Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

Rushdie

Jäsen
 • Viestit

  10
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  0%

Maine sivustolla

1 Neutraali

Tietoja käyttäjästä Rushdie

 • Taso
  tutustumisvaiheessa

Profiilin tiedot

 • Sijainti
  Turku
 1. Lichanura trivirgata, Ruusuboa

  Kiitos paljon! Minäpä opiskelen.
 2. Lichanura trivirgata, Ruusuboa

  Ok, kiitos! Onko näistä alalajeista mitään tarkempia esittelyjä missään? Täällä ketjussa vilisee vaihdellen eri nimiä, mutta itse en ainakaan oikein saa hahmotettua alalajeja niiden kautta.
 3. Lichanura trivirgata, Ruusuboa

  Onko näistä Trivirgata tuo punainen? Aikaisemmin oli puhetta risteytymistä... Uskaltaako tällainen aloittelija ostaa esim. eläinliikkeen tukkukäärmettä, jos sellainen tulee vastaan, jos kuitenkin haluan välttää risteymän ostamista? Kunhan kokemusta ja tietoa kertyy lisää, joka kasvattaminenkin voisi kiinnostaa itseänikin, ja olisi hyvä jos alusta asti onnistuisi hankkimaan sellaisia eläimiä joilla voisi myöhemmin kokeilla myös kasvattamista. (Ja nyt herneet pois nenusta, jos otan nyt pikkupoikasen, mullahan on heti muutama vuosi aikaa opiskella ennen kuin edes harkitsen kasvatushommia!)
 4. Lichanura trivirgata, Ruusuboa

  Ovatpa nämäkin kauniita ja mukavan oloisia käärmeitä! Onko tälle vuodelle suunnitteilla poikueita kellään?
 5. Toiveita ja kehitysideoita

  Onkos täällä yhtään löysätty pipoa uusien aiheiden aloittamisen suhteen, nyt kun foorumi on hiljentynyt niin kovasti? Täällä on aivan ikuisuuden vanhoja viestiketjuja, joissa voi ensimmäiset 10 sivua olla lähes pelkkiä kuolleita linkkejä ja toimimattomia kuvia. Sinne perään kun yrität nyt laittaa jotain uutta, niin huomiotta jää. Ehdotan, että uusia aiheita saisi alkaa avata vapaammin, vaikka asiaa olisi joskus 10 vuotta sitten jo foorumilla käsitelty. Se selkiyttäisi viestiketjuja huomattavasti, ja voisi tuoda vähän uutta eloa foorumille. Foorumin aktiiviaikoina oli ihan perusteltua, että ihmisiä ohjattiin jo olemassa oleviin ketjuihin, mutta nyt monet niistä ovat pahasti vanhentuneita myös sisällöltään, saati linkkien ym. osalta.
 6. Lampropeltis spp.

  Nostelenpa tätä ketjua. Kuningaskäärme/maitokäärme vakaassa harkinnassa ensimmäiseksi omaksi käärmeeksi, ja olisi mukava kuulla lajeista kokemuksia. Olisiko jossain sivustoa, jossa olisi selkeästi kuvien ja tieteellisten nimien kanssa esitelty eri alalajeja ja muunnoksia? Entä millainen on kasvattajatilanne Suomessa tällä hetkellä? Entä esimerkiksi Ruotsissa?
 7. Uudet käyttäjät, Huom!

  Ymmärrän että ylläpidolla on muutakin elämää, mutta ehtisittekös jossain kohtaa hyväksyä viestit?
 8. Mikä on allekirjoitus?

  Allekirjoitusta ei ilmeisesti voi muokata, ennen kuin on kirjoittanut kolme viestiä? Mulla on kuitenkin ikivanha allekirjoitus jostain vuodelta 2011, joka ei enää pidä paikkaansa oikein mitenkään päin. Saako sen jotenkin poistettua, vai hakkaanko mä äkkiä vaan viestit täyteen?
 9. Kuningaskäärmeen kasvattajia?

  Viimeisin kommentti näköjään vuodelta 2015... Mikäs on tilanne tällä hetkellä; onko Suomessa kuningaskäärrmeiden tai maitokäärmeiden kasvattajia? Jos kasvattajia ei juurikaan ole, mikä tähän mahtaa olla syynä? Kyseessä kuitenkin kaiketi hoidoltaan perushelppo laji, joka kuitenkin on hyvin näyttävä ja kysyntää poikasille varmasti olisi.
×