Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

Ikuna

Jäsen
 • Viestit

  1 046
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  9
 • Palaute

  100%

Ikuna last won the day on November 27 2013

Ikuna had the most liked content!

Maine sivustolla

675 Loistava

Tietoja käyttäjästä Ikuna

 • Taso
  ei malta pysyä poissa
 • Syntymäpäivä 12.02.1991

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Nainen
 • Sijainti
  Pori
 • Kiinnostuksen kohteet
  Pääasiassa kasvit, käärmeet ja selkärangattomat.

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

2 756 profiilin katselua
 1. Kauppatorin säännöt

  Kauppatorin säännöissä mainitaan "Muut ilmoitukset" -osio, jonne voi lisätä muutakin kuin herppiharrastukseen liittyvää sälää. Missä tämä osio sijaitsee?
 2. Herppiaiheiset unet ll

  Näin viime yönä unta, jossa mandariinirottakäärmeeni oli paennut terraariostaan. Kun huomasin tämän, aloin etsimään sitä terraarion lähialueelta. Katsahdin thayerin kuningaskäärmeen terraarioon ja näin mandariinirottiksen pään pilkahtavan thayerin kidasta. Loput mandariinin kehosta oli jo siis thayerin sisällä. Hätäisenä debatoin pitäisikö mantsku yrittää vielä pelastaa vai onko hän jo menetetty tapaus.
 3. Kiitos paljon nopeasta vastauksesta taijas! :) Tässä tapauksessa ei kovasti vaivaisi mahdolliset naarmut, mutta olen kyllä miettinyt josko laittaisin lasin oveksi. Saapa nähdä.
 4. Olen tässä suunnitellut kokoavani pleksistä terraarion käärmeelle. Terralle tulisi kokoa n. 60x35x30cm. Pleksi ei kuitenkaan ole minulle tuttu materiaali, joten olen epävarma miten se "käyttäytyy". Pari kysymystä siis teille tietävämmille! 1. Voiko lämpömattoa/-lamppua käyttää pleksiterraarion kanssa? Vai sulaako/taipuuko se? 2. Voiko pleksiin tehdä (ilmanvaihto)reikiä kolvin kanssa vai pitääkö ne porata? 3. Pysyykö pleksi koossa akvaariosilikonilla, vai tarvitseeko jotain erikoisliimaa? Olisi myös kiva kuulla kokemuksia pleksiterraarioista, jos jollakulla sellaisia sattuu olemaan käytössä :)
 5. Ikunan Käärmekatiska.

  Alright, hyvä tietää :) Ovat syöneet läpi talven.
 6. Ikunan Käärmekatiska.

  ^Nysät/Candoiat on kyllä mahtavia pakkauksia, olen tykännyt! En ole pitänyt vielä talvilepoja.
 7. Ikunan Käärmekatiska.

  ^Hyvin jakselee! Vaivauduin pitkästä aikaa ottamaan pari uutta kuvaa :P Mörrimöykky nro. 2 (naaras). En onnistunut taaskaan saamaan kunnon sivuprofiilia, kun nämä seuraavat niin tarkasti jokaista liikettäni. Etenkin tämä naaras on tosi tarkkaavainen ja aktiivinen. Olisi kiivennyt laatikosta ulos, ellen olisi koukulla estänyt. "Jokin liikahti!" Candoia carinata paulsoni 'white' koiras. Zoom out.
 8. Melkein 666 tykkäystä täynnä ;D

 9. Maastokausi 2014

  Näin kauniin ruskean kyynpoikasen ja yhden sisiliskon sunnuntaina Ulvilassa. Aamupäivän sää oli lämmin ja aurinkoinen, olisikohan asteita ollut ~25C. Kyy paistatteli päivää kannon luona, hakkuuaukealla lenkkipolun vieressä. Se sukelsi melko vikkelään risukkoon suojaan, kun menimme kaverin kanssa lähemmäs. Viime vuonna nähtiin samassa paikassa vaskitsa.
 10. Strategisia mittoja

  Super Cinnamon koiras 20kk, 900g Bumble Bee naaras ~20kk, 1000g
 11. ^Tuota pytonin kuvaa on käytetty useammassa uutisessa vuodesta 2012 lähtien. Uhrina on milloin ollut nainen, milloin mies. Myös maa vaihtellut Intiasta Afrikkaan. Lähde: http://www.hoax-slayer.com/giant-snake-swallows-woman.shtml
 12. Nettikaupat

  No, se oli sentään positiivista että Exopet ei kysynyt "tilausvaiheessa" maksua. Maksu tapahtui vasta kun tavara oli saatavilla ja kaupat oli lyöty lukkoon. Myös jonkinlaista laaduntarkkailua näyttävät harrastavan facebook päivitystensä perusteella.
 13. Nettikaupat

  ^Eivät antaneet selityksiä. Exopet laittoi minulle viestiä pian sen jälkeen, kun facebook ilmoitus oli julkaistu ja kertoivat minulle että "jäljellä on vielä 1.1 P.regius ja 1.1 H.diardi". Alle kymmenen minuuttia tuon ilmoituksen jälkeen tuli uusi viesti "enää 1.1 P.regius jäljellä". Tuon kokemukseni perusteella vaikutti pahasti siltä että tilaajilla/varauksilla ei ole oikeastaan merkitystä, vaan kaikki on viime kädessä vapailla markkinoilla. Koko keskustelu on minulla vielä tallessa, joten en puhu ulkomuistista.
 14. Lemmikkimessut 2013

  Houkuttaa itseänikin osallistua seuraaviin messuihin :) Ehkä pitäisi järjestää kimppakyyti kiinnostuneille Satakuntalaisille.
 15. Nettikaupat

  Tilasin Exopetistä kesällä hyppyhämähäkkejä (1.1 Phidippus regius ja 2.2 Hyllus diardi). Tuli huomattua, että heillä on erikoinen tapa ottaa rajattomasti tilauksia vastaan, vaikka eläinten saatavuudesta ei olisi takeita. Kun/jos tilaus on saapunut, Exopet ilmoittaa julkisesti facebook seinällään mitä on saatavilla ja myykin eläimet niille, jotka kommentoivat ilmoitusta nopeimmin. Onnistuin nappaamaan vain P.regius parin mistä en ollut kovin tyytyväinen, joten Exopet tarjoutui korvaukseksi lähettämään syksyllä H.diardit ilman toimituskuluja. Diili kuulosti hyvältä, joten hyväksyin tarjouksen. Mitään ei ole heistä kuulunut. Tilaamani eläimet olivat kyllä moitteettomasti pakattu ja saapuivat nopeasti Briteistä. Myös eläinten kunto erinomainen.
×