Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

Jansku

Jäsen
 • Viestit

  11
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  N/A

Maine sivustolla

0 Neutraali

Tietoja käyttäjästä Jansku

 • Taso
  tutustumisvaiheessa

Profiilin tiedot

 • Sijainti
  Uusimaa
 • Kiinnostuksen kohteet
  Akaattiktilot
 1. Hei, tiedän että jotkut gekot syö ruokakupista, pinseteistä tai kun ruokaeläimet ovat vapaana terrassa. Mutta mun gekko ku yritän syöttää sitä pinseteillä: laitan sirkan hänen eteen pinseteillä sitten hän nuolasee sitä ja avaa suun, laitan sirkan suun lähelle (en sinne sisälle vaan että sirkan pää on suussa) niin hän laittaa suun kiinni ja alkaa pureskella sitä ja nielasee sen yms. Kun eiks se yleensä ku syöttää pinseteillä niin ne tavallaan vaa "hyökkää" siihen öttiäiseen ja syö eikä tolleen :D ja siis gekko on pian 5v ja ei ole edellisessä kodissaan syönyt ikinä pinseteillä joten olen antanut aina ruokakupista mutta olen pari päivää vain kokeillut pinseteillä syöttämistä. En tiedä tätä tapaa. En oo ikin kuullu :). Mut se on aika söpö ku syö silleen (vaikka en enää ruoki sitä pinseteil)
 2. jamaikan sirkat.

  Hei! Kuulema jamaikan sirkat maistuvat gekoille, nii aattelin niitä ostaa koska jotkut sitkat on ollu mielessä lähipäivinä. Aattelin. Kysyä että saako niitä faunattaresta? Tai jostain eläinkaupoista että ei harvoista paikousta saa ku en jaksais metsästää niitä mistään :).
 3. sirkat

  Siis aijon hankkii gekolle sirkkoja (koti- tai kenttäsirkkoja, jompaa kumpaa) Niin aattelin kysyy et mitä ne syö? :) ostan ehkä aluks 10 ja laitan ne boksiin (ilmareijät on) ja laitan pahvi juttuja ja kaurahiutaleita pohjalle. Oon kuullu että ne syö kalanruokaa? Onko sillä väliä koska voisin antaa sen tilalle kissan- tai koiranruokaa. ;) Eli kysymykset. -mitä ne syö -hyppeleekö ne ( tai liikkuukko nopeasti) -montako kuukautta/päivää elää -kuinka nopeasti / helposti lisääntyy? -onko koti- ja kenttäsirkka sama asia vai :D? -ja maistuuko gekolle ;') -pitääkö ihan kauheeta ääntä :Ddd
 4. Munien pakastaminen

  Hei, haluaisin pakastaa kotilon munia. Niin kuinka kauan ne pitää olla pakkasessa ettei ne enää "kuoriudu"
 5. 3 kotiloa samassa terrassa?!

  Minulla on n 60 litranen terraario. Siellä on nyt pari normi aksua ajattelisin hankkia sinne viellä white jaden. Eli: onko n. 60 litranen terraario sopiva kolmelle aksulle
 6. white jade ja aksu samassa häkissä?

  voiko tavallinen akaattikotilo ja white jade olla samassa häkissä. jos voi entä jos ne lisääntyy. onko se vaaratonta koska onhan ne eri lajia ?
 7. Akaattikotilon ulkoilu

  Tiedän että noin kesän aikaan kotilon voi viedä ulos jos ottaa huomioon bakteerit, lämpö ja kosteus jne mutta näin joissain että kotilo ulkoilee hetken ajan omistajan kädessä talvella ulkona??!! Se oli epäselvä kuva, enkä osaa sanoa oliko se ikkunan laudalla otettu.. Mutta kysyn vaan että voiko kotiloa viedä ulos talvella, edes avaamaan ikkunan ja laittaa sen eteen? tiedän että en veisi koska kylmyys. Mutta tarvitsen tätä tietoa kuvan ottajalle.
 8. Kotilo tippuilee

  Yksi kotiloni välillä kiipeilee kattoon ja putoaa siitä :( se tippuu turpeeseen eli ei satu mitään mutta pelkään että viellä joskus se tippuu esim toisen päälle tai haavoittuu! Mitä voisin tehä? Tarraario on vähän alle 50 cm korkea.
 9. rusukuoriaisen elinikä?

  Hei! Olen tässä hankkimassa rusukuoriaisen. En netistä löytänyt hyviä hoito ohjeita niin tässä pari kysymystä: kauanko ne elää? Ja tarvitseeko ne lajitoverin sillä haluaisin vain yhden koska haluan katso niitten mielenkiintosta elämää. Toivoisin että joku vastaisi
 10. Muovilaatikko häkiksi?

  Ostin ikeasta 2 muovilaatikkoa + kannet. Onko niissä jo hengitys reijät tai miten ne tehdään??!!
×