Tähti*

Jäsen
 • Viestit

  101
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  3
 • Palaute

  0%

Tähti* last won the day on March 11

Tähti* had the most liked content!

Maine sivustolla

30 Loistava

Tietoja käyttäjästä Tähti*

 • Taso
  vierailee säännöllisesti

Profiilin tiedot

 • Sijainti
  Kangasala

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

503 profiilin katselua
 1. Sen mitä noista hännistä on tullut luettua,niin wetboxiin talouspaperi ja vaihto puhtaaseenn tarpeeksi usein. Samoin muutoinkin terra mahdollisimman puhdas. Tarvittaessa putsaus laimennetulla betadinella.
 2. Hiljaista on ku huopatossu tehtaalla . Ihan mielenkiintoinen aloitus.
 3. Onko gekkosi minkä ikäinen? Itse tarjoaisin joka päivä ruokaa mikä on aikaisemmin maistunut hyvin. En ole aikaisemmin kuullut tai lukenut,että varsinaisesti leoskin päälle sumutetaan vettä. Sumutella voi myös esim. terraarion seinää ja omat gekot lipovat vettä myös wetboxin katsosta. Tarjolla oleva juomakipon vesi on hyvä vaihtaa päivittäin.
 4. Minusta gekkosinäyttää vähän kuivuneelta? Onko vaihtanut nahan normaalisti kauttaaltaan? Löytyykö wetboxi, ja onko se koko ajan kosteana? Jos wetboxissa on nyt turve yms. niin kannattanee vaihtaa se esim. talouspaperiin kunnes tuo häntä on ok. Voiko tuo häntä olla "palanut" eli on saanut lämmön lähteestä liikaa lämpöä? Oletko tarjonnut esim. nutriplus vet geeliä ruokahalua herättämään? Tai esim. muussattua sirkkaa/ vahakoita ujutettuna huulien väliin? Kovin kauaa en katselisi ,jos et saa syömään vaan vesin tsekkaukseen liskoihin perhetyneelle lääkärille. Täältä herppinetistä löytyy haulla lista hyvistä lääkäreistä.
 5. Hienoja kuvia! Vaikka onkin useamman vuoden takaa, niin silti ilo silmälle.
 6. tässä oliskin jollekin hännän pärisyttäjälle osuva nimi, uros vaan puuttuu . Toisaalta olen jo päättänyt,että jos leoski tai paksukaisuros porukkaan vielä joskus ilmaantuu,niin sen nimeksi tulee Retu
 7. ääh, enpäs lukenutkaan aloitustasi kovin hyvin. Jotenka paas unohtaen koko mun höpinä
 8. Meillä 12v. ja 10v. tykkäävät tosi paljon hoidella perheemme leopardigekkoja ja paksuhäntägekkoja. Nämä ovat lajina myös helppohoitoisia ja terraarioon (tai esim. 100l vanhaan akvaarioon) saa helposti luotua hyvät olosuhteet gekoille. Täältä herppinetistä saa myös kumpaankin lajiin koskien hyviä hoito-ohjeita. Kannataa tustua myös lajien vaatimaan ruokavalioon ja ruoka ötököidenkin hoitoon/ kasvatukseen
 9. Meillä oli pääsiäisen aikaan töissä noidat lennollansa ja minulla omassa pienryhmässä tutkailun alla luuppi purikissa; isojasirkkoja, sirkan poikasia,jauhiksia ja argentiinan torakoita (niiden kotiboxi myös mukana). Pari uskalikkoa piti myös kädessä torakoita (dubioita) ja se oli jännä kokemus muksuille . Siinä tuli kerrottua niin ruokaötöistä ja katseltua ötököiden jatkokäsittelyä videolta, siis sitä kun gekot syövät niitä.
 10. ja minusta paras sirkkalaji ruokaötöksi on nuo jamaikkalaiset. Ne vaan "helisevät" kun tulevat sukukypsiksi. Kakstäpläsirkat ainkin vastaavat sirityksen desibeleiltään palovaroitinta
 11. Mun sirkat elelevät (ja jopa lisääntyvät :D ) myös isossa muovilaatikossa jossa on hyttysverkosta väkästetty kansi, pohjana talouspaperia, piiloina kanamunankennoja ja talous/wc-paperi rullia. Ruokana koiranruokanappuloita, salaattia ja porkkanaa. Vesi tarjoillaan pilttipurkin kannessa olevalta vanulapulta. (kalan ja sirkan ruokaakin oli,mutta ne loppuivat vähän aika sitten, kauraryyneissä ainkin faunattaren sirkat kupsahtivat). Sun virityksesi tosin kuulostaa sirkoille "mielenkiintoisemmalta" =). Lämmitystä noilla ei ole lainkaan, ei myöskään poikasilla. Olen siis jamaikkalaisille laittanut sukukypsyyden koittaessa laatikkoon turpeella täytetyn kipon joka on hivenen kostutettu. Kirjallisuutta kun luki,niin kasvattamisesta sai vaikeahkon kuvan,mutta eipä tuoihmeempää ole. Ihan minipoikaset sitten hukkuvat helposti ippaan tai vaikkapa kosteaan kurkkuun,jotenka varo sitä . Ja suosittelen ostamaan ihan kasvattajilta, saa huomattavasti elinvoimaisempaa populaa kuin eläinkaupasta.
 12. Giantti tyttöjen terraa, 100x50x50. Haaveissa on saada joskus tuonne vielä isohko "kiipeilyoksa"
 13. Luultavasti on aloittamassa paaston? Meilläkin oli aikaisemmin talvilepo. Sitten heräili viikoksi. Vaihdoin terran ja leoski paistatteli "päivää" viikon verran näkyvillä, vaihtoi nahan ym. ongelmitta. Sen jälkeen poistui kylmälle puolelle eikä ole näkynyt. Viime kesänä paastosi 3 kk, oli sen ajan muutoin ihan aktiivinen =)