mcleuka

Jäsen
 • Viestit

  63
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  N/A

Maine sivustolla

6 Neutraali

Tietoja käyttäjästä mcleuka

 • Taso
  tutustumisvaiheessa
 • Syntymäpäivä

Profiilin tiedot

 • Sijainti
  loviisa
 1. Kyselisin tässä et kasvattaako kukaan suomessa ruusuboaa? kun itelle ei kasvattajja osunu silmään.... elikkäs haaveena ollu ruusuboa jo jonkun aikaa... saksastahan niitä saa mut ku ei oikee oo kokemusta....
 2. Moikka ! Meillä kunkkuboa ollu kohta sen 4kk ja ikää sillä on 9kk... Neuvoksi antaisin että syötä suoraa rottaa....:) meillä tää veijari syö 60-90g kokosta rottaa nyt. tullessaa söi 35g rottaa... Kyseiseppä kasvattajalta minkäkokoista syöny ja jatka sillä... meiän oma syö kerran viikossa....
 3. Jään seuraamaan aihetta...kyllä näitä suomessakin on harrastajilla..:) Kasvattajia ei varmaa oikeen oo suomessa...ite en oo törmänny ainakaan. Tarkoitus ois jossain vaiheessa itelle löyttää tälläinen tai vaikka pari uros ja naaras... Jos lontoo taipuu nii näistä löytää juttuu googlella!!!!
 4. Morjens !! Muutama uus kuva kun terraa laittelin.... Emäntäkin uskalsi tän ottaa kädelle ku on nii käsiteltävä ja rauhallinen!!!
 5. Sanoisin että paras terra merkki on "oma valmiste" silloin saa juuri sellaisen kun haluaa...;) Toki myös ymmärrän että kaikilla ei oo mahdollisuutta tehä itse taikka ei oo taitoja. ja jos valmista ni merkkejä monia..
 6. Tää on kyllä upea otus...:) juu tätä todella huom todella voipi käsitellä helposti.. Utelias ja aktiivinen tyyppi on ... Mulle ensimmäinen horttu ,mut luulen ettei kyllä viimeinen;) Kohta parisen viikkoo asustellu täälä ja mahtavaa seurattavaa ku illalla valojen sammuttua lähtee liikkeelle ...melkoinen tarzani on ku välillä roikkuu pelkällä hännällä pää melkeen maantasalla..;) Päivittelen Pepperin kuulumisia tänne aina kun ehdin...Ja kuvia tulee rutkasti kunhan tässä ehditään ottaa:::)
 7. Albumista matoset

  fire
 8. Albumista matoset

  python regius väri fire
 9. Albumista matoset

  horttu
 10. Albumista matoset

  horttu
 11. Albumista matoset

  horttu
 12. Albumista matoset

 13. Albumista matoset

  corallus hortulanus väri yellow
 14. Albumista matoset

  snow