Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

Telescopus

Jäsen
 • Viestit

  312
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  8
 • Palaute

  0%

Telescopus last won the day on November 22 2017

Telescopus had the most liked content!

Maine sivustolla

230 Loistava

Tietoja käyttäjästä Telescopus

 • Taso
  alkaa kotiutumaan

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  En kerro
 • Sijainti
  Helsinki
 • Kiinnostuksen kohteet
  snakes4ever

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

6 675 profiilin katselua
 1. M: Ruusuboan (Lichanura trivirgata saslowi) poikasia

  Kaksi reipasta ja ahnetta kersaa vielä vailla uutta kotia. Nouto Helsingistä.
 2. Myytävänä viime kesänä syntyneitä ruusuboan poikasia. Poikaset ovat omasta kasvatuksesta, erisukuisista vanhemmista ja lokaliteetiltaan San Matias. Kasvattajatodistus tulee luonnollisesti mukaan. Poikaset talvehtivat viime vuoden lopulla, syövät pakastetta ja ovat luoneet nahkansa kaksi kertaa. Hinta: 150€ Nouto Espoosta tai Helsingistä Yhteydenotot: [email protected]
 3. Lichanura trivirgata, Ruusuboa

  Meiltä ei tule tänä vuonna poikasia. Katsotaan ensi vuonna mustavalko-tilanne sitten uudestaan.
 4. Ruusuboan nälkälakko

  Mahtavaa!
 5. Lichanura trivirgata, Ruusuboa

  Hyvännäköiset vauvelit! Ja mahojen pinkeydestä voi päätellä ruoan maistuvan kiitettävästi
 6. Lichanura trivirgata, Ruusuboa

  Hieno juttu, pistähän kuvia sitten kun saat letkut. Omat ruusut menivät unille viime lauantaina ja unta vedetään kaaliin varmaan 4 kuukautta.
 7. Ruusuboa ei syö

  Kokemuksen tai tiedon puutteen ei saa antaa tulla pätemisen tarpeen esteeksi
 8. Ruusuboa ei syö

  En tiedä onko tämä tosissaan kirjoitettu, mutta tuollaiset kosteudet ovat hengenvaarallisia RUUSUboalle, joka ei ole btw. eteläamerikkalainen laji.
 9. Ruusuboa ei syö

  Talviunien pituuksista vielä: ekana vuonna ollaan pidetty 3 viikkoa kylmässä, tokana 6 viikkoa ja sitten voikin jo pitää täydet 3-4 kk. Sun käärmeelle suosittelin lyhyempää aikaa paastoamisen takia. Talviunien jälkeen 1 viikko täysillä lämmöillä ennen ruokintaa. Pistähän tänne rapsaa miten tilanne edistyy. Onnea matkaan!
 10. Ruusuboa ei syö

  Päätöksen horrokseen laittamisesta joudut tekemään itse. Vastaavassa tilanteessa laittaisin itse käärmeen 6 viikoksi unille 15-18 asteeseen. Muistaakseni kirjoitin joskus yksityiskohtaisemmat ohjeet talvehtimisesta tuonne Ruusuboa-ketjuun.
 11. Ruusuboa ei syö

  Ja ei tarvitse UV-valoa ja terran pitää olla kuiva.
 12. Ruusuboa ei syö

  Moi, Kyllähän nuo välillä pitävät taukoja syömisessä normaalin talvilevon lisäksikin, mutta sinun käärmeesi on ollut nyt aika pitkään syömättä. Tilannetta vähän mutkistaa nyt ajankohta, omat ruusuni ovat jo selvästi siirtyneet talviunien odotteluun, eivätkä silloin tietty syö. Sinuna kokeilisin normaalia paljon pienemmällä ruoalla, ja aina parempi, mitä tuoreempaa tavaraa on tarjolla. Jos ei syö, niin laittaisin unille, jos käärme on muuten ok, niinkuin kirjoitit. Unien jälkeen sitten pienellä ruoalla startti.
 13. Vauvat kasassa

  Törmäsin vähän aikaa sitten kalkkiksista tehtyyn tutkimukseen aiheesta. Sivulta 20 eteenpäin, mielenkiintoista luettavaa: http://www.maricopaaudubon.org/Wrendition Fall 2017.pdf
 14. Boan nahanluonti

  Silmät samenee ja noin viikkoa ennen nahkista kirkastuu taas. Ei kannata stressailla, tuon kokoinen käärme voi huoletta olla pidempäänkin syömättä (luultavasti tekee vain hyvää).
 15. Maastokausi 2017

  Näin pitkästä aikaa vaskitsan.
×