Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

Mirgrith

The Boss
 • Viestit

  3 186
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  165
 • Palaute

  100%

Mirgrith last won the day on October 13 2017

Mirgrith had the most liked content!

Maine sivustolla

3 120 Loistava

1 seuraaja

Tietoja käyttäjästä Mirgrith

 • Taso
  ei elämää
 • Syntymäpäivä November 22

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Nainen
 • Sijainti
  Lappeenranta

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

9 311 profiilin katselua
 1. Kauppatori-ilmoitusten voimassaoloajaksi muutettu 2 kuukautta, jonka jälkeen ilmoitus poistetaan, mikäli sitä ei ole nostettu ilmoittajan toimesta.
 2. Uudet käyttäjät, Huom!

  Hei, valitan, että jouduit odottamaan. Olen pari päivää ollut estynyt hyväksymään kommentteja. Nyt viestisi on hyväksytty. Toivottavasti saat pian vastauksen kysymykseesi. :)
 3. Maastokausi 2017

  ^Jännä miten eri aikoihin näitä pulpahtelee. Täällä ekat haviksen tän vuoden poikasista oli elokuun lopulta. Kävin vkl kyymestoilla toteamassa viikkoa aiemmi lähetetyn kuvan ja tiedon pitävän paikkaansa - kyiden talvehtimispaikan takana ollut metsä oli hakattu ja siinä meni samalla koiraiden talvehtimiskolosto. Onneks ehjänä säily naaraiden ja poikasten suosima kolo, jonka lähistöltä löyty kolme aikuista koirastaki lekottelemasta kahen lyylin ja kolmen poikasen lisäks. Itkujen jälkee tuli tuumattua, et toisaalta tulevaa on mielenkiintosta seurata; parhaimmat basking spotit tulee vaihtumaan ja uusia kolostoja kenties löytymään. Osa sakista saattaa tippua tulevana talvena, jolleivat löydä optimaalisia koloja. Aika näyttää.
 4. Hämiksen hankkiminen

  Täältä löytyy lista nettisivuista, joilta harrastajat ovat tilailleet:
 5. Maastokausi 2017

  Voi mitä söpöläisiä! :3
 6. Maastokausi 2017

  Lisää ilosia uutisia. Poikasia kävin kurkkimassa pari viikkoa sit ensimmäise kerra ja sielhä niit vilistel. :)
 7. Silmä pullottaa ulospäin

  Luultavasti nahanluontiin liittyvää. Vanhan nahan alle kertyvä neste ehkä sai silmän näyttämään pullottavalta? Hieno homma, et meni ohi ja kaikki on ok! :)
 8. Viljiksen käsittely/totuttaminen

  Onko terraario päältä vai edestä avattava? Päältä avattavan terran kanssa käärme voi kokea olonsa uhatuksi. Toisaalta siivouksenkin yhteydessä esiintyvä hyökkäävyys taas viittaisi temperamenttiin tai myös vahvistaisi käärmeen turvattomuuden tunnetta. Onko terraarion sisustus millainen? Tarpeeksi piiloja, puskia, ei liian avara? Käsittelyn helpottamiseksi suosittelen käärmekoukkuja. Näin vältät ainakin omille näpeille tulevat iskut helpommin. Koukkuja myydään esim. ReptileManiacsissa.
 9. Silmä pullottaa ulospäin

  Miu silmää näyttäs, että on nahkaa jääny? En tie.
 10. Viljakäärmeen nahanluonti

  Tietyssä nahanluonnin vaiheessa silmät ovat harmaat, mutta itse nahanvaihtoa edeltää kirkas vaihe, jolloin silmät näyttävät normaaleilta.
 11. Rantakäärme luikerteli kesämökkiin — biologin mukaan se ei ole mitenkään tavatonta
 12. oks toi

  Ei, se on jäänne jalasta. Kuuluu asiaan.
 13. Käärmeen nimi

  Pytonit: Monty ja Jex. Kyyt: Heta, Kale, Asta ja Eino.
 14. Mitä herpeillesi kuuluu tänään? III

  Käärmeet muka tyhmiä otuksia. Ruokin poikkeuksellisesti muutama päivä sitten vihreen puupytonin aamulla ennen valojen syttymistä. Sitä on seurannu aamuset (epänormaalit) kytistelyt, ja eilen jopa hyökkäys kultaköynnöksen kimppuun ruoan toivossa. En sallinu lähteä vegelinjalle.
 15. Mikä on allekirjoitus?

  Mene ylhäältä oman nimen kohdalle ja alavalikosta valitse "Käyttäjätilin asetukset", sieltä "Signature" ja pääset poistamaan/muokkaamaan allekirjoitustasi.
×