Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

kinkero

Jäsen
 • Viestit

  41
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  0%

Maine sivustolla

7 Neutraali

Tietoja käyttäjästä kinkero

 • Taso
  tutustumisvaiheessa

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Nainen
 • Sijainti
  Seinäjoki
 1. Ostetaan partikselle sopiva terraario

  Ostetaan partikselle sopiva terraario. Tarjoa! Etelä-pohjanmaa
 2. M: Parta-agama pojat

  Vieläkö olisi? Terraarioineen kiinnostaisi!
 3. Ötsit

 4. Berberiskinkki (Eumeces schneideri))

  Täältä löytyy kaksi berberiä, uros ja naaras. Samassa terrassa elelevät sopuisasti :) Uroksella häntä mutkalla, varpaita puuttuu ja muutenkin pieneksi jääny.. Edellisellä omistajalla jäi kalsiumit ruuasta kokonaan pois. Naaras tuli osaavalta ihmiseltä ja sen myös huomaa :) http://keskustelu.herppi.net/gallery/image/8859-omnom/ Naaras http://keskustelu.herppi.net/gallery/image/8851-pöysti/ Uros
 5. Harjasgekko Närri

  Hyviä kuvia ja tosi nätisti sisustetut terrat! :)
 6. Murenot

  Tuli kiire syömään.. Lokustin viimeiset sekunnit :D
 7. Kuvia terraariosta

  Upeita terraarioita kaikilla. Täällä kans varmaan ruvetaan sisustuspuuhiin, kun saadaan tuo berberien terraario siirrettyä olohuoneesta pois. Saa oman "harrastehuoneen" ja elukat rauhallisen paikan ilman hässäkkää :)
 8. Murenot

  Pitäisi uudempaa kuvaa keriitä nappaamaan näistä, skinkit nykyään samassa terrassa, leoski pulskistunu ja oli tainnut nahkansakki hiljattain vaihtaa kun oli kirkkaat värit :)
 9. Murenot

  Tässä meidän haaremi. Pöysti :3 Frida :3 Toistaiseksi nimetön (vanha kuva) :D
 10. Herppiaiheiset tavarat

  Löytyy kaulakorua gekko aiheella, käärmes korvakorut ja oli pakko myös ostaa se kalevalan käärmesormus. Äitee on sitten rikastuttanu meidän sisustusta ostamalla liskokoristeita puutarhamyymlöistä kesäisin, hienoja ja vähemmän hienoja.. :D Tietynlaisia lohikäärme patsaita oon yrittänyt hamuta, viimeisimpänä vessaharjateline, josta tekee vaikka ruukun jollekkin kukalle. Ukkokulta osti synttärilahjaksi pari vuotta sitten samanaiheisen ison pöytälampun ja sai sen myös rikottua kännipäissään, raivo oli suunnaton mutta ukko sen kasasi ja nyt näyttää kuin ei olisi ikinä hajonnutkaan :3 Ja sitten löytyy myös yksi metrin mittainen puugekko seinältä, lähellä oleva huonekaluliike myy näitä puisia gekkoja joten toinenkin pitäisi hakea :)
 11. Meidän suvussa taidan olla ainut herppeilijä, joten niitä sitten kyllä kummastellaan urakalla. Kaverit on ollu lähinnä vain kiinnostuneita näistä ja osa haluaa aina ne myös nähdä kun kylässä käyvät :) Vanhemmat ei ole ikinä moittinu harrastusta. Ja olenhan vain noudattanut äiteen käskyä; "sitteku asut omillas niin hanki sitte minkä elukan haluat". Puoli vuotta asuttiin miehen kanssa kaksistaan ja sitten tulikin jo koira taloon ja myöhemmin herpit :)
 12. Poikaset 2012 (rabbe)

  Täällä kans kuumeillaan, ovat niin nättejä poikasia. Harmi kun niin kaukana :(
×