Liskoihminen

Jäsen
 • Viestit

  63
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  1
 • Palaute

  0%

Liskoihminen last won the day on March 26

Liskoihminen had the most liked content!

Maine sivustolla

3 Neutraali

Tietoja käyttäjästä Liskoihminen

 • Taso
  tutustumisvaiheessa

Profiilin tiedot

 • Sijainti
  kouvola

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

226 profiilin katselua
 1. Kannattaako minun ruokkia kuningaspytonia nahanluonnin aikana? Kyseessä 8kk vanha pyton.
 2. Mikä on maksimi aika kauan pyton voi makoilla wetboxissa kun siellä aika paljon viihtyy? Annanko olla koko nahanluonnin ajan wetboxin kosteana?
 3. Käärme kun tuli sain lämmöt ja kosteudet pysymään niin kun pitääkin :D
 4. Kertokaa miten saan terrasta kosteutta alemmas? reikiä on aika paljon mutta vois ehkä tehdä lisääkin ja aina öisin nousee kosteus! talouspaperia pohjalla vaan eikä mitään haketta
 5. Riittääkö kunkkupytonille 40% kosteus kun ei ole nahanluontia? Jos laittais sit wetboxin nahanluonnin aikana et kostuttais terraaki?
 6. Meillä laitettiin iso korkkipuu niin partis vierosti sitä ja ei oikein halunnut syödä mutta sitten alkoi tutkimaan puuta ja kävi sen alla olevassa tunnelissa niin samalla alkoi ruokakin maistumaan! En tiedä liittyykö tämä syömättömyys uuteen ympäristöön mutta, toivottavasti alkaa syömään teilläkin! :)
 7. Onko kellään kokemuksia käärmeestä? Löytyykö suomesta ja minkä kokoiseksi kasvaa? Mitä hintaluokkaa ja minkä kokoinen terraario tarvitsee olla aikuisella?
 8. Onko lähiaikoina tulossa myyntiin viljiksiä?
 9. Syötetäänkö heti boalle pientä rottaa poikasena vai hiiriä? Jostain luin että hiiret on paremman makuisia ja käärme voi ruveta nirsoilemaan rotista? Apuja tarvittais kun ekaa boaa hankkimassa joten kiitos jo etukäteen!
 10. Mites noi liukuovet? siinä välissä on joku sentti tai alle kokonen rako? pitääkö sekin tukkia jollain? Haluaisin tietää vain että ei sitten tarvi etsiä käärmettä koko talosta..
 11. Riittääkö kunkkuboalle lämpöseen piiloon noin 35-38 lämmin? ja viileään 22? tarvitseeko lamppua koska nuo lämmöt on tullut matolla.
 12. Kelpaako tämmönen sisustus viljikselle? Ja toi putki ylhäällä on kiinne nykyään kahdella rautalangalla ja siis vielä vesikippo on pakko laittaa. Lämmöt viileässä noin 20 ja lämpösessä 29-34 astetta? Kannattaako laittaa valoja viljiksen terraan? Terra on siis jaettu keskeltä lasilla joka on silikoonilla kiinne joten kun käärme kasvaa niin sopii sama terra vielä hetken. Kannattaako peittää tuo lasi vaikka terrataustalla?
 13. Mahtuuko viljis pellistä missä on pieniä pyöreitä reikiä? Ja terrassa on kanssa pellissä hieman isompi reikä, ilmeisesti johto tullut siitä edellisellä omistajalla? Vinkkejä tarvittais kun ei ole kokemusta. Tosta näkyy vähän katossa ja oikealla seinässä.
 14. Mulla on nyt hankittu terraario pytikalle. Löysin eilen hyvän oksan metsästä joka sopis terraan, mitä mun tarvitsee tehdä kun ajattelin että saunottaa sen mutta sen jälkeen? Anteeksi kun kysyn mutta joka paikassa on eri tietoa enkä haluaisi riskeerata tulevan käärmeen terveyttä! ps. kauan ois hyvä saunottaa oksaa?
 15. Omasta mielestä kuullostas kyllä aika erikoiselta ratkaisulta, tosin en ole nähnyt sellaista nyt mutta en itse laittais.