Mirgrith

Mini Boss
 • Viestit

  3 152
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  158
 • Palaute

  100%

Mirgrith last won the day on June 16

Mirgrith had the most liked content!

Maine sivustolla

3 099 Loistava

1 seuraaja

Tietoja käyttäjästä Mirgrith

 • Taso
  ei elämää
 • Syntymäpäivä November 22

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Nainen
 • Sijainti
  Lappeenranta

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

8 799 profiilin katselua
 1. Mielenkiintosen projektin oot laittanu pystyyn!
 2. Lappeenrannassa kunnan ell Hallamaa tajuaa myös matelijoiden perään. Kannattaa hälle kilautella.
 3. @karapaksi millainen ongelma on ollu kyseessä? Foorumit ja foorumeille kirjottelevat ovat valitettavasti sukupuuttoon kuolevaa sakkia. Henk.koht. pidän foorumeita selkeinä ja helppoina tiedonhaun ja jaon sekä kokemusten vaihdon suhteen, jotka tässäki harrastuksessa on hyvin olennaisia asioita. Valitettavasti tää kulttuuri vaan väistyy uuden edestä. @Satiainen Olisko mitään tsäänssejä uudistaa kauppatoria tai edes pidentää myynmyynti-ilmojen aikoja? :)
 4. Lieroilla ruokintapäivä.
 5. Toki voi hoituakin. Tägäsin Jaredin, jotta ketjun huomioituis paremmin hänenki osalta. Mie en osaa teknisiin seikkoihin sanoa juuta enkä jaata, mut kauppatorille toivoisin pidempiä ilmoaikoja ja eipä tuo vanha kategorisointikaan siellä pahitteeks olis.
 6. @Jared Mäenpää osannee vastata parhaiten tonikin kysymyksiin/ehdotuksiin.
 7. Tajuttoman hyviä kuvia! Tuo toka on etenkin mieleen. Heittäisin poikasten olevan viime vuotisia. N. pari kuukautta on ollu aikaa syödä ennen hibernaatiota, joten kokoa ei järettömästi kerkeä tulemaan syntymän lyijykynäkokoon. :)
 8. Koirasrukoilijoiden elämäntaival tuppaa olemaan lyhyempi kuin naaraiden. Sukukypsyyden saavutettua elinikä koirailla on parista kuukaudesta vajaaseen vuoteen. Kuulostaisi siltä, että taival on päättynyt vanhuuteen kerta koiraaksi on voitu määritellä. Ylipäätään rukoilijasirkkojen elinikä tuppaa pyörimään siinä vuoden tienoilla.
 9. More than 50 new spider species discovered in northern Queensland
 10. Käärmeyrittäjä Keijo Eronen joutui kobran puremaksi – Pelastui neuvokkaan toimintansa ansiosta
 11. ^Loistavia kuvia!
 12. Toispäivän kuvasaastetta. 10 koirasta tuli bongattua. Luntaki oli yön aikana pukannu, sulivat kyl nopsaa poies.
 13. ^Tattist! Tuo oli toka kyy, joka tuli vastaa. Ja hitto mis asennossa ja paikassa! Kyykausi starttas erittäi hyvi, vaikkaki "myöhään". :) Tänää käin taas piipahtaas mestoilla, vaik miltee iltaan meniki, ni siel oltii köllöttelees. Seuraava kuva ei oo muute ylhäältä päi kuvattu! Tästäki kuvasta ois saanu astetta nätimmän, jos ois tajunnu kuvastilantees ottaa pari askelta oikeelle ja sommitella kyyn vastakkaiselle puolelle. Mut sen siit saa, ku lääryy luuris kyitä kuvates! ;)
 14. Jeij, täälläki pääs vihdoin bongaa ekat kyyt. Saldoks tuli 6 koirasta. Lupailtiin +10 ja arskaa tälle päivälle, mut kummastakaa olt tietoakaa. +3c, pilvistä ja pirun kylmää tuulta ajoittain.
 15. Venom interviewsin voipi nyt kattoa "vuokraamalla", pientä maksua vastaan.