Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

mcleuka

Jäsen
 • Viestit

  72
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  1
 • Palaute

  N/A

mcleuka last won the day on November 25 2017

mcleuka had the most liked content!

Maine sivustolla

9 Neutraali

1 seuraaja

Tietoja käyttäjästä mcleuka

 • Taso
  tutustumisvaiheessa

Profiilin tiedot

 • Sijainti
  loviisa
 1. Ruusuboan nälkälakko

  Hienoa !! kyllä se siitä lähtee:) Itse sain juuri ensimmäisen ruusuboan lauantaina kotiin... kerrassaan mainio matonen!! Isot kiitokset Telescopus...:)
 2. Lichanura trivirgata, Ruusuboa

  upeita ovat..:)
 3. Millanen käärme ois hyvä?

  Viljakäärme tai kuningaspyton..:) googlesta tietoo:)
 4. Argentiinalainen Ruusuboa

  No se kyllä sopis kuvioon et kyseessä olis meksikon ruusuboa... Mut se tosiaan voisi olla ikuinen mysteeri
 5. Argentiinalainen Ruusuboa

  otin tuon netistä...näyttääkö tutulta??
 6. Argentiinalainen Ruusuboa

  Ruusuboaa löytyy kyllä Lichanura trivirgata mut ei kyllä argentiinalaista... oisko kyseessä ollu kuiteski se sateenkaariboa....;)
 7. Lichanura trivirgata, Ruusuboa

  Kyselisin tässä et kasvattaako kukaan suomessa ruusuboaa? kun itelle ei kasvattajja osunu silmään.... elikkäs haaveena ollu ruusuboa jo jonkun aikaa... saksastahan niitä saa mut ku ei oikee oo kokemusta....
 8. Kuningasboa ruokinta?

  Moikka ! Meillä kunkkuboa ollu kohta sen 4kk ja ikää sillä on 9kk... Neuvoksi antaisin että syötä suoraa rottaa....:) meillä tää veijari syö 60-90g kokosta rottaa nyt. tullessaa söi 35g rottaa... Kyseiseppä kasvattajalta minkäkokoista syöny ja jatka sillä... meiän oma syö kerran viikossa....
 9. Bloodpython/Veripyton

  Jään seuraamaan aihetta...kyllä näitä suomessakin on harrastajilla..:) Kasvattajia ei varmaa oikeen oo suomessa...ite en oo törmänny ainakaan. Tarkoitus ois jossain vaiheessa itelle löyttää tälläinen tai vaikka pari uros ja naaras... Jos lontoo taipuu nii näistä löytää juttuu googlella!!!!
 10. Amazonin puuboa (Corallus hortulanus)

  Morjens !! Muutama uus kuva kun terraa laittelin.... Emäntäkin uskalsi tän ottaa kädelle ku on nii käsiteltävä ja rauhallinen!!!
 11. Paras terraario merkki?

  Sanoisin että paras terra merkki on "oma valmiste" silloin saa juuri sellaisen kun haluaa...;) Toki myös ymmärrän että kaikilla ei oo mahdollisuutta tehä itse taikka ei oo taitoja. ja jos valmista ni merkkejä monia..
 12. Amazonin puuboa (Corallus hortulanus)

  Tää on kyllä upea otus...:) juu tätä todella huom todella voipi käsitellä helposti.. Utelias ja aktiivinen tyyppi on ... Mulle ensimmäinen horttu ,mut luulen ettei kyllä viimeinen;) Kohta parisen viikkoo asustellu täälä ja mahtavaa seurattavaa ku illalla valojen sammuttua lähtee liikkeelle ...melkoinen tarzani on ku välillä roikkuu pelkällä hännällä pää melkeen maantasalla..;) Päivittelen Pepperin kuulumisia tänne aina kun ehdin...Ja kuvia tulee rutkasti kunhan tässä ehditään ottaa:::)
 13. matoset

  Tässä jotain kuvia käärmeistä:)
 14. Amazonin puuboa (Corallus hortulanus)

  Tää on mitä rauhallisin tapaus ... defence moodis 5 sekkaa ja pystyy käsitellä tarvittaessa ilman puremaa kun varmoin ottein käsittelee nii ei mitää ongelmaa...:) Täss jotain kuvia...otan jossain vaiheessa lisää ja parempia..:)
×