Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

-EA

Jäsen
 • Viestit

  37
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  100%

Maine sivustolla

3 Neutraali

Tietoja käyttäjästä -EA

 • Taso
  tutustumisvaiheessa
 • Syntymäpäivä 13.09.1996

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Nainen
 • Sijainti
  Oulu

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

804 profiilin katselua
 1. M: Terraario Oulu

  Myyty, saa poistaa.
 2. M: Terraario Oulu

  Myydään käytetty terra kokoa 60*45*100cm (leveys*syvyys*korkeus). Liukulasilistat paikallaan, liukulasit ja päällylasit puuttuvat. Pesty edellisen asukin jälkeen mutta kaipaa desinfiointia ja huolellisempaa puhdistusta. Ainoastaan nouto. Hinta 30€. Yhteydenotot s-postilla tea.haikio (a) gmail.com
 3. Algerianskinkki (Eumeces algeriensis)

  Ompa vain hiljainen ollut tämä ketju :D Jokos muilla on alkaneet skinkit heräilemään ?
 4. Herppiaiheiset unet

  Itsellä pari päivää sitten sellainen mukava painajainen, että algerianskinkkiäni tutkaillessa ja kuntoa tarkistaessa sen häntä muuttui sekunnin sadasosassa mätiväksi ja vereslihalla olevaksi, pää tulipunaiseksi ja nostaessani sitä tarkempaan tsekkaukseen takajalat katkesi. Sittenkun siitä heräsi, aloin automaattisesti etsimään eläinlääkärin numeroa ennenkun tajusin että hittolainen, sehän olikin onneksi unta :D
 5. Ruokaeläinten karkaaminen II

  Voi hele, nyt hävettää D: ilmeisesti stressaavan päivän aikana ei aivot oikein toimi kuin pitäisi. Anteeksi ihan kauheasti, luulin tosiaan että tuo oli sellainen ''no onpa taas paha''- tyylinen kommentti. Ne dubiat ei pahemmin kiipeile, niin mieluummin kyllä sellainen vastassa kun ne suklikset. Onneksi en illan aikana ole löytänyt niitä enempää, toivon kyllä kovasti etteivät ole pesiytyneet jonnekkin pesuhuoneen piiloihin. Lattialämmitys on toisaalta hyvä ja toisaalta tällaisissa tilanteissa paha :D
 6. Ruokaeläinten karkaaminen II

  Tosiaan, nuo öttiäiset on ihan okei sillonkun ne vielä laatikoissan pysyy, mutta minä en, eikä myöskään muu perhe ala kattelemaan sitä että ne juoksentelee täällä ympäriinsä. Ihmiset reagoi erilailla hyönteisiin ihanniinku kaikkeen muuhunkin, ja mun mielestä sun kommenttisi oli täysin asiaton ja turha. Jos se ei sua haittaa että torakat kieriskelee lattioilla that's fine, mutta kyselin täällä neuvoja, enkä mitään v*ttuilumielessä tarkotettuja vähättelyviestejä.
 7. Ruokaeläinten karkaaminen II

  Hohhoijaa, kolme suklista löydetty tälle päivää. 2 alakerran ja viimeinen yläkerran kylppärissä. Raidia ostin, ja sumuttelen lattianreunat, toivottavasti tällä lähtee. Onkohan mahdollista, että isompi läjä näitä majailee jossain, vaikka nuoria yksilöitä kaikki tähänmennessä löydetyt olleet ?
 8. Ruokaeläinten karkaaminen II

  Ilmeisesti poikasten ja aikuisten erottelussa päässyt luikkimaan pakoon. Huomenna olis tarkotus siivota kämppä vähän tarkemmin, josko lisää karkureita löytyis. Jatkossa enemmän skarppina kun nuita käsittelee :) Iso kiitos auttajille !
 9. Ruokaeläinten karkaaminen II

  Noniin, nyt se kävi meilläkin. Äityli bongasi kylppärin lattialta parisenttisen argentiinalaisen, ja nyt kuumotukset päällä onko niitä pirulaisia lisää jossain. Tehoaako normaali hyönteismyrkky jossain lattialistoissa, vai pitääkö ansoja alkaa väsäämään. Ehdotuksia otetaan vastaan D:
 10. Algerianskinkki (Eumeces algeriensis)

  Eipä meilläkään oikeen muualta kuin pinseteistä syödä. Tosin kyllä sitä torakoiden perässä jaksetaan ralliakin vetää jos tarve näin vaatii :D mitenköhän on, kun meidän neitisellä meinaa aina jäädä nahanluonnissa varpaisiin hieman nahkaa, vaikka on kokeiltu wetboxia, terran sumuttelua ja pohjan kastelua lempipiilojen alta, mistä mahtaa johtua ? Nahat on aina kyllä lähteneet pienen kylvettelyn jälkeen poissa.
 11. Oulun Lilzoosta mukaan tarttui eilen kääpiörihmakala 'cobolt blue' ja ruokaa fisuille :--) Seuraava ostos taitaa olla uusi UVB-putki ja nutrobalia lisää.
 12. Nuoria herppeilijöitä?

  '96 ja päiviä värittää kultatomupäivägekko sekä algerianskinkki : )
 13. Pienten Phelsumoiden kasvattajia Suomessa?

  Täällä on kesän aikana tarkoitus hankkia laticauda-miehelle nainen (ollut suunnitelmissa pitemmän aikaa), saa nyt nähdä löytyykö, toivottavasti :)
×