Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

jauhopeukalo

Jäsen
 • Viestit

  80
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  1
 • Palaute

  100%

jauhopeukalo last won the day on January 11

jauhopeukalo had the most liked content!

Maine sivustolla

8 Neutraali

Tietoja käyttäjästä jauhopeukalo

 • Taso
  tutustumisvaiheessa

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  En kerro
 • Sijainti
  Lappi

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

931 profiilin katselua
 1. p.murinus

  Voi olla, että jauhomadot eivät kelpaa niin hyvin, koska hämy on jäänyt pienikokoiseksi. Sirkkoja on vaikeaa kasvattaa, joten niitä ei ole, mutta tipautin torakan ja heti kelpasi.
 2. Kysymyksiä hämähäkeistä IV

  Ensimmäisen kerran terran lasiin koskemalla hämy reagoi siihen! L. Parahybana tuli heti lasiin kiinni. Onko teillä muilla käynyt noin?
 3. Mikä laji?

  Minkähän kokoinen mahtaa olla? Muistuttaa tavallista huonehämähäkkiä.
 4. Jauhomatojen kasvatus III

  Onkohan omenoissa käytetty jotain tuholaismyrkkyjä? Mietin että kannattaisikohan alkaa pesemään omenat ennenkuin tarjoilee niitä. Ja mitähän jauhoseoksia eläinkaupoissa käyttävät? Yhdessä laatikossa jonka ostin, on kasvanut satoja jauhomatoja noin vain?
 5. Iguaanin punkit

  Tuossa linkissä myös toinen linkki: http://www.greenigsociety.org/parasites.htm
 6. Mikä on tämä hämähäkki?!

  Ristihämähäkkihän se. Luin kiireessä ensin väärin "juuri siirsin samanmoisen ikkunasta pois, kun pesin ne ulkopuolelta. MUUTIN liiteriin asumaan"
 7. "Veteraaneja" paikalla

  Muistan kun -80 luvulla näki aina jossain ulkona kiinnostavia ristihämähäkkejä, ja sitten joskus -90 luvulla ostin ensimmäisen Grammostola Rosean, ja muistan vielä kun jännitti mahdottomasti kantaa se läpinäkyvässä muovilaatikossa kotiin Nykyisin on useampi hämähäkki ja kuten tuossa joku sanoikin niin ei niistä eroon pääse
 8. Hämppyterraarion sisustus!

  Lannoittamatonta turvetta on tosiaan vaikea löytää. Monesti kun olen kysellyt sitä kaupoista niin ei ole ollut, mutta kaikkea muuta turvetta olisi kyllä ollut. Eläinkaupasta ostin silloin vuosia sitten säkin, ja toisen säkin vermikuliittia, ja niillä on hyvin onneksi pärjännyt.
 9. Torakoiden kasvatus ruokaeläimeksi II

  Kannattaa ostaa argentiinantorakoita, ne eivät kiipeile eivätkä sinkoile ja ruokinta on helppoa. Astiaan kanneksi vain jokin verkko tai reikiä kanteen. Mielestäni vaikeaa siinä on se, että kun niitä pitäisi antaa jollakin ruoaksi. Tein sitten itse sellaiset pitkät pinsetit kahdesta puutikusta, joilla nyt jotenkin on onnistunut napata yksilö kiinni. Myös astian vaihtaminen on hieman hankalaa. Ja sekin vielä, että jos tipautat yhden torakan terraan, niin torakka voi mennä piiloon, ja sitten jos lemmikki vaikka molttaa, niin torakka pitää saada pois terrasta jos se vielä siellä jossakin on...
 10. Tarantula sairastaa

  Molttihan se vain olikin kyseessä :)
 11. Tarantula sairastaa

  L. Parahybana on ollut pitkään vesikupin äärellä eikä välittänyt vaikka lisäsin vettä? Normaalisti se on heti hyökännyt veden kimppuun tai mennyt poispäin.
 12. Torakoiden kasvatus ruokaeläimeksi II

  Vaihdoin taas astiaa, mutta miten saisi pelkästään torakat vaihdettua uuteen puhtaaseen astiaan? Yksitellen menisi todella kauan aikaa, ja jos jollain haavilla yrittäisi, niin nehän kiipeäisivät haavia pitkin pois. Tein tällä kertaa niin, että laitoin munakennon palasia astiaa joihin kuvittelin torakoiden menevän, mutta eivät ne niihin menneet... Sitten läpinäkyvällä muoviastialla kauhoin vähän kerrallaan uuteen astiaan, mutta siinähän tuli myös kaikki muu mahdollinen matsku mukana... Ehkä voisi seuraavalla kerralla kokeilla niin, että munakennon palasiin porkkanaa, joka tuntuu aina kelpaavan hyvin, ja sitten nostella pinseteillä kennon palat pois torakoineen uuteen asumukseen.
 13. Genit kuolee! Missä menen vikaan?

  No miksei missään ole listattuna uusia tarantulan hoito ohjeita?
 14. Genit kuolee! Missä menen vikaan?

  Tuli tuossa mieleen vielä tämäkin asia: " Vesikuppi täytyy sijoittaa siten, että tarantula ylettyy helposti veteen etujaloilla kävellessään terrassa. Muuten se ei löydä vettä ja voi kuolla janoon täyden vesikipon vieressä. Kuppi on syytä pitää myös aina täynnä, jotta se on helposti löydettävissä kun spidu sitä tarvitsee. " http://spidula.fi/0112juottaminen.html
 15. Genit kuolee! Missä menen vikaan?

  Kummasti tosiaan torakoita ei mainita noissa lajikohtaisissa ohjeissa, ja ruokaosuudessakin vain lyhyesti.
×