Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

Tiia

Jäsen
 • Viestit

  482
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  8
 • Palaute

  100%

Tiia last won the day on February 22 2015

Tiia had the most liked content!

Maine sivustolla

372 Loistava

1 seuraaja

Tietoja käyttäjästä Tiia

 • Taso
  alkaa kotiutumaan
 • Syntymäpäivä 16.11.1989

Yhteystiedot

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Nainen
 • Sijainti
  Pori

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 543 profiilin katselua
 1. Myydään oma kasvatti, 5.8.2017 kuoriutunut koiraaksi popattu mustarottakäärmeenalku (Pantherophis obsoletus obsoletus). Suoli toimii, nahka vaihtuu ja ruoka maistuu niinkuin pitääkin. Tarkempi myynti-ilmoitus löytyy täältä https://tiianelainkaaos.wordpress.com/myydaan/Hinta 100e, sijainti Pori.
 2. Tosi mielenkiintoinen projekti sulla, innolla odotan että näkee lisää kuvia valmistumisesta! Omalle oxy-naaraalle on aikomus tehdä myös oma pieni viidakko, josko saisi jotain kivoja lisäideoita tästä sun projektistasi :)
 3. Täällä on munia pitkästä aikaa hautomossa Vajaan kuukauden päästä pitäisi kuoriutua 10 poikasta
 4. Käärmeen nimi

  Mustarottakäärmeet Kalla, Kaaos, Lumo, Mustanaamio, Oodi, Nata ja Sisu, sekä punahäntärottakäärme Nuppu :)
 5. Minkälaista tietoa kaipailet mustarottakäärmeistä? Mustarottiksien kasvattajia ei Suomessa juurikaan ole, itse kasvattelen niitä pienimuotoisesti. Suomessa kuoriutuneita mustarottiksia on tainnut olla viimeksi myynnissä kuusi vuotta sitten (jos en ihan väärin muista), mulla oli 2014 yksi poikue, mutta jätin kaikki poikaset itselleni. Tuolla muualla jo sulle vastailinkin, että ensi vuonna mulla on suunnitteilla yksi poikue. Poikasia olisi tiedossa väreissä musta ja valkokylkinen (ehkä myös albino ja albino valkokylki). Saa nähdä montako poikasta tällä kertaa tulee ja riittääkö niistä myyntiin asti, toivotaan niin :) Kuvissa pari valkokylkistä lapsukaistani vuodelta 2014.
 6. Moi!

  olisiko sulla tietoa mistä saisi mustaa rottakäärmettä???

  yst:Juha

  1. Tiia

   Tiia

   Moikka! 

   Kasvattelen mustarottakäärmeitä pienimuotoisesti ja ensi vuodelle olisi suunnitteilla poikue. Kannattaa seurailla mun kotisivuja ja/ tai Facebooksivujani (Snake Chaos), ilmottelen siellä kun jotain alkaa tapahtumaan poikuerintamalla :) 

  2. mcleuka

   mcleuka

   Moikka!!

   Mä seurailen juu ja hienoo jos poikue tulis ens vuonna....:rolleyes:  

   Ja ilmoitan nyt samantien että olen varma poikasen ostaja !!

   Mahtavia kuvia oli tuolla sun kotisivulla kärmyleistä..:) 

   -Juha

 7. Krypto eli kryptosporidioosi

  Ideaalitilanne olisi se, että kaikki kasvattajat testaisi käärmeensä ja näin myytävät elikot voisi ostaa hyvällä mielellä ilman pelkoa kryptosta. Harvoinpa ideaalitilannetta kuitenkaan saavutetaan joten siitä on turha edes haaveilla, täysin utopistinen ajatelmahan tuo on. Kehottaisin keskustelemaan asiasta suoraan kasvattajan kanssa ja sopimaan etukäteen kuinka menettelisitte jos poikanen olisi sairas. Olisiko kasvattaja esimerkiksi valmis maksamaan käärmeen ostohinnasta osan takaisin, jos poikanen osottautuu kryptopositiiviseksi? Henkilökohtaisesti pidän sitä erittäin tärkeänä, että omia kasvattejani testataan. Mielestäni testitulokset on arvokasta infoa kasvattajalle, etenkin jos ei ole omia käärmeitään testannut (en tiedä mikä tilanne siellä on, mistä olet käärmettä katsellut). Samalla kun kävisit testauttamassa uuden tulokkaan, kannattaisi nykyinen käärmeesi testauttaa myös :)
 8. Jamaikankenttäsirkka II

  Porissa ei oo Faunatarta, enkä usko että muissa täkäläisissä eläinkaupoissa jamaikalaisia on. Mieluiten ostaisin suoraan joltain kasvattajalta, jolta saa varmasti hyväkuntoisia ötöjä. Pitäneekin tuolla ruokaeläinkasvattajat -ryhmässä kysellä löytyiskö kasvattajaa joka postittais sirkkoja, kiitos vinkistä! :) Nyt mulla onkin vaan 2 kakstäpläkoirasta tuolla sirkkalootassa noin 20 naaraan joukossa, syötin vahingossa kaikki muut koiraat gerbiileille, hups :D Noh, eipä ainakaan siritä kun molemmat on siivettömiä, hahaa!
 9. Jamaikankenttäsirkka II

  Nonii, arvatenkin niitä ois messuilta saanut, hittolainen.. Noista kakstäplistä lähtee kyllä aika järisyttävä ääni, ite sen näin pakon edessä kestän, mutta isäntä ei vaan taivu yllättäen :D Eipä sitte auta muu kun toivoa että jamaikalaisia jostain vahingossa lähitulevaisuudessa löytyy.
 10. Jamaikankenttäsirkka II

  Mistäs immeiset on ostanut omat jamaikalaisensa? Mulla on nyt kakstäpliä ja isännällä palaa niiden meteliin hermot. Eilen jouduinkin siivenleikkuuhommiin, tai ois sirkat lentäny isännän toimesta kaaressa takapihalle. Mua inhottaa leikellä noilta siipiä, joten kovasti haluaisin hiljasempia jamaikalaisia hankkia. Tuntuu vaan ettei niitä liiemmin ole tarjolla.. Mistä ihmeestä sellaset saisin ostettua?
 11. Hiirten kasvatus III

  Eikös se ollu vielä niin, että alle 3pv vanhan elukan saa myös lopettaa katkomalla niskat/ kovalla iskulla päähän. Sitä vanhemmilla se ei oo lain mukaan sallittu. Toi ampuminen on kyllä etenki tälleen ruokakasvatuksessa, noh... vähäsen epäkäytännöllinen tapa ;)
 12. Hiirten kasvatus III

  Ah joo, lakihan ton kanssa haraa taas vastaan. Toivottavasti lakiin tulee tältäkohdin muutos, nii sais näitä vaihtoehtosia tapoja ihan yleiseen käyttöön.
 13. Hiirten kasvatus III

  Pitääkin laittaa toi vekotin kirjanmerkkeihin talteen ja mahollisesti hankkia moinen kun se tulee tarpeelliseksi :) Kokeeko kukaan että toi ois jollaintapaa huono laite? Ite en ainakaan äkkiseltään osaa kyseenalastaa sen toimintaa, vaan näyttää varsin pätevältä. En kuitenkaan halua moista hankkia, jos joku keksii sen toimintaperiaatteesta jotain huonoa.. Joten mielipiteitä?
 14. Hiirten kasvatus III

  ^Mielenkiinnosta ois kiva nähdä minkämoiset ne pihdit on, pystytkö laittamaan kuvaa? Itekin mielummin katkoisin niskat ku kaasuttaisin (vaikka tällähetkellä ruokakasvatusta en harrasta, mut jatkoa ajatellen).
×