Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

Tähti*

Jäsen
 • Viestit

  123
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  4
 • Palaute

  0%

Tähti* last won the day on August 30

Tähti* had the most liked content!

Maine sivustolla

43 Loistava

Tietoja käyttäjästä Tähti*

 • Taso
  vierailee säännöllisesti

Profiilin tiedot

 • Sijainti
  Kangasala

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

885 profiilin katselua
 1. Apua paksuhännän kanssa

  Ja sulla on kaunis paksukainen profiili kuvassa <3
 2. Apua paksuhännän kanssa

  No jos siinä hännässä on paksuutta,niin ei se ihan hevillä nälkään kuole. Paastoavathan nää pitkiä aikoja ilman ihmeempiä hätiä =). Mimmonen sulla on wetboxi? Sillä on myös merkitystä kuinka hyvin luo nahkaansa, meillä siis toisella vain jää varpaisiin ja silläkään ei aina (siis joihinkin varpaisiin,ei kaikkiin). Jos kakka on normaalia niin ei huolta. Hommaat eri ruokaeläimiä ja kokeilet mikä olisi se herkku. Vahakointoukat todellakin on liskoille kun karkkia hyllystä. Sirkoista uppoo helpoiten s ja m koko,mutta kyllä kitusiin menee isompaakin. Torakat eivät kelvanneet meillä. Ja toinen vetää kun simo hilloa jauhiksia,vaikka ileisesti ne eivät kovinkaan usein paksukaisille hyvin maistu.
 3. Apua paksuhännän kanssa

  Mä käsittelen paksukaisia lähinnä silloin kun tarkistan nahan luonnin jälkeen varpaat. Toisella omista jää helpommin joihinkin varpaisiin nahkaa silloin tällöin. Punnannutkin pienempää olen ja tietysti vanhemankin joskus. Sen sijaan leoskeja tulee käsiteltyä useita kertoja viikossa, ovat aina kiipeilemässä hihoille ym. kun touhuaa vesi ja ruoka/siivous juttujen kanssa =).
 4. Apua paksuhännän kanssa

  Onko gekkosi muutes myyty sulle ns. käsikesynä eli on lähtöpaikassaan tottunut jo käsittelyyn? Omien kohdalla näin on ollut, jotenka se on vaikuttanut myös siihen että näitä on helppo käsitellä =)
 5. Apua paksuhännän kanssa

  Omat paksukaiset voin vaan "nätisti" nostaa käteen. Eivät siitä ihmeemmin säpsy tai käyttäydy levottomasti tai ahdistuneen oloisesti (eivätkä esim. pure). Eli jos sua huolettaa gekkosi hyvinvointi, niin kansi rauhallisin ottein auki ja gekko hellästi ktäeen ja tutkimaan Ja aikansa varmasti ottaa että syö. Meillä toisen herkkua on vahikse ja sirkat. Toinen taas popsii ennemmin jauhomatoja ja sirkkoja ja nekin itse pyydystäen. Vahistyypi sitten pinseteistä. Eli ruokailu käytös erojakin on.
 6. Lemppari värimuotoja

  omistan leoskeista: tremper albinon, mack snow:n ja normaalin paksukaisista; oreo wo:n ja normaali striped Leoskeista pidän banditeista, radaritkin nättejä. L emon frost voisi olla aika herkku samoin mandarin tangerine superblood ja moni muukin =) Paksukaisita; patternless, caramel albino ja zulut =)
 7. Paksuhäntägekkojen värimuodot

  ja pakko laittaa Helmista (Oreo wo) vielä yksi kuva,kun on vaan niin nätti ja nuo silmät
 8. Gekko ei ole syönyt kuukauteen

  Ei aihetta huoleen jos hännässä on jo mukavasti paksuutta. Kesäpaasto menossa ja silloin gekot on ihan virkeitä,toisin kun on talvilepo.
 9. Vihreä kakka

  Minkälaisia ohjeita sait? Jos niitä olisi hyötyä muilekin,jos vastaavaa jonkun leoskille ym. tulee?
 10. Haava leoskin selässä

  Saikos rahkasammalta ihan jostain nettikaupasta?
 11. Lämpömatolle kannattaa hankkia kello ja kello esim. jatkoroikkaan missä on ylijännite suoja niin tuo voisi naisenlogiikalla olla ratkaisu ainakin ukkoseen
 12. Vihreä kakka

  Käyttääkö leoski kuitenkin normaalisti lämpökiveä? Oletko mitannut minkä lämpöiseksi kivi kuumenee? Meillä leoskien lämmöt vaihtelevat 37-39 välillä ja paksukaisilla lähemmäs 40c.
 13. Vihreä kakka

  niin ja yrtin "pakkoruokkia" muussaamalla vahakoita/sirkkaa mössöksi ja sivellä nenulle ym. Nutri-plusgeeliä tarjosin myös mutta eihän se mikään ihme troppi ole.
 14. Vihreä kakka

  Mulla oli paksuhäntägekolla vihreitä löysiä ulosteita. Alkoi myös niin että söi huonommin, sitten ei lopuksi olleskaan ja nahanluontikin oli vaikeaa. Kyse oli silloin 6kk ikäisestä pikkuisesta ja huoli suurta. Käytin eläinlääkärissä (ja vaikka valitsin mukamas liskoihin erikoistuneen paikan niin tutkijana oli aivan joku muu kuin "liskolääkäri). Eläinlääkäri tutki liskoni faunaboxin läpi, määräsi nestemäistä antibioottia pikku ruiskulla annettavaksi. Lääkekuuri oli muistaakseni 7pv. ja ei toiminut. Tuolloin minulla sammui aina yöksi lämpömatot ja koska olin todella huolissani niin liskoni kasvattaja otti Helmin hoitoonsa tervehtymään. Hyvin pian uloste normalisoitui ja ruoka alkoi maistumaan. Muuta en keksi kun joka liiallinen vahakoin syöminen tai se etteii ruoka kerennyt sulamaan kunnolla kun matto sammui -> suolistotulehdus. Nyt Helmi on taas kotona ja voi hyvin ja syö päivittäin sirkkoja =).. lämpömatto on ainkin vielä pitkään päällä koko ajan (terrassahan on ns. viileä pää johon voi sitten vetäytyä jos siltä tuntuu ) muuta neuvoa ei itsellä ainakaan tilantteseen ole kuin tämä kokemus.
 15. Tapaus Thaimaan yllätystuliainen

  Toukkista ja Kallea on tullut seurailtua fb.ssä . Pikku lismulle kaikkea hyvää ja makoisaa kesää.
×