Liskoihminen

Jäsen
 • Viestit

  67
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  1
 • Palaute

  0%

Liskoihminen last won the day on March 26

Liskoihminen had the most liked content!

Maine sivustolla

3 Neutraali

Tietoja käyttäjästä Liskoihminen

 • Taso
  tutustumisvaiheessa

Profiilin tiedot

 • Sijainti
  kouvola

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

318 profiilin katselua
 1. Onko mitään terran sisälle käyvää spraymaalia? Mieluiten jos jotaa ruskeeta ois ja siihen lakka päälle?
 2. Käärme nykyään syö loistavasti! menihän siinä aikaa mutta kärsivällisyys kannatti kuitenkin tässä hommassa :D
 3. käärmeen paino on tippunut noin 10g nyt neljän viikon aikana mutta väänsi kyllä isot paskat tässä painon mittauksen välissä joten varmaan voi antaa olla rauhassa vielä viikon ja koittaa ruokkia sitten?
 4. Pyton ei ole syönyt nyt neljään viikkoon ja siis 8kk ikää ja painoa 165g. Voiko vielä antaa olla viikon rauhassa vai pitääkö jo yrittää ruokkia kun viimeeksi toissapäivänä koitin antaa 20g rottaa mutta ei kelvannut! Ja että kokeilenko nyt ruokkia sitä hiirellä?
 5. Kannattaako minun ruokkia kuningaspytonia nahanluonnin aikana? Kyseessä 8kk vanha pyton.
 6. Mikä on maksimi aika kauan pyton voi makoilla wetboxissa kun siellä aika paljon viihtyy? Annanko olla koko nahanluonnin ajan wetboxin kosteana?
 7. Käärme kun tuli sain lämmöt ja kosteudet pysymään niin kun pitääkin :D
 8. Kertokaa miten saan terrasta kosteutta alemmas? reikiä on aika paljon mutta vois ehkä tehdä lisääkin ja aina öisin nousee kosteus! talouspaperia pohjalla vaan eikä mitään haketta
 9. Riittääkö kunkkupytonille 40% kosteus kun ei ole nahanluontia? Jos laittais sit wetboxin nahanluonnin aikana et kostuttais terraaki?
 10. Meillä laitettiin iso korkkipuu niin partis vierosti sitä ja ei oikein halunnut syödä mutta sitten alkoi tutkimaan puuta ja kävi sen alla olevassa tunnelissa niin samalla alkoi ruokakin maistumaan! En tiedä liittyykö tämä syömättömyys uuteen ympäristöön mutta, toivottavasti alkaa syömään teilläkin! :)
 11. Onko kellään kokemuksia käärmeestä? Löytyykö suomesta ja minkä kokoiseksi kasvaa? Mitä hintaluokkaa ja minkä kokoinen terraario tarvitsee olla aikuisella?
 12. Onko lähiaikoina tulossa myyntiin viljiksiä?
 13. Syötetäänkö heti boalle pientä rottaa poikasena vai hiiriä? Jostain luin että hiiret on paremman makuisia ja käärme voi ruveta nirsoilemaan rotista? Apuja tarvittais kun ekaa boaa hankkimassa joten kiitos jo etukäteen!
 14. Mites noi liukuovet? siinä välissä on joku sentti tai alle kokonen rako? pitääkö sekin tukkia jollain? Haluaisin tietää vain että ei sitten tarvi etsiä käärmettä koko talosta..
 15. Riittääkö kunkkuboalle lämpöseen piiloon noin 35-38 lämmin? ja viileään 22? tarvitseeko lamppua koska nuo lämmöt on tullut matolla.