Ikuna

Jäsen
 • Viestit

  1 046
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  9
 • Palaute

  100%

Ikuna last won the day on November 27 2013

Ikuna had the most liked content!

Maine sivustolla

675 Loistava

Tietoja käyttäjästä Ikuna

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Nainen
 • Sijainti
  Pori
 • Kiinnostuksen kohteet
  Pääasiassa kasvit, käärmeet ja selkärangattomat.

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

2 315 profiilin katselua
 1. Teen varastontyhjennystä, joten myynnissä olisi siis kaikenlaista terraariotavaraa. Kuvat ja hintapyynnöt alla. Tarjoan tavaroille ilmaisen kuljetuksen Porin sisällä. Terraario kalliotaustalla 80x70x50cm, 100eur Tummanruskea kuppi 5e, hiekanvärinen kuppi 5e (varattu), harmaa kuppi 10e 3d tausta 57x35cm, 20e Exo Terra kalliotausta 43x29cm, 5e Exo Terra kalliotausta 45x42cm, 10e Käyttämätön 10.0 UVB lamppu Zoo Med Reptisun 45cm, 10e Kirjavalehtinen köynnös 10e, Muoveissa oleva köynnös 5e (varattu), Naava jäljitelmä 2e. Kukkia ja muovioksia yhteensä 5e
 2. Kauppatorin säännöissä mainitaan "Muut ilmoitukset" -osio, jonne voi lisätä muutakin kuin herppiharrastukseen liittyvää sälää. Missä tämä osio sijaitsee?
 3. Näin viime yönä unta, jossa mandariinirottakäärmeeni oli paennut terraariostaan. Kun huomasin tämän, aloin etsimään sitä terraarion lähialueelta. Katsahdin thayerin kuningaskäärmeen terraarioon ja näin mandariinirottiksen pään pilkahtavan thayerin kidasta. Loput mandariinin kehosta oli jo siis thayerin sisällä. Hätäisenä debatoin pitäisikö mantsku yrittää vielä pelastaa vai onko hän jo menetetty tapaus.
 4. Kiitos paljon nopeasta vastauksesta taijas! :) Tässä tapauksessa ei kovasti vaivaisi mahdolliset naarmut, mutta olen kyllä miettinyt josko laittaisin lasin oveksi. Saapa nähdä.
 5. Olen tässä suunnitellut kokoavani pleksistä terraarion käärmeelle. Terralle tulisi kokoa n. 60x35x30cm. Pleksi ei kuitenkaan ole minulle tuttu materiaali, joten olen epävarma miten se "käyttäytyy". Pari kysymystä siis teille tietävämmille! 1. Voiko lämpömattoa/-lamppua käyttää pleksiterraarion kanssa? Vai sulaako/taipuuko se? 2. Voiko pleksiin tehdä (ilmanvaihto)reikiä kolvin kanssa vai pitääkö ne porata? 3. Pysyykö pleksi koossa akvaariosilikonilla, vai tarvitseeko jotain erikoisliimaa? Olisi myös kiva kuulla kokemuksia pleksiterraarioista, jos jollakulla sellaisia sattuu olemaan käytössä :)
 6. Alright, hyvä tietää :) Ovat syöneet läpi talven.
 7. ^Nysät/Candoiat on kyllä mahtavia pakkauksia, olen tykännyt! En ole pitänyt vielä talvilepoja.
 8. ^Hyvin jakselee! Vaivauduin pitkästä aikaa ottamaan pari uutta kuvaa :P Mörrimöykky nro. 2 (naaras). En onnistunut taaskaan saamaan kunnon sivuprofiilia, kun nämä seuraavat niin tarkasti jokaista liikettäni. Etenkin tämä naaras on tosi tarkkaavainen ja aktiivinen. Olisi kiivennyt laatikosta ulos, ellen olisi koukulla estänyt. "Jokin liikahti!" Candoia carinata paulsoni 'white' koiras. Zoom out.
 9. Melkein 666 tykkäystä täynnä ;D

 10. Näin kauniin ruskean kyynpoikasen ja yhden sisiliskon sunnuntaina Ulvilassa. Aamupäivän sää oli lämmin ja aurinkoinen, olisikohan asteita ollut ~25C. Kyy paistatteli päivää kannon luona, hakkuuaukealla lenkkipolun vieressä. Se sukelsi melko vikkelään risukkoon suojaan, kun menimme kaverin kanssa lähemmäs. Viime vuonna nähtiin samassa paikassa vaskitsa.
 11. Super Cinnamon koiras 20kk, 900g Bumble Bee naaras ~20kk, 1000g
 12. ^Tuota pytonin kuvaa on käytetty useammassa uutisessa vuodesta 2012 lähtien. Uhrina on milloin ollut nainen, milloin mies. Myös maa vaihtellut Intiasta Afrikkaan. Lähde: http://www.hoax-slayer.com/giant-snake-swallows-woman.shtml
 13. No, se oli sentään positiivista että Exopet ei kysynyt "tilausvaiheessa" maksua. Maksu tapahtui vasta kun tavara oli saatavilla ja kaupat oli lyöty lukkoon. Myös jonkinlaista laaduntarkkailua näyttävät harrastavan facebook päivitystensä perusteella.
 14. ^Eivät antaneet selityksiä. Exopet laittoi minulle viestiä pian sen jälkeen, kun facebook ilmoitus oli julkaistu ja kertoivat minulle että "jäljellä on vielä 1.1 P.regius ja 1.1 H.diardi". Alle kymmenen minuuttia tuon ilmoituksen jälkeen tuli uusi viesti "enää 1.1 P.regius jäljellä". Tuon kokemukseni perusteella vaikutti pahasti siltä että tilaajilla/varauksilla ei ole oikeastaan merkitystä, vaan kaikki on viime kädessä vapailla markkinoilla. Koko keskustelu on minulla vielä tallessa, joten en puhu ulkomuistista.
 15. Houkuttaa itseänikin osallistua seuraaviin messuihin :) Ehkä pitäisi järjestää kimppakyyti kiinnostuneille Satakuntalaisille.