Ikuna

Jäsen
 • Viestit

  1 037
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  9
 • Palaute

  100%

Ikuna last won the day on November 27 2013

Ikuna had the most liked content!

Maine sivustolla

674 Loistava

Tietoja käyttäjästä Ikuna

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Nainen
 • Sijainti
  Pori
 • Kiinnostuksen kohteet
  Pääasiassa kasvit, käärmeet ja selkärangattomat.

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

2 104 profiilin katselua
 1. Myynnissä 2 kappaletta pienjyrsijöiden häkkejä tarvikkeineen. Merkki: Ferplast Mini Duna Multy Koko: 55 x 39 x 27 cm Väri: Vihreä Olleet muutaman kuukauden kesyhiirien asuntona. Häkit ja tarvikkeet on pesty käytön jälkeen. Kummankin häkin mukana saat mökin, puusillan, ruokakulhon ja juomapullon. Erikseen 25e/kpl, yhdessä 50e.
 2. Tulevan muuton johdosta myyn kaksi harjasgekkoa. Molemmat ovat naaraita ja kuoriutuneet vuoden 2013 alussa. Lisätietoja gekoista alla. Naaras 1 Värimuoto: Buckskin (luonnonväri) Alkuperä: Faunatar Suomi Hinta: 50e Kuoriutunut: 01/2013 Naaras 2 Värimuoto: Lavender Flame/Harlequin Alkuperä: Saksa, kasvattaja Thomas Lindner Emän värimuoto: Creamsicle Isän värimuoto: Partial Pinstripe Lavender Harlequin White Fringe Hinta: 60e Kuoriutunut: 2013 alussa Molemmat syövät hyvin sirkkoja ja Crested Gecko Dietiä. Toisinaan maistuu myös muut hyönteiset, kuten jauhomadot. On tärkeää muistaa gutloadata tai pölyttää hyönteiset kalkkijauheessa ja vitamiinijauheessa ennen tarjoamista! Gekot juovat pääasiallisesti vesipisaroista, joten sumutinpullo on tarpeellinen. Suosittelen pumpattavaa sumutinpulloa - säästää omaa rannetta. Gekoilla on hyvä olla aina myös vesikuppi tarjolla, ovat nimittäin käyneet siinäkin välillä. Pohjamateriaalina olen käyttänyt lannoittamatonta turvetta, jota kostutan/kastelen aina silloin tällöin, jotta ilmankosteus säilyisi terraariossa. Myyn gekot yhdessä tai erikseen. Alkuperäisiä todistuksia en löytänyt, mutta olen itse kirjannut A4 paperille tiedossani olevat yksityiskohdat eläimistä. Olethan perehtynyt harjasgekkojen (Correlophus/Rhacodactylus ciliatus) hoitoon ennen ostopäätöstä.
 3. Kauppatorin säännöissä mainitaan "Muut ilmoitukset" -osio, jonne voi lisätä muutakin kuin herppiharrastukseen liittyvää sälää. Missä tämä osio sijaitsee?
 4. Näin viime yönä unta, jossa mandariinirottakäärmeeni oli paennut terraariostaan. Kun huomasin tämän, aloin etsimään sitä terraarion lähialueelta. Katsahdin thayerin kuningaskäärmeen terraarioon ja näin mandariinirottiksen pään pilkahtavan thayerin kidasta. Loput mandariinin kehosta oli jo siis thayerin sisällä. Hätäisenä debatoin pitäisikö mantsku yrittää vielä pelastaa vai onko hän jo menetetty tapaus.
 5. Kiitos paljon nopeasta vastauksesta taijas! :) Tässä tapauksessa ei kovasti vaivaisi mahdolliset naarmut, mutta olen kyllä miettinyt josko laittaisin lasin oveksi. Saapa nähdä.
 6. Olen tässä suunnitellut kokoavani pleksistä terraarion käärmeelle. Terralle tulisi kokoa n. 60x35x30cm. Pleksi ei kuitenkaan ole minulle tuttu materiaali, joten olen epävarma miten se "käyttäytyy". Pari kysymystä siis teille tietävämmille! 1. Voiko lämpömattoa/-lamppua käyttää pleksiterraarion kanssa? Vai sulaako/taipuuko se? 2. Voiko pleksiin tehdä (ilmanvaihto)reikiä kolvin kanssa vai pitääkö ne porata? 3. Pysyykö pleksi koossa akvaariosilikonilla, vai tarvitseeko jotain erikoisliimaa? Olisi myös kiva kuulla kokemuksia pleksiterraarioista, jos jollakulla sellaisia sattuu olemaan käytössä :)
 7. Alright, hyvä tietää :) Ovat syöneet läpi talven.
 8. ^Nysät/Candoiat on kyllä mahtavia pakkauksia, olen tykännyt! En ole pitänyt vielä talvilepoja.
 9. ^Hyvin jakselee! Vaivauduin pitkästä aikaa ottamaan pari uutta kuvaa :P Mörrimöykky nro. 2 (naaras). En onnistunut taaskaan saamaan kunnon sivuprofiilia, kun nämä seuraavat niin tarkasti jokaista liikettäni. Etenkin tämä naaras on tosi tarkkaavainen ja aktiivinen. Olisi kiivennyt laatikosta ulos, ellen olisi koukulla estänyt. "Jokin liikahti!" Candoia carinata paulsoni 'white' koiras. Zoom out.
 10. Melkein 666 tykkäystä täynnä ;D

 11. Näin kauniin ruskean kyynpoikasen ja yhden sisiliskon sunnuntaina Ulvilassa. Aamupäivän sää oli lämmin ja aurinkoinen, olisikohan asteita ollut ~25C. Kyy paistatteli päivää kannon luona, hakkuuaukealla lenkkipolun vieressä. Se sukelsi melko vikkelään risukkoon suojaan, kun menimme kaverin kanssa lähemmäs. Viime vuonna nähtiin samassa paikassa vaskitsa.
 12. Super Cinnamon koiras 20kk, 900g Bumble Bee naaras ~20kk, 1000g
 13. ^Tuota pytonin kuvaa on käytetty useammassa uutisessa vuodesta 2012 lähtien. Uhrina on milloin ollut nainen, milloin mies. Myös maa vaihtellut Intiasta Afrikkaan. Lähde: http://www.hoax-slayer.com/giant-snake-swallows-woman.shtml
 14. No, se oli sentään positiivista että Exopet ei kysynyt "tilausvaiheessa" maksua. Maksu tapahtui vasta kun tavara oli saatavilla ja kaupat oli lyöty lukkoon. Myös jonkinlaista laaduntarkkailua näyttävät harrastavan facebook päivitystensä perusteella.
 15. ^Eivät antaneet selityksiä. Exopet laittoi minulle viestiä pian sen jälkeen, kun facebook ilmoitus oli julkaistu ja kertoivat minulle että "jäljellä on vielä 1.1 P.regius ja 1.1 H.diardi". Alle kymmenen minuuttia tuon ilmoituksen jälkeen tuli uusi viesti "enää 1.1 P.regius jäljellä". Tuon kokemukseni perusteella vaikutti pahasti siltä että tilaajilla/varauksilla ei ole oikeastaan merkitystä, vaan kaikki on viime kädessä vapailla markkinoilla. Koko keskustelu on minulla vielä tallessa, joten en puhu ulkomuistista.