Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

Lobotomia

Jäsen
 • Viestit

  30
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  N/A

Maine sivustolla

2 Neutraali

Tietoja käyttäjästä Lobotomia

 • Taso
  tutustumisvaiheessa
 • Syntymäpäivä April 16

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  En kerro
 • Sijainti
  Espoo
 • Kiinnostuksen kohteet
  eläimet,video pelit,sarjakuvat,animaatiot,elokuvat,piirtäminen ja nukkejen kustomointi

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

754 profiilin katselua
 1. En nyt taaskaan tiennyt mihin tämän aiheen tunkisin,saa siirtää jos on tarvista. Elikkä ostin käytettynä aika pienen kaksi osaisen puuterran 60x52x63cm(pituus,leveys,korkeus). Olin katsonut koon väärin mutta en sitten viitsinyt perua ostoa kun kuljettivat meille asti,joten nyt mietinkin että mikä eläin tohon mahtuisi? Oon enimmäkseen painottunu käärmeisiin mutta voin myös miettiä muita eläimiä koska tohon tuskin mikään kärmynen mene,kuhan ei oo hyönteisyöjiä. Jos en löydä asukkeja niin myyn tän kans eteenpäin jollekkin joka paremmin tarvii. :)
 2. O: Puuterroja pk-seudulta/lähistöltä

  saa poistaa :)
 3. O: Puuterroja pk-seudulta/lähistöltä

  Nosto PS.Akvaariolle ei ole enää tarvista.
 4. Avuton ensikertalainen

  Mitä Satiainen tossa sanoikin,kans täällä oli kasvattaja listakin jossain josta varmana löytyy joku varmasti luotettava henkilö jolta hommata. Myös noita on vähän väliä tuolla kauppatorilla myynnissä.
 5. Millanen käärme ois hyvä?

  Riippuu nyt vähän itestä,kannattaa lukee tietoa just foruumeilta sun muista niin kyllä se oma laji löytyy,ite alotin kuningaspytoneilla.
 6. O: Puuterroja pk-seudulta/lähistöltä

  Niin kuin otsikossa lukee,otetaan vastaan tai ostetaan puu terroja joko kaupallisia tai itse tehtyjä. Olisi mahtavaa jos kuljetus ois mahdollinen mutta se on myös neuvoteltavissa. Terrojen koko luokat(leveys x syvyys x korkeus): 80x40x40 120x40x40 80x50x100 150x60x150 Koot saavat kyllä heitellä puolelle tai toiselle mutta tuo 80x40x40 on ehdoton minimi. Ottakaa yhteyttä yv.llä niin neuvotellaan hinnasta ja kuskauksista. PS:Olen myös kiinnostunut hommaamaan 150l-240l akvaarion joten jos sulta sellainen joutilaana löytyy tavaroineen niin pistä kans yv.tä.
 7. Silmä pullottaa ulospäin

  @Mirgrithvoipi olla, onneks ei tarvinnu lähtä eläinlääkäriin kiikuttamaan vaan hoitu tälleen :)
 8. Silmä pullottaa ulospäin

  @[email protected] Joo siis tänään kun tarkistin terran nii tytön nahka löytyi kokonaisena ja silmät olivat palanneet normaaliin kokoonsa. Olikohan sitten jokin nahanlähtöön liittyvä juttu? En oo kyllä ikinä nähny muiden käärmeitteni kanssa että silmä turpoaisi takkia luodessa. Tosiaan kummiskin kaikki on nyt hyvin,kiitos kovasti teille vastauksista! :)
 9. Silmä pullottaa ulospäin

  Huomasin tuossa kun siivosin käärmeen terroja että meidän nuorella kunkku tytöllä silmä on aivan julmetun ison näköinen,pullottaa ulospäin ja näyttää kuin olisi repäissyt siitä jotakin. Käärme ei itsessään näytä paljon välittävän vaan ihan tuttuun tapaan oli käsiteltävissä,jokseenkin hieman enemmän sähinää kuin yleensä. Ajattelin että olisikohan tyttö itsekseen raapaissut silmän johonkin? Vai voisiko kyseessä olla ihan pop-eye?Tosiaan toinen silmä pullottaa täysin mutta toinen vain ihan hieman. Tosiaan kosteudet on kunnossa,samoin lämmöt,syö ja luo nahkansa hyvin. Pistän kuvan tähän mitä sain otettua,tosi epäselvä mutta ainut jonka sain otettua(tämä yksilö ei meinaa sitten ikinä pysyä paikallaan).
 10. Kummitussirkka (Extatosoma tiaratum)

  Hei voisiks vaikka päivitellä tänne miten sun tilauksesi meni? Olis aika mielenkiintonen tietää tulevaisuutta varten :D
 11. Kummitussirkka (Extatosoma tiaratum)

  Joo oon huomannu ton suomen postin tapauksen muutaman kerran muiden ostosten kanssa. :/ Pitää varmaan pistää jotain erikoisohjeita myyjälle jos tulee tilamaan.
 12. Sininuolimyrkkysammakot

  Kiitos sulle! :)
 13. Sininuolimyrkkysammakot

  Näinpä! Koitin selailla mutta en näille mahtanut minkäänlaista topikkia kysesestä lajista joten päätinpä vaan tehdä sellaisen :) Tosiaan voisin myös laittaa hälle viestiä,en vielä vaan oikein tunne henkilöitä täällä päin niin millä nimellä hänet sattuis löytämään?
 14. Sininuolimyrkkysammakot

  Moikka,oon tässä jo kauan miettiny jonku sammakkolajin hankkimista ja tää tapaus on yks niistä joka kiinnostaa. Tiedättekö ketään suomessa joka kasvattelisi kyseisiä lajeja,oon koittanu katella mutta millään en oo meinannu löytää mistään. Myös vaikka olen lueskellut aiheesta jo paljon,olisiko kellään henkilökohtasta kokemusta näistä?Olis kiva kuulla ihan muidenkin ihmisten tietoja ja tapoja miten ovat hoitaneet/millaisia ovat. Kiitos vastauksista etukäteen :)
 15. Aloin tässä mietiskellä että oletteko koskaan kasvatelleen kasveja joita olette syöttäneet sirkoillenne? Esimerkiksi vadelma ja tammi?Olisin hyvin kiinnostunut itse kasvattamaan esim salalia mutta kun kyselin asiaa niin kukkakaupassa vaan enemmän mulkoiltiin ja sanottiin että tuskin kukaan ostelisi vaan sirkkojen takia niitä kasvatukseen. Meille on myös tulossa Phyllium philippinicum sirkkoja hyvällä tuurilla,mitä muuta olette ruokkineet näille(tai muille sirkoillenne) kuin salalia,tammea ja vadelmaa? Jostain kuulin että jotkut ovat ulkomailla ruokkineet ruusun lehdillä hyvin tuloksin.
×