönyt vähemmän?
 10. Täyttää 10kk, 45cm ja punnitsemme perjantaina kun saadaan vaaka käyttöön, mutta kun söi normaalisti oli 450g
 11. Onko mahdollista myös tälläinen englanninkielinen termi "brumation" mistä olen lukenut samalla kun olen tietoa etsinyt syömättömyydesta. Että lisko olisi menossa talviunille? Alle vuoden ikäistähän ei missään nimessä saisi unille laittaa, joten jos kyse olisi siitä mitä kuuluisi tehdä?
 12. Eli liskon terveydelle ei ole vaaraksi jos aina ei syö yhtään mitään? Itselle on ollut hankala olla edes tarjoamatta ruokaa, kun tuntuu että lisko nälkiintyy.
 13. Täällä on aurinkoiset kevät säät 10-14 astetta. Liskon vähempi liikkuvuutta on ollut nytten muutaman päivän ajan. Onko mahdollista, että lisko on kyllästynyt ruokaansa? Salaattia napsii siis vieläkin vähäsen, mutta madoille ja sirkoille pyörittelee vain päätä ja katselee välillä sen näköisenä kuin olisi nappaamassa ötökän mutta kääntää pään nopeasti pois.
 14. Käytettiin lisko rauliolla silloin kun epäiltiin suolitukosta. Syömättömyyden vuoksi emme vielä ole vieneet. Väsyneemmän oloisella tarkoitan siis sitä, että lisko liikkuu vähemmän kuin yleensä (rasavilli)
 15. Hei! Parta-agamamme ei ole syönyt 3vk juuri mitään (normaalisti syö 10 ötöä ja salaattia päivittäin). 3vk aikana lisko on napsinut vähän salaattia ja syönyt 7 jättistä. Ensimmäiset 2vk lisko oli pirteä ja juoksi terraariossa sekä vapaana, ulosti myös täysin normaalisti vähästä syömisestä huolimatta. Nytten lisko ei syö vieläkään mitään ja onkin väsyneemmän oloinen (energian puutetta kun ei ole syönyt ?) eikä ole ulostanut 3 päivään. Olen antanut vähän hedelmäsosetta johon sekoitin liskon vitamiinit, jotta saa edes jotain ravintoa. Lämmöt terraariossa kylmällä puolella n. 25 c ja lämpölampun alla n. 45 c. Terraarion koko 150x60x70 cm ja liskolla on kalkit ja vitamiinit kunnossa. Terraariosta löytyy 2 kpl UVB loisteputkia.