Katg

Jäsen
 • Viestit

  7 813
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  184
 • Palaute

  100%

Katg last won the day on November 25 2016

Katg had the most liked content!

Maine sivustolla

4 722 Loistava

Tietoja käyttäjästä Katg

 • Taso
  ei elämää
 • Syntymäpäivä February 7

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Nainen
 • Sijainti
  Suomi
 • Kiinnostuksen kohteet
  Musiikki, luonto, eläimet, liikunta, saaristomeri, veneily, valokuvaus, terveyteen liittyvät asiat, tatuoinnit, sisustus, ruoka, pianonsoitto.

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

3 679 profiilin katselua
 1. Liitujauho eli kalkki eli calsium carbonate. :) Ei ole mitään ikärajaa horrostukselle, alusta alkaen vaan ja loppuun asti, jos konna on terve. :) Niin ne luonnossakin horrostavat syntymästä kuolemaan asti.
 2. Kannattaa lukaista listaa konnille sopivista kasveista tuolta ruokapuolelta. :) Oli sinulla sitten seepiansuomu ja/tai kalkkikivi, niin kalsiumkarbonaattia eli liitujauhoa tarvitset jokaiseen ruokaan jokatapauksessa, koska kalkkikivi ei ole riittävä. Tummia salaatteja vain salaateista, jäävuorisalaatissa ei ole mitään muuta kuin vettä, todella ravintoköyhää, joten se tulisi jättää ruokavaliosta pois kokonaan. Vesiastian materiaalilla ei ole väliä. Meillä on käytössä niin eläinkaupasta ostettuja, vesiastioiksi tarkoitettuja astioita kuin sitten ihan noita kukkaruukkujen aluslautasia.
 3. ^En itse laittaisi, sillä kuningaspytonit eivät kaipaa mitään valoa öisin terraan.
 4. Heippa! :) Terraan voi laittaa mitä vain myrkyttömiä kasveja, tekokasveja, piiloja, juurakoita, kiviä jne.. :) Jos jotain pureskeltavaa, niin hanki seepiansuomu eläinkaupasta. Mattojen pureskelu loppuu siihen, kun pitää konnaa vain sille oikeassa ja turvallisessa paikassa eli terraariossa. Joskus kivien, hiekan tms. syönti voi olla oire jostakin puutostilasta. Kuitenkin tuo päivittäinen kalkki ja pari kertaa Nutrobalia viikossa kuulostaa hyvältä. Muista kuitenkin pitää myös niitä paastopäiviä, ettei konna kasva liian nopeasti ja saa liikaa ruokaa - ne kun eivät joka päivä luonnossakaan välttämättä syö tai löydä ruokaa. Konnaa ei tulisi kylvettää ollenkaan, sillä se ei ole luonnollista ja on jopa haitallista. Huolehdi vaan, että konnalla on tarpeeksi iso ja laakea vesiastia terrassaan. Sellainen, mihin se halutessaan kokonaan mahtuu, mutta jalkojen tulee yltää pohjaan. Konna juo ja "kylpee" kyllä itse kun sen kokee tarpeelliseksi. Ei siis pakoteta konnaa veteen. :)
 5. Kuvat ovatkin kadonneet, mutta tämä kyseinen terra sai uuden omistajan kesällä. :)
 6. Frank edustaa edelleen konnaharrastustamme yksin ja niin saa ollakin. Kaikki hyvin. Valmistaudumme talveen hiljaa hiipuen. :)
 7. Kaikki käärmeet voivat hyvin. :) Tuska piti pitkän paaston terraariossa asuessaan, mutta sitten kun siirsimme räkkiin, alkoi syömään samantien. Muutenkin nahanluontiongelmia ei ole ja kaikki syövät kuin hyenaat räkissä. Ei noista tunnu terraeläjiksi olevan. Asustelevat nyt räkissä, terratorni meillä tosin on edelleen emmekä siitä luovu niin kauan kuin käärmeissä henki pihisee - jos vaikka joskus kokeilemme vielä niitä sinne asuttaa.. Parhaillaan kaikille rotat sulamassa. :)
 8. ^^Mitä käärmeelle kuuluu?
 9. Meillä loppui nyt syksyllä vuoden kestänyt paasto. Mikäs siinä, kun paino ei tippunut juurikaan ja taas maittaa. Paaston jälkeen syönyt 2 viikon välein taas hyvällä ruokahalulla. :)
 10. Oman elämäni kiireet ja suurempi elämänmuutos pakottivat päätökseen jättää foorumi - ainakin kunnes asiat selviävät ja aika ei ole niin kortilla.
  Minua ei tällä hetkellä tavoita täältä, ainakaan nopeasti, mutta yv-ilmoitukset tulevat kyllä edelleen s-postiini, jota käyn välillä kurkkaamassa.

 11. Osanotot, todella ikävää. :( Olivatko kaverukset samassa terrassa, eihän vaaraa tarttumisesta?
 12. Lähetitkö avattavaksi, niin selviäisi mikä sille tuli? Ikävää, osanotot. Tuo on oma pelkoni, että jonain päivänä vaan löytää jonkun kuolleena. :(
 13. Ei kaikki mene, riippuu yksilöstä. Stressatessaan ja pelätessään menevät, joten todennäköisesti siihen ei ole tarvetta, eli olo on jees. :)
 14. Minulla on maailman ihanimmat ja v****maisimmat herpit. <3
 15. ^On! Pelästyin itse ihan hirveästi, mutta onneksi sain kokeneemmilta apua paikan päällä kotonani, niin selvisi hommat. :) Kyseiset oireet yms. kun olivat sellaisia, että kauempaa on vaikeaa sanoa, kun piti nähdä ja kuulostella. Mutta, mieluummin olen liian tarkka kuin väliinpitämätön. :)