Tähti*

Jäsen
 • Viestit

  76
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  3
 • Palaute

  0%

Tähti* last won the day on March 11

Tähti* had the most liked content!

Maine sivustolla

21 Loistava

Tietoja käyttäjästä Tähti*

 • Taso
  tutustumisvaiheessa
 • Syntymäpäivä

Profiilin tiedot

 • Sijainti
  Kangasala

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

439 profiilin katselua
 1. jep. Sitä löytyy kotoa. Sen lisäksi hommasin terrojen pesuun vetyperoksiidia 3%.
 2. Mä taidan saada ostettua käytettynä kaksi 100x50x50 terraa, ja aika tyytyväinen olen. Säästyy pitkä penni ihan muihin juttuihin
 3. Löysitkös itsellesi pikku löllykän ? Mulla itselläni on kolme leoskia ja pari paksukaista . Paksukainen on semmoinen pikku mölli kädessä, verrattuna vipeltäviin leoskeihin.
 4. No sillä on juurikin kevät villi :D... miehet mielessä. Meillä tuohon villeyteen liittyy vielä kevät paasto eli ruoka lakkaa maistumasta. Tänä vuonna vanhin leoski on ekaa kertaa ollut "talviunilla",niin saas nähdä miten se vaikuttaa kevätvilliin ja syömiseen. Viime kesänä se paastosi 3kk.
 5. Mikä perhonen tässä on joutunut iltapalaksi viime kesänä? Kooltaan se oli suht suurehko.
 6. Tälläin "hienous" oli herkuttelemaasa viime kesänä lenkkipolun varella. Ensin kiinnitin huomiota kauniiseen perhoseen,joka vain pysyi paikallaan vaikka lähestyin. Selvisihän se syykin sitten, ja enemmän kun tykkään perhosista kuin hämpyistä niin vähän kävi sääliksi.
 7. Tämä on hyvä muistutus koiran omistajille. Aika tiukassa pysyy vanha suositus antaa kyytabletteja purematilanteissa. Itse luin aikanaan "Koiramme" lehdestä artikkelin aiheesta, jossa kyytablettien hyöty nähtiin ainoastaan silloin järkeväksi,kun koira on saanut pureman päänalueelle niin,että hengitytiet ovat turpoamassa kiinni ja koira on lähestulkoon viittä vaille eloton.
 8. Kuinkas Fionan silmä jakselee? Jouduitko käyttämään eläinlääkärissä?
 9. No mulla itselläni ei ainakaan ole taitoa ja kun haluan kokolasisen niin vielä vähemmän. Päivittäin koluan kyllä eri myyntipaikkoja läpi , käytettyjä siis mutta ei toistaiseksi ole natsannut. Toisaalta kun ostaa uutena niin on ainkin pahimmista pöpöistä tauti vapaa.
 10. niin ja kun olen pidemällä asuvalle kasvattajalle laittanut tilauksen , niin keskimäärin 1pv.ssä sirkat ovat matkahuollon kautta kotona. Samalla tilauksella tulee myös vahakointoukat.
 11. Mä olen saanut parhaimmat sirkkani suoraan kasvattajilta 5-7e 100sirkkaa ja elävät helposti kuukausi tolkulla kun huolehtii että on nestepitoista ravintoa (salaatti/porkkana), vettä vanulapussa pilttipurkin kannella. Vähän koiran ja kalanruokaa. Omankin satin pikkusirkkoja sain kasvatettua näistä =) Samalla systeemillä faunattaren sirkat kuolla kupsahtivat välillä viikossa tai parissa.
 12. No eipä tässä muita turisioita ole kuin me ja sitten kun saan pennit kasaan niin käyn ostamassa isomman kodin tytöille. Sen verata jo tästä on ollut hyötyä,että tuskimpa exonterraa sitten kuitenkaan .
 13. siis isompi,työkseen terroja valmistava siis piti sanomani...
 14. No en , ajattelen kuitenkin että joku isompi tekee taatusti kestävää, vaikka eihän se aina niinkään ole.
 15. no mitään tulenpalvaa kiirusta ei ole,mutta sen mitä olen tässä "kuumeillut" eli 3vk niin ei ole sopivan kokoista ollut tyrkyllä. Tasot ym. tuo oman ongelmansa mittoihin eli tuo 100cm on aika maksimi.. keittiön tasot kun ei kuulemma ole terroja varten tehty . Alustavasti olen tekemässä kauppoja ihan uudesta Joki terraariosta ja nyt säästelen siihen parhaillaan. Piti vaan tosiaan kysellä käyttökokemuksia että tulee kerrasta hyvä,kun jokusen "pennin" maksaakin.