Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

Reow

Jäsen
 • Viestit

  101
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  N/A

Maine sivustolla

1 Neutraali

Tietoja käyttäjästä Reow

 • Taso
  vierailee säännöllisesti

Profiilin tiedot

 • Sijainti
  Suomi
 1. Lygodactylus williamsii

  Terrrrrve ihmiset! Huomenna tai yli huomenna on taas sellanen päivä että joudutaan kassun terraa puhistaa ja vaihtaa kasveja jne Nyt kysynkin jottei viimekerran painajainen toistu, miten me saataisiin se kasper pois sieltä terraariosta sellasseen boksiin ilman että se karkaa, plis kai on muitakin vaihto ehtoja kuin käteen ottaminen
 2. Lygodactylus williamsii

  Moi taas! :D Taas tälläne pikainen kysymys, montako Sirkkaa/torakkaa te laitatte terraarioon ja kuinka usein esim. viikossa? ite oon laittanut seittsemän heinäsirkka (eka tietenkin "pölytän" ne vitamiinit niihin) , joskus hedelmäkärpäsiä joskus hyytelöä. Kysyn koska en haluaisi laittaa niitä ihan liikaa jottei ne kasva jälleen sellaisiksi jättiläisiksi. Ruokakupit ei oikein onnistu, Kasper(i) ei huomaa niitä, sirkat onnistuvat kasvamaan hurjaa vauhtia siellä ja mä en uskalla laittaa/ottaa sitä kuppia terraariosta kun musta on tullut pupupöksy kasperin terraarion suhteen sen jälkeen kun se kerran sieltä karkasi :/ Kasper itse kyl voi ihan hyvin, loi nahkansakkin pari päivää sitte :D
 3. Lygodactylus williamsii

  Tarkoitan että se terraario sisustettiin aika vauhdilla uudelleen (kasper oli silloin viellä vapaalla jalalla) niin ne kasvit ovat nytten terraarion takaosassa ja oksat ovat siinä edessä jonka takia niiden kasvien ottaminen olisi aika hankalaa ilman stressiä että kasperi pääsee taas vapaaksi :(
 4. Roew

  Mun kuvat
 5. Lygodactylus williamsii

  Mitä te yleensä teette jos kasvit kuolevat? Siirrättekö ne pois vai jätättekö ne sinne terraarioon? (kysyn jälleen tulevaisuuden varalta)
 6. Lygodactylus williamsii

  Kertaus vielä, ne kanalakuoriaiset eivät siis ole vaarallisia? En tiedä kuinka monta siellä on niitä mutta lisää saattaa tulla koska minun ruoka-kiposta pääsi karkaamaan muutama toukka vapaaksi (siis terraarioon)
 7. Lygodactylus williamsii

  Kyllä, kiitos paljon. Hehhheh, yli kolmesataa viestiä tässä keskustelussa
 8. Lygodactylus williamsii

  se on niin söpöä kun se tulee öisin tohon terran kannelle saimme lamppu asiatkin kuntoon: nyt on lämmittely paikalla sitä 34c
 9. Lygodactylus williamsii

  Kysyn nyt vain uteliaana: kuinka toinen lygo reagoi jos on elänyt pitkään erakkona ja yhtäkkiä sinne saappuu naaras? Niinku alkaisiko se käyttäytyä hyökkäävästi vai menisikö heti kosiskelemaan?
 10. Lygodactylus williamsii

  Selvä. Kiitos.
 11. Lygodactylus williamsii

  Se on sitte niin, kasper elää yksinäisen mutta rauhallisen elämän.....MINKÄ IKÄISIKSI NÄÄ ELÄÄ 'XD
 12. Lygodactylus williamsii

  En tosta lepo jutusta ollut kuullutkaan :O Miten se siirto oikein onnistuu? Ne poikaset ovat kyllä todella söpöjä mutta toi kasper on muutenkin minun ensimmäinen lemmikki niin suunnitelmana olisi että eka pidetään hänet ja sitten seuraavaksi pariskunta, mutta onko se kovin järkevää? onko toi oikeesti 45x45x60 terraario? Näyttää todella pieneltä. Siellä näyttää olevan vain yksi kultaköynös olenko oikeassa?
 13. Lygodactylus williamsii

  Ja samalla vastaus tähän ehkä vähän vakavaan kysymykseen: antaisinko kasperin elää rauhassa yksin ja hänen kuoleman jälkeen ostettaisiin pariskunta vaiko nyt naaras hänen seurakseen, vai onko se vain tämän harvinaisen lajin tuhlausta?
 14. Lygodactylus williamsii

  Nyt tulee pyyntö kaikille joilla tämä mahtava eläin on: voisitteko lähettää kuvia terraarioistanne? Niitä olisi kiva nähdä :)
 15. Lygodactylus williamsii

  R.I.P iso sirkka
×