Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

Teemu

Jäsen
 • Viestit

  36
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  1
 • Palaute

  0%

Teemu last won the day on November 29 2016

Teemu had the most liked content!

Maine sivustolla

4 Neutraali

Tietoja käyttäjästä Teemu

 • Taso
  tutustumisvaiheessa

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Mies
 • Sijainti
  Kuopio

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

638 profiilin katselua
 1. Hämiksen hankkiminen

  https://www.facebook.com/groups/450182678418613/
 2. Neoholothele incei

  Jauhomadon voit pätkästä pienemmäksi sille purkkiin. Alkuun voit tarjota korkeintaan viikon välein, parin nahaluonnin jälkeen voit lyhentää ruokkimisväliä joka toiselle viikolle. Ovat tosi nopeita, älä päästä karkuun menee vaikeeks saada kiinni.
 3. Hei! Oma pikkuinen sammakko hankinnassa, mutta tulipa mieleen kysyttävää... lueskeltuani ymmärsin että jokainen ruokaötökkä pölytetään kalkki-vitamiinisekoituksessa. Onko se sama millaisen purkin ostan? Käykö esim. tämä: http://www.verkkokauppa.faunatar.fi/index.php/matelijat/ruokinta/vitamiinit/jbl-terra-vit-powder-130g.html Voisitteko suositella jotain?
 4. Mystery box

  Nimi kertoo kaiken eli sieltä tulee hämiksiä, mutta ei voi tietää että mitä sieltä tulee. Jotkut sivustot kauppaa erilaisia mystery boxeja että voi vähän rajoittaa mitä haluaa esim. puuhämikset, aloittelijoille sopivat ja haastavammat erikseen. Jos lukee pelkästään mystery box niin en suosittele tilaamaan ellet ole perehtynyt liikaakin melkein kaikkiin lajeihin, koska hyvin todennäkösesti se boxi ei sisällä perushämiksiä ollenkaan.
 5. Mikä laji minulle?

  Hei. Meillä on facebookin puolella aktiivinen ryhmä auttamassa hämiksiin liittyvissä asioissa. https://www.facebook.com/groups/450182678418613/ Sitten kun olet liittynyt ryhmään niin lue UKK (https://www.facebook.com/notes/hämähäkkieläimet/ukk/640582402711972) se vastaa suurimpaan osaan kysymyksiäsi.
 6. Jännä että sinulle pystyin kuitenkin lähettämään viestin
 7. Hei. Mikä on ongelmana kun yritän lähettää viestiä toiselle niin vastaanottajan alapuolella lukee: (tunnus) cannot receive messages. Olen kokeillut jo chrome ja edge selaimilla.
 8. Tarantellojen kasvatus Suomessa?

  Löytyy kasvattajia. Hämiksiä hankitaan varmasti molemmista, mutta eläinkauppojen hinnat ovat yleensä liian korkeet. Slingien (poikasten) teettäminen on vähän kasvattajasta kiinni että miten paljon haluaa nähdä vaivaa.
 9. Tarantellojen kasvatus Suomessa?

  https://www.facebook.com/groups/450182678418613/
 10. Genit kuolee! Missä menen vikaan?

  Ei kai... http://www.plantagen.fi/turvebriketti-30-kpl-100004403-fi
 11. Toivoisin näkeväni erilaisia käärmeitä, liskoja sekä selkärangattomia. Mitä kokemuksiin tulee niin toivoisin oppivani lisää kyseisistä eläimistä ja olisi mukava päästä tutustumaan siihen tiikeripytoniin :) Kääpiökaimaani olisi kyllä huikea näky :D
 12. Sopiva hämppy aloittelijalle?

  Kyllä ainakin riittää kooltaan tuo terra. Täällä on keskustelua slingeistä: http://keskustelu.herppi.net/topic/19664-slingien-muutenvaanpienten-asuttaminen/?hl=slingi#entry282218
 13. Hämähäkit kuvina

  G. rosea ncf (normal color form) tai G. porteri... rakkaalla lapsella on monta nimeä. :)
 14. Hämähäkin tilaaminen ulkomailta III

  Harmittaa kun alkaa vaan hupenee vauhdilla hämpyt sieltä. Sieltä täytyy itsekin tilata joku päivä :)
×