Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

Petrus

Jäsen
 • Viestit

  14
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  0%

Maine sivustolla

0 Neutraali

Tietoja käyttäjästä Petrus

 • Taso
  tutustumisvaiheessa

Yhteystiedot

 • Website URL
  www.kolmoiskuun.tk

Profiilin tiedot

 • Sijainti
  Valkeakoski
 1. Kyllä niitä ompi. Meilläkin kökötteli kyseinen samppi. Muutama olisi tulossa lisää. Bug'sissä niitä on myynnissäkin, sieltä kyseleen.
 2. Bug's nettikauppa on nyt auki! (tuotteita tupsahtelee lisää pikkuhiljaa.) Klikkaa itsesi tutkailemaan valikoimaa... Osoite on www.nettibugs.net
 3. Samalla taktiikalla kootaan minikasvihuoneita/kasvikaappeja. Viimekesänä tuuli vei niitä pihamyymälässä jossa olin duunissa. Mutta joo runko on tukeva jos sitä voi verrata niihin kasvijutskiin. (tietty hieman vempula jos ravistelee) Riippuu tuosta verkko pussista kuinka tukeva ja tiulla on. Tuohan se lisätukea. Uskoisin sen toimivan kun vesikippo tuo painoa(mainittukin jo aijemmin). Uskoisin sen toimivan Viljiksillä ja pienillä Vihervesiagamilla esmes. Ryömimpäs taas muualle.
 4. Aquarellin terroista. Niiltä voi tilata tosiaan eläinliikkeenkautta (joka myy niiden terroja) Minkä kokoisen terran tahansa. Tekevät isojakin terroja lasista/liukuovilla. Kohtuu hintaisia/edullisia Riippuu paljonko välittäjäliike haluaa välistä. Eipä muuta tähän. Kunhan avauduin ja ryömin taas kellariin. 8)
 5. Trooppinen terre: Kiinanruusu, traakkipuut, juoru, rönsylilja saniaiset(ei vaarallisia eivät ole suomen luonnosta olevia ent lääke kasveja), köynnösfiikus, kissuksetnoin alkajaisiksi. ture/kuivahko/aavikko: Rahapuu anopinkieli, anopinhammas, yocca, pullojukka, tillantsiat. noin alkajaisiksi. Huone aralia ei virallisesti ole myrkyllinen("myrkkyä" niin vähän että ei ole vaarallista hyönteisille/matelijoille, saattaa ärsyttää ihmisten limakalvoja.) Kultaköynnös, aasinkorva, köynnösvehka ei myrkyllisiä eläimille edelleen saattaa ärsyttää ihmisen limakalvoja. Myrkyllisten kasvien listat on laadittu yleensä ihmisten mukaan. mutta esim oleanteri, tyräkit(sis joulutähti), kirjovehka ovat kaikille myrkyllisiä. mutta esim peikonlehti on nisäkkäille paitsi sen hedelmä joka on eteläisissä maissa suurta herkkua. T:Viljelylinjan puutarhuri
 6. Meillä pleksiä jyrnytettiin, kuviosahalla. Maalarinteippi pleksiin, johon viivottimella viiva mitäpitkin leikataan ja sit vaan SURRRSURRR... Pleksin reunoja voi hioo santapaperilla tai viilalla. Viila lienee parempi. Näin lyhykäisyydessään.
 7. Vielä ei ainakaan olla kämmätty. Munat ovat valkeita ja kauniin muotoisia. Muhivat karkkiboksissa vermikuliitissa, terraarion päällä.
 8. Syy selvisi ja täälä aasihattua askartelen. Rouva sitten muni puolenyön aikoihin. Että ei ihme kun ei syönyt. Olivat sitten salaa tehneet sitä ja hämyksi vähän viä myöhemmin. Ei käärmeksestä kyllä huomannut et siä jo munia oli. No kuitenkin, niitä on nyt 11kpl ja kaikki vielä valkeita. Toivottavasti nyt sitten onnistuu.
 9. Juu viimevuonna se paastosi puolet ajasta mutta loppupuolella. Nyt tosiaan aloitti ajoissa... Täytynee toivoa ettei mitään ikävää tapahtune.
 10. Kolme viikkoa sitten, aloittivat parittelun. Normaalisti syö hyvin. Viime vuonna teki myös syömälakon, mutta vasta viimeisillä viikoilla. Nyt ei ruoka kelpaa sitten millään. Mahtaako munista tulla mitään jos ei syö ja kaippa siitä joku pikku energiavaje äitylillekin tulee... Oisko jollain vinkkejä/kokemusta? Neuvoja kaivataan!
 11. Meillä mökiltä omenapuuta. Ei kuorittu, pesu kuumalla vedellä. Ja tadaaa... siellä lepää.
 12. Kohtahan alkaa omenapuiden leikkuu tos pääsiäisen tienoilla... Varmaan moni paikka notkuu irto-oksia.
 13. Kerran jouduin siirtään n:350l akvaarion. Pakun pohjalla paksu vaneeri, jonka päällä retkipatja. Ihan hyvin meni. Alunperin se tuotiin serkun farmarilla, kun ostinsen kaupasta. Pakussa se oli, tilkitty mattorullilla yms...
×